Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

gunaydin kizlar,

bendede bugun bir kilo gitmis.

bende herkes gibi yazayim

baslangic tarih: 23 01 2012 ( galiba aranizda bu diyeti en uzun uygulayan benim)

baslangic kilo: 94

gecen hafta: 78

bu hafta: 77

bende sizleri takip ediyordum listeye uyamasamda öğünlerimi azami miktarda aldım hep sonuç 1.9 kg gitti 61.8 kg mım şu an 1hafta boyunca

kilo bildirimiii
başlangıç tarihi 22.03.2012
başlangıç kilo:68
hedef kilo 58
29.03.2012 tarihindeki kilo 66
şuanki kilo 66
benm başlangıç tarihimle ve regl olmama bikaç gün kalması sebebi ile kilo kaybı olmadı ama eminim bu hafta vericem 2 kilo

Günaydın kızlarrrrrrrr:)) bende kilo bilidirimi yapayımmmmmmmmm:)
Başlama tarihi:01.03.2012
Başlangfıç kilo:76.00
Hedef kilo 65 ( şimdilik ama,65 olunca hedefim 55 olacak)
Bu hafta verdiğim kilo 400 gram
Bugün itibarı ile 73.100
Heskesi tebrik ediyorum,
Durmak yok yola devam arkadaşlarrrrrrrrrrr

selam kızlar bu hafta işlerin yoğunluğu evde misafir ağırla derken diyet biraz maksadını aşmış oldu ama yinede yemekleri fazla kaçırmadımbu arada aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var herkes hoşgelmişşşbu hafta büyük bi kararlılıkla ve asla parazit yapmadan diyetime başlıyorum işler açısından yoğun bi hafta beni bekliyor stresinde etkisiyle biraz daha fazla kilo verebilirim umarımkilom 70.2 den 69.8 e düştüm hadi hayırlısı

Son düzenleme:
kizlarr ne güzel kilo vermissiniz öyle cok sevinidim gercekten
bende bugun basladim bu diyete sabah tartildigimda 86,6 di
bende hergün tartiliyorum ama tartiyi saklicam artik hep pazartesi gunleri cikaracam
cok pozitif konusuyorsunuz sonuclari öyle güzel bildiriyorsunuzki
bende sizlere katilayim dedim
herkese iyi haftalar hepimize kolay gelsin

Herkese selam kızlar,bende kilo bildrimi yapayım...

Bu hafta başlard-rında diyete çok güzel uymama rağmen evde gezmeye gittiğim için hafta sonu dahil tüm düzenim bozuldu,pirinç lapasını uygulayamadım hafta sonu ve sabah sonuç vahimm kilo almadım çok şükür ama veremedim de

Bu duruma çok içerlesem de artık yepyeni bir hafta başladı moralim biraz bozuuk ama bu hafta diyetimin dışına kesinlikle çıkmayacağımm (((((

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler diyorum,kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorumm

Yepyeni bir hafta bizleri bekliyor kızlarrrr,herkese kolaylıklar ve bollll kilo kayıpları diliyorumm,tai ki en sağlıklısından :)

Şimdilik hoşçakalın ders ve temizlik beni beklerr

kızlar çok iyisiniz ya bugünkü menümü yazayım.

sabah; 1 tane simit ( dışardaydım malesef yedim ) 1 şekersiz kahve
ara; 1 portakal
öğle; 1 kase çorba, 3 kaşık yoğurt, salata
ara; kepek ekmekle tost ve çay
akşam; ton balıklı salata ve yoğurt
ara; 1 elma

1saat 15 dk. spor yaptım bugün

Kızlarrr , herkeslere merhaba, bütün sayfaları okudum, 100 gramda olsa 1.5 kilo da olsa hepimizden kilocuklar gitmiş, bu hafta regl olanlar ve olacaklar da en azından kilo almamış, bu da bişeydir, başarılı bir grubuzzzz iştahımızı dizginleme konusunda , aferim bize

bugünkü mönümü ilan ediyorummm

uyanınca: 2 bardak su

kahvaltı: 1 katı yumurta, az peynir, 4 zeytin, 1 dilim kepek ekmeği, cherry domates, şekersiz çay

öğlen: 1 dilim kepek ekmeği, 4 yk zeytinyağlı kereviz, 1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt

ara: meyve veya tost yiyeceğim

akşam: salata, semizotu, yoğurt, 1 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum

bu arada kayısılar işe yaradı
yengem bana hakkaten sen zayıfladın farkediyo dediiiii

durmak yok yola devam

kizlar benim bir sorun var yaaa

bazi yazilari begendigimden dolayi :) begene basiyorum fakat tekrar inlog e yapmam gerekiyor. neden boyle oluyor anlayamadim. fakat mesaj yazarken ayni sorunu yasamiyorum. nedenini bilen varmi???

cesebe naber canım nasılsın nası gidiyo ? walla asudecim anlamıorum ben pek, olabilir yani bana da olmuştu öle bi bozukluk, sora kendi kendine geçmişti

Ben çok uzun zamandır 6 lı rakamları görmedim darısı başıma arkadaşım:) oğlum 3 yaşındayken 10 küsür kilo verip 69 u gördüm,6 yıl önce. akabinde hopppppppppp aldım yine, kızımın doğumundan sonra dur dedim artık,2 doğum yaptım toparlanmanın zamanı geldi.eski diyetlerimdede çok verdim ama koruyamadım hep aldım bu sefer aynı hatayı yapmayacağım:)

cesebe naber canım nasılsın nası gidiyo ? walla asudecim anlamıorum ben pek, olabilir yani bana da olmuştu öle bi bozukluk, sora kendi kendine geçmişti

İyi gidiyor canım,ben 2 gündür 1 saat sporumun üstüne akşamları yarım saatte mezdeke açıp göbek atıyorum benim 2 doğumdan sonra karnım çok feci oldu,gerçektende hem hareket oluyor hemde kendimi iyi hissettiriyor.Ben feci iştahlıyım,yulaf kepeğinden bahsetmiştim ya gerçekten işe yarıyor,ben ara öğünlerimde 2 -3 yemek kaşığı yoğurda 1 tatlı kaşığı koyup yiyeceğim.dün ara öğünlerde yedim baya baya tok tuttu. üstüne bol su içmek gerekiyormuş kendi hacminin 25 katı büyüyormuş midede,dene bence canım.

Kızlar gelelim bugünkü menüme.
Sabah güne 2 bardak ılık su ile başladım.
Kahvaltım:bu sabah küçük bir parça sucuklu yumurta,1kk peynir,2 zeytin,domates,1 dilim ç.ekmeği,çay.
Ara öğün 2-3 yemek kaşığı yoğurt-yulaf kepeği karıştırdım.
Öğlen yemeğim:2-3 yemek kaşığı kavrulmuş ıspanak,1 bardak ayran,yeşil salata,bir parça simit.
Ara öğünüm yine yoğurt yulaf kepeği olcak.
Akşam yameğim: Balık ızgara,yeşil salata.1 dilim ç. ekmeği olacak.
Bu arada her öğünden sonra 1 kupa yeşilçay içiyorum.
Geçenlerde ballı elma sirkeli su içiyorum demiştim yaaaa,bir daha içemedim kızlar iğrençtiiiiiiiiiii

sevaaaa, nerelerdesin sennnn ? walla cesebecim ben o sirkeyi içmeyi bırak koklayamıyorum bile yaaa limonlu yeşilçay içiyorum onun yerine

selam kızlar hepinizin adına çok sevindim şükürler olsun ki her şey iyi gediyir her kes çok kararlı bu hepimizin başarısı çünkü burda bir aile gibi olduk bu hafta çok olmasada 1.600 getmiş çok sevindim
kilo bildirimlerine göre sonuçları yazıyorum

19 mart ve 27mart 02 Nisan 2012, Pazartes iсin olan sonuсlar

seva_10 -- 73,900--- 73,800-------72,200
parissima-Nerqiz kilo 75.900----------------74,400---------73

sirine_44papatya kilo 64---------900qr=63.100

s2000 Lilyum 71.kilo-----------70

suslubaykus 72kq-------------71----------70.2--------------69.8

handan 1976 kilo 59kilo----------58

ecem3306 kilo 69.200 ----69.--------68.4 ---------64.600

akasya1612 kilo 60.500---------60.900

serrasultan kilo 77.7-------76.5--------------75.8

asude04 kilo 81-------------80-------------- 78---------77

vuslatipek kilo 79,700 kg ----------79.400-------79

AyselBaku 104 kilo

renesme kilo 79,

piscus kilo 88

bluee kilo 84

Chelzy kilo77.6

mutedeyyin 68.1

t_gunaydin kilo 79

cilekliprenses kilo90.5
mukayese kilo 66---------66

bellanisa kilo 60
shane kilo 66-----------65.5

neslii44 kilo 64--------62,5
cesebe kilo-76.00----------73.100

Son düzenleme:
sevaaaa, nerelerdesin sennnn ? walla cesebecim ben o sirkeyi içmeyi bırak koklayamıyorum bile yaaa limonlu yeşilçay içiyorum onun yerine

burdayım canım yorum yazmasamda yorumlarınızı her gün okuyorum ve diyetime devam ediyorumbu arada bi şey sormak istiyorum canım dikkat edersin eger listede artık 3 haftadır kilo bildirimlerini yazmayan arkadaşlar var bizide listeye al deselerde ortadan kayb oldular ne yapsam acaba listeden siliyimi?

Son düzenleme:

seva kilomu yanlış yazmışım canım yeni fark ettim. 68.600 olacak o 200 gr fazlayım malesef bu hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…