- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
yazdıklarınıza göre kilo verme bazılarınızda yavaşlamış 1. Listede çok ekmek var eyer ekmek miktarını iki dilime düşürüp ve bunları sadece sabah öğününde yerseniz daha güzel olur birde pilav nohut baklagiller yememeye çalışın haftada birgün sadece öğle öğününde ve sadece üç kaşık... İşinize karışmış gibi oldum ama yazdıklarınızı görünce dayanamdım...
Kilo veren arkadaşlar tebrik ederim.
Seva harikasın 2 kilo birdensabrına değmiş.. darısı başımıza
Kızlar 25 kilo vermiş bir arakadaşıma bu diyeti gösterdim ve 1. listede çok fazla ekmek olduğunu ekmeğin insülini yükselttiğini söyledi. ekmeği sadece 1 öğün tüket dedi ve bende ikindi tost yerine çorbamı, akşamda yemeğin yanında 2 yemek kaşığı pilav ekledim yani sebze yemeği+ pilav+ yoğurt olarak yedim. İnanın 2 haftaya yakın hiç kaçamak yapmadım...
yazdıklarınıza göre kilo verme bazılarınızda yavaşlamış 1. Listede çok ekmek var eyer ekmek miktarını iki dilime düşürüp ve bunları sadece sabah öğününde yerseniz daha güzel olur birde pilav nohut baklagiller yememeye çalışın haftada birgün sadece öğle öğününde ve sadece üç kaşık... İşinize karışmış gibi oldum ama yazdıklarınızı görünce dayanamdım...
evet ceydacım bu konuda haklısınbizim yemek düzenimiz aynen bu şekilde işlemeye başladı tamam kaçamak felan yapıyoruz ama istesekte eskisi gibi yiyemiyoruz kilo almıyoruz bu güzel ama veremiyoruz da olduğumuz yerde sayıyoruz ne yapmalıyız bir fikri olan varmı sporla destekleyim desem hiç mi hiç vaktim yok sabah kalkıyorum işe gidiyorum 2 dükkan 1 ev 1 çocuk 1 koca zaten yatağıma 1 den önce yatsam dişimi kıracam birde spor yaparsam hastanelik olurum yorgunluktan heralde başka birşey bulmalıyız diyetin yanında bize destek olacak düşünelim kızlar
ya biz artık şaşırdık ne yapacağımızı her doktor bir şey diyor keçenlerde doktorum proqramında
Dr. Murat Topoğlu
metobalizmanı hızlandıran yiyecekler bunlardır dedi
nohut
hindi eti
tavuk eti
dana eti
tam tahıllı ekmek
ispanak maydanoz
bamya ispanak
bamya yoğurt
yumurta
kara biber
yani içinde nohut var:18:şimdi biz kime inanmalıyız?
ya canım bu aralar dikkat ediyorum doktorum proqramına diyet konusuyla ilgili hanki doktor çıkıyorsa çıksın hepsi günde 3 kes ekmek kullanmamız gerektiyini söylüyor kimse çıkıb ekmeyin yerine pılav veya makarna yeyin demiyor demek ki yememiz lazım amma ekmeyin miktarını kaçırmamak lazım
doktor ayçanın sitesinden başka diyet listesinimi kullansak mı acaba bir haftalık gelin diyeti var mesela yeni koymuş siteye haftada 3 kilo verdiriyormuş veya kalsiyum diyeti var
ncelten Tarifler | Uzm. Dr. Aya KAYA | Salkl Yaam Rehberlii, Kalc Zayflamann nemi
link koydum eger dediyiniz gibi vücudunuz bu diyete alışdısa bir haftalık diyet listenizi deyişin vücudunuzu şaşırdın
günaydın kızlar, kimsenin motivasyonunu düşürmek istemem, ama hala hastayım, ve düzelene kadar topiğe girmeyi düşünmüyorum, çünkü sanırım bazı arkadaşların motivasyonları bozuluyor heralde hastalık filan deyince, herkese kolay gelsin
günaydın kızlar, kimsenin motivasyonunu düşürmek istemem, ama hala hastayım, ve düzelene kadar topiğe girmeyi düşünmüyorum, çünkü sanırım bazı arkadaşların motivasyonları bozuluyor heralde hastalık filan deyince, herkese kolay gelsin
kızlar merhaba bu hafta 500 gr verebilmişim 76,500 olmuşım ama 1 listeyi neredeyse birebir uyguluyorum 2 haftadır ama geçen hafta
hiç veremedim bu haftada anca yarım kilo gitmiş
ilknur84 ün de dediği gibi sanırım liste fark ediyo ben yarından itibaren ekmeği sadece sabahları yiycem ve ikindi tostu yerine yoğurt
ve meyve sebze yiycem iki ev arasında mekik dokuyorum ve yazdığım saatler ancak gece saatleri. sabah 6.30 da kalkacağımı
bilsem bile işlerim anca bittiği için bu saatte sizlerle yazışabiliyorum yani çok hareketli bir yaşantım var ama maalesef kilo verimi çok
iyi değil 1 listeye aynen uymayı taa kilom normal düzeye geldiğinde devam edicem
birde kızlar ben hala leslie prog indiremedim gece bile olsa bu sporu yapıcam nerden indirebilirib lütfen beni bilgilendirin iyi geceler
bende şu an bu diyeti yapıyorum 63 ile başladım 59.8 inmişim 12 günde.
calsiyum zayıflamadaki bana göre en büyük etken ve silah
günde 3 porsiyon ev yapımı yoğurt yada ayran tüketiyorum
böylece bel bölgemdeki yağlar daha hızlı parçalanıyor.
ben kendime haftalık hedefler koydum
8 haftada 10 kilo vericem.böylece haftalık hedefleri az tutup moral bozukluğunu önlüyorum
benim için haftada 1.4 kğ versem yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?