Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

merhabalar,

ben geldim :)) geri dondum dicem ama aslinda hic gitmemistim sadece kisa bir ara verdim. tabi bu ara benim icin hic hayirli olmadi. kilo aldim. aslinda baya bi kilo aldim. yarin tartilir kilomu yazarim. yarinden itibaren mumkun oldugu kadar yine neler yedigimi yazmaya caliscam. sanki ozaman kendimi daha iyi kontrol edebiliyordum.

saBAH HASTA OLMUŞBİ ŞEKİLDE UYANDIM:77: ADET DÖNEMİNDE TARTILMAK NEKADAR DOĞRUYU GÖSTERİR BİLMİYORUM AMA 71,8 ÇIKTIM AMAHASTAYIM DİYE DİYETİ ELDEN BIRAKMAK YOK:19:

kızlar bende artık zayıflamak istiyorum.hamile kalmadan önce 58 kiloydum ve şimdi 72 kiloyum.üstelik boyumda kısa 1.58.artık bu halimden çok utanıyorum.lütfen bana yardımcı.bu diyete yarın başlıcam.inşallah istikrarlı bi şekilde devam edebilirim.desteklerinizi bekliyorum.

hoş geldin asude:49:bende ara verdiyim an kontrolumuda bırakıyorum sanki hemen kilo alıyorum şimdi reql günlerimdeyim ve sabah tartıdım 68.300

bu kes kayb olma canım:49::49::49:

hosbulduk, yok canim artik kaybolmam. ben dersimi aldim.

bugunki menum:

sabah: 1 dilim ekmek, peynir, zeytin, domates, salatalik, dereotu

ara: tr kahve

oglen: 2 kofte, salata, yarim kase tarhana corbasi

ikindi: elma, yarim armut, yogurt

aksam: 1 kase tarhana corbasi

azicik bitter cikolata

kızlar bende artık zayıflamak istiyorum.hamile kalmadan önce 58 kiloydum ve şimdi 72 kiloyum.üstelik boyumda kısa 1.58.artık bu halimden çok utanıyorum.lütfen bana yardımcı.bu diyete yarın başlıcam.inşallah istikrarlı bi şekilde devam edebilirim.desteklerinizi bekliyorum.

aramıza katıl elimizden geldiyi kadar motive etmeye çalışarız seni:49:

seva 69-600--68.200--68.300
seylagazi--72,6--71,2--71,8
balsevgi-62.9
asude04 --70
dagyolu 69
yakar76 - 65,000

kızlar pazar erteleri tartılma günü unutmayın :49:

selam kızlar bende bi ara verdim ve tekrar burdayım hiçbir değişiklik yok bende 73- 73,5 arası gidip geliyorum uzun zamandır ve yarından itibaren bende beşlıyorum diyetime

kaldığım yerden hepimize kolay gelsin

bu arada yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum hepimize kolay kilo vermeler kızlar:16:

selam kızlar ben geldim buradan çıkınca sanki kendimi kaybetmişim gibi geliyor

kilom yine aynı 73-73,5 arası gidip geliyorum

yarın sabahtan itibaren bende başlıyrm kaldığım yerden diyetime

bakalım bi 11 kilo daha verince nasıl olacağım onu düşünüyorum artık:21:

selam kızlar bende bi ara verdim ve tekrar burdayım hiçbir değişiklik yok bende 73- 73,5 arası gidip geliyorum uzun zamandır ve yarından itibaren bende beşlıyorum diyetime

kaldığım yerden hepimize kolay gelsin

bu arada yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum hepimize kolay kilo vermeler kızlar:16:

hosgeldin, kilo veremediysende ne guzel kilonu koruyabilmissin. ben cok hizli bi sekilde kilo aldim maalesef. neyse kaldigimiz yerden yola devam

hepimize hayrlı olsun kızlar durmak yok yola devam:Dkilo bildirim günü var mı grubun?menü bildirimi? buarada ben bugün 71,0 geldim:)))kahvaltıdan sonra tartıldığım ve adet olduğumhalde:)))

Son düzenleme:
selam kızlar ben geldim buradan çıkınca sanki kendimi kaybetmişim gibi geliyor

kilom yine aynı 73-73,5 arası gidip geliyorum

yarın sabahtan itibaren bende başlıyrm kaldığım yerden diyetime

bakalım bi 11 kilo daha verince nasıl olacağım onu düşünüyorum artık:21:

hoş geldin canım:49:bi daha gelmezsin sandım:49:yarı yolda bırakmamak lazım diyeti çünkü bedeniniz az kiloya alışmamış yeniden eski kiloya dönmek ister:49:

Merhaba Kızlar.
Bende aranıza katılmak istiyorum. Her yemekten sonra diyete başlayacağım diyenlerdenim ama maalesef yapamıyorum. Şu anda 69 kiloya dayanmış durumdayım. Sanırım pazartesinden kilolar yazılıyor. En baş sayfadaki diyeti uygulayacağım. Hayırlı uğurlu olsun bana :)) Haydi Bismillah. Hedef 60 kilo.

Merhaba Kızlar.
Bende aranıza katılmak istiyorum. Her yemekten sonra diyete başlayacağım diyenlerdenim ama maalesef yapamıyorum. Şu anda 69 kiloya dayanmış durumdayım. Sanırım pazartesinden kilolar yazılıyor. En baş sayfadaki diyeti uygulayacağım. Hayırlı uğurlu olsun bana :)) Haydi Bismillah. Hedef 60 kilo.

durma hemen katıl aramıza ve yediklerin içdiklerin ne olursa olsun bizimle paylaş:7: hepimiz aynısını yapalım benimde hedefim 60 kilo olmak

Back
X