Kızlar Hayırlı Cumalar herkese...
Pazartesiye kadar hiç tartılmama kararı aldım. Bildirim için pazartesi tartılacağım. Artık yürüyüşümün yanına 100 tane twist hareketi yaptım. Diğer egzersizlerden de yapıyorum. Bugün menüde kuru fasulye var acaba ne kadar yemeliyim?
twist hareketi nasıl yapılıyor canım ben de yapayımKızlar Hayırlı Cumalar herkese...
Pazartesiye kadar hiç tartılmama kararı aldım. Bildirim için pazartesi tartılacağım. Artık yürüyüşümün yanına 100 tane twist hareketi yaptım. Diğer egzersizlerden de yapıyorum. Bugün menüde kuru fasulye var acaba ne kadar yemeliyim?
Kızlar Hayırlı Cumalar herkese...
merhaba kızlar, nasılsınız ? 1-2 gün imdat yapıyım diyorum, malum yata yata şiştim hastalıktan
Yaaaaaaaaa kızlar bana ne oldu bilmiyorum kaç gündür doymak nedir bilmiyorum
Ne yapabilirim acaba yaaa,bugün neler yediğimi yazmaya utanıyorum vallahi,ne olacak benim bu halim,korkarım verdiğim kiloları yine geri alacağımmm
canım ya aynen beni anlatıyorsun
bende 5gündür doymuyorum
bende kılo almaktan çok korkuyorum
2 gündür sporda kalmadı
sende spor yapıyordundeğil mi
ne olcak bızım bu halimiz yaz geliyoooooooooooooooorrrrrrrrrrr
görünen o ki hepimizin derdi aynı kızlar şu an reql olduğum için çok iştahlıyım 5 dak önce siyah çay ve şokolata yedimdünkü günüm de kaçamaklar içinde keçdi bir haftada verdiyim 2 kiloyu geri alıcam sanıyorum üstelik reql olduğum için iki gündür yürüyüş sporda yapmadım offfffffffffffffff offfffffffffff ben ağlamayımmda kimler ağlasın offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?