Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Bugünde bitiyor,çok süper olmasada bugünümde idare eder.spor yapamadım ama çok yoğun geçti,spor yapmış kadar oldum.
Gündüzleri iyide benim akşam saatlerim zor geçiyor,7den sonra birşey yemezsem tam süper olacak.
Yarın görüşmek üzere kızlarrrrrr,iyigecelerrrrrrrrr

dün:klasik kahvaltım(şekersiz çay-1 dilim ekmek-peynir domates -salatalık maydanoz)
ara: yeşil çay
öğlen:1 kepçe mercimek çorbası yarım dilim ekmek
ikindi ara: 1 ince dilim yağsız kek-2 kaşık patates salatası 1 tane peynirli poğaça 2 şekersiz çay(arkadaşıma gittim mecburen hüplettim)pişman değilim:)
akşam:yarım köfte 2 çorba kaşığı tavuk suyu çorba(sırf protein almak için ağzıma attım zira toktum
yarım saat yürüyüş
gece:2 dilim elma gün içinde 2 lt su
bugün 59.400 olmuşum

günaydın kızlar

ceydacım çok geçmiş olsun sonuçlardan bizi de haberdar et

kızlar son yazdıklarınız moralimi yükseltti ama az ama çok kilolarımızdan bi şekilde kurtuluyoruz ve inşallah önümüzdeki yıl fıstık gibi oluyoruz

dün sabah: evde kahvaltı yapamadığım için okulda simit peynir çay

ara: 4-5 mini gofret çay

öğle: elma yarım pors balık yarım dilim ekmek az salata 1 pors helva

akşam: 1 kase çorba 1 küçük kase yoğurt 10 tane sarma bol yeşillik

ara : annemlere gittik çayın yanında 1 tane yulaflı bisküvi 10 15 tane kabak çekirdeği

Kızlar Hayırlı Cumalar herkese...

Pazartesiye kadar hiç tartılmama kararı aldım. Bildirim için pazartesi tartılacağım. Artık yürüyüşümün yanına 100 tane twist hareketi yaptım. Diğer egzersizlerden de yapıyorum. Bugün menüde kuru fasulye var acaba ne kadar yemeliyim?

ay evet canım twister yapman çok iyi ben bi haftadır devam ediyorum gerçekten ciddi anlamda gözle görülür bi fark var belimde incelme var bide hergün 15 dk bisiklete biniyorum ayakta yapıyorum 30 yürüyorum kosu ile karısık selulitlerim fazlasıyla azaldı sıkılaştım 84 kiloyum ama 78 kilo gibi duruyorum hepinize tavsiye ederim göbek eritmek içinde yapıyorum ama dogumdan dolayı kaslarım iyice gevsedi herhalde biraz zorlanıyorum

twist hareketi nasıl yapılıyor canım ben de yapayım

Canım resimdeki gibi bir alet. bel için iyi oluyor. Ben burada belediyenin parkında yapıyorum. Aletinde yoksa Omuzlarına viledanın sapını yerleştir. Ayağını sabit tutup sağa sola belini çevir. 100 defa tekrarla.. Gittikçe sayıyı arttır. mesela ilk hafta 100 daha sonra 110 gibi...

Hayırlı cumalar demmaycım
Sanırım 3-4 yemek kaşığı yesen yeterli olur,kurufasulye çok tok tutan bir yemek çünkü.
Bende 2 gündür diyet miyet kalmadı,doymak nedir bilmiyorum resmen,umarım çabuk geçer bu ataklarım yaz geliyorrrrrrr ince ince giyince pörtlesin istemiyorum her yerim.Kızım uyuyor kalkıp spor yapacağım şimdi.Görüşmek üzereeeeee

Cebese canım mesajını geç gördüm ve 1 tabak hüplettim yanında 1 dilim ekmekle.. Şİmdi akşama sadece müsli yiyeceğim o yüzden ... Midem küçülmüş fasulye bir ağırlık yaptı bir şişirdi perişan oldum Hemen bir soda içtim. Yürüyüşede gidemiyorum. Hava acayip rüzgarlı. bebekle çıkamam bu havada

Yaaaaaaaaa kızlar bana ne oldu bilmiyorum kaç gündür doymak nedir bilmiyorum
Ne yapabilirim acaba yaaa,bugün neler yediğimi yazmaya utanıyorum vallahi,ne olacak benim bu halim,korkarım verdiğim kiloları yine geri alacağımmm

Pasicim hoşgeldin canım..

Cebese bende bu diyete başalamdan öyleydim. telkin dinliyorum o kadar iyi geldi ki tavsiye ederim. Hayatımdegisti.com dan bulabilirsin.

Bende bugün yürüyüşe çıkmadan 1 kase müslimi yesim. Sonrada yeşil çayımı içtim ( içinde çubuk tarçınlı) yürüyüşe çıktım rüzgara rağmen. Oğlumu sardım sarmaladım :) Tenis oynadım vücut farklı birşey yapsın diye yinede artılmıyorum. Pazartesine bakalım. Bu kadar çabaya 61 küsürü görürüm inşallah

Son düzenleme:

canım ya aynen beni anlatıyorsun
bende 5gündür doymuyorum
bende kılo almaktan çok korkuyorum
2 gündür sporda kalmadı
sende spor yapıyordundeğil mi
ne olcak bızım bu halimiz yaz geliyoooooooooooooooorrrrrrrrrrr

canım ya aynen beni anlatıyorsun
bende 5gündür doymuyorum
bende kılo almaktan çok korkuyorum
2 gündür sporda kalmadı
sende spor yapıyordundeğil mi
ne olcak bızım bu halimiz yaz geliyoooooooooooooooorrrrrrrrrrr

görünen o ki hepimizin derdi aynı kızlar şu an reql olduğum için çok iştahlıyım 5 dak önce siyah çay ve şokolata yedimdünkü günüm de kaçamaklar içinde keçdi bir haftada verdiyim 2 kiloyu geri alıcam sanıyorumüstelik reql olduğum için iki gündür yürüyüş sporda yapmadım offfffffffffffffff offfffffffffff ben ağlamayımmda kimler ağlasın offffff

Son düzenleme:
Kızlar günaydın :) Her sabah aynı kahvaltıda sıkıldım bende farklı birşey yaptım ve çok güzel oldu...

Yağsız beyaz penir, 1 yumurta, biraz maydanoz ve pulbiber koydum. Beyaz peyniri güzelce ezdim. İÇine 1 yumurtayı kırdım, maydonozu kıydım ekledim ve pulbiber koydum. 1 dilim çavdar ekmeğimi 3'e böldüm. Bu karışımı üzerine sürdüm. Fırına attım... Çavdar ekmeğim dolapta ama yinede bayatlamak üzereydi. Socacık bundan yedim. kalan bütün ekmeklerimi yaptım, ailemde yedi :) Tavsiye ederim.....

bende bu hafta regliyim.bu haftanın kaçamakları bana 1 kılo olarak döndü
bu sabah tartıldım
inşallah reglidendir
yada dün akşama doğru yediğim şeylerdenmidir

doktorlar reglinizden 1 hafta önce 1 haftasonra tartılmayın diyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…