Kızlar bakın bi bu linkee ne diyorhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-diyetisyene-sormak-istedigniz-sorular-2.html
günaydın kızlar, kimsenin motivasyonunu düşürmek istemem, ama hala hastayım, ve düzelene kadar topiğe girmeyi düşünmüyorum, çünkü sanırım bazı arkadaşların motivasyonları bozuluyor heralde hastalık filan deyince, herkese kolay gelsin
kizlar gunaydinn nasilsnzzz
dun annemdeydim ben giremedim hic annemde tartildim dun 64 kiloyum yani bi kilo gitmis
annemn tartsyla baslmdtm ona gore hareket ediyorum
insallah once 60 a sonrada58 e duserim
oglumu dra goturduk kizlar
sabh bi uyandik yuruyemiyo basamiyo bi ayagna kan verdik yarn gtcez sonuclar icin
film cekmefiler sinir oldum yarn isticem film
dun annemdeydim ben giremedim hic annemde tartildim dun 64 kiloyum yani bi kilo gitmis
sabh bi uyandik yuruyemiyo basamiyo bi ayagna kan verdik yarn gtcez sonuclar icin
kızlar benim kafam iyice karıştı:44::44:
daha önce gitiiğim bir diyetisyenin verdiği listeye göre
1 kase çorba= 1 dilim ekmek= 6 yemek kaşığı (susuz) sebze yemeği
ve hepsini aynı öğünde yersen diğer öğünlerini ona göre ayarlamalısın
mesela bana yaşım kilom ve günlük ihtiyacım olan kalori miktarına göre
sabah 3 dilim kepek ekm 1 peynir domates salatalık en fazla 3 zeytin yumurta varsa günlük et ihtiyacın karşılanıyor dedi
ara meyve
öğle 1 kase çorba 6 yemek kaşığı sebze yemeği yoğurt salata
ara meyve
akşam çorba salata yoğurt ya da sebze yemeği yoğurt 1 dilim ekmek
ara meyve
12 bardak su
ve verdiği listede her şey var ama sürekli değişim yaparak yenilecek dedi ben bunu 1 ay uyguladım ama sadece 400 gr kilo verebildiğim içinbıraktım motivasyonum
tamamen yok oldu
sonuçta bana o listeyi veren bir uzman mutlaka benim yaptığım bazı yanlışlardan olmuştur ama bıraktım sonuç olarak
şimdi de bu yazılanlardan sonra kafam karma karışık oldu:26::26:
ama eskiden beri bildiğimiz bir şey var insan yiyerek değil az yiyerek ve hareketederek kilo verebilir zaten günlük aktivitelerimiz ne kadar yoğun olursa olsun stres içinde
olduğumuz için kilo vermemiz hormonlardan dolayı yavaşlıyor en doğrusu bence yediklerimize ilaveten spor spor spor hem kilo vermek hem de şekillenmek için
kızlar benim kafam iyice karıştı:44::44:
daha önce gitiiğim bir diyetisyenin verdiği listeye göre
1 kase çorba= 1 dilim ekmek= 6 yemek kaşığı (susuz) sebze yemeği
ve hepsini aynı öğünde yersen diğer öğünlerini ona göre ayarlamalısın
mesela bana yaşım kilom ve günlük ihtiyacım olan kalori miktarına göre
sabah 3 dilim kepek ekm 1 peynir domates salatalık en fazla 3 zeytin yumurta varsa günlük et ihtiyacın karşılanıyor dedi
ara meyve
öğle 1 kase çorba 6 yemek kaşığı sebze yemeği yoğurt salata
ara meyve
akşam çorba salata yoğurt ya da sebze yemeği yoğurt 1 dilim ekmek
ara meyve
12 bardak su
ve verdiği listede her şey var ama sürekli değişim yaparak yenilecek dedi ben bunu 1 ay uyguladım ama sadece 400 gr kilo verebildiğim içinbıraktım motivasyonum
tamamen yok oldu
sonuçta bana o listeyi veren bir uzman mutlaka benim yaptığım bazı yanlışlardan olmuştur ama bıraktım sonuç olarak
şimdi de bu yazılanlardan sonra kafam karma karışık oldu:26::26:
ama eskiden beri bildiğimiz bir şey var insan yiyerek değil az yiyerek ve hareketederek kilo verebilir zaten günlük aktivitelerimiz ne kadar yoğun olursa olsun stres içinde
olduğumuz için kilo vermemiz hormonlardan dolayı yavaşlıyor en doğrusu bence yediklerimize ilaveten spor spor spor hem kilo vermek hem de şekillenmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?