Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Kızlar;
Dünkü Yemek Lİstem
Sabah;
1 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
4 adet zeytin
Yeşil çay.
İkindi
1 bardak süt
Öğlen
Tavuk döner
Bol salata
2 dilim kepek ekmek
İkindi
5 adet Eti form
Yeşil çay
Akşam
1 tabak yeşil mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 adet biber dolması
1 dilim kepek ekmek.
Yeşil çay
İlk gün için gayet iyi diye düşünüyorum. Bugün şu zamana kadarda iyi gidiyor. En çok akşamdan korkuyorum, evdeyken dayanmak çok zor oluyor. İş yerinde çalışarak yemek aklıma gelmiyor ama eve gidipte koltuğun üzerine uzandığımda sürekli mutfağa gidesim geliyor.![]()
mERHABALAR,
BENDE BU DİYETE BAŞLIYORUM
19.11.2012 DİYET BAŞLANGIÇ GÜNÜM OLACAK ANCAK YARINDAN İTİBAREN DE KENDİMİ DİYETE HAZIRLIK EVRESİNE SOKACAĞIM.
1,63 BOYUNDA 69,6 KG YUM . 36 YAŞINDAYIM , MAALESEF ERKEN A MENAPOZ GİRDİM , VE ÇOK HIZLI KİLO ALIYOR ÇOK YAVAŞ VERİYORUM.
ÇOK KİLO ALMA NEDENLERİM :
İŞİMDEN DOLAYI ÇOK HIZLI YEMEK YİYORUM
ERKEN MENAPOZDAN DOLAYI TATLI İHTİYACIM ÇOK FAZLA OLUYOR ,
DİYET VE SPOR KONUSUNDA ÇOK ÇABUK DEMORALİZE OLUYOR VE SÜREKLİLİĞİNİ SAĞLAYAMIYORUM
HAREKETLİ OLMAYAN BİR İŞİM VAR
VE MAALESEF İŞTEN GEÇ ÇIKTIĞIMIZ İÇİN AKŞAM SAAT 8 GİBİ YEMEK YİYEBİLİYORUM
UMARIM OLUUURRR
Merhaba Kızlar;
Dünkü Yemek Lİstem
Sabah;
1 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
4 adet zeytin
Yeşil çay.
İkindi
1 bardak süt
Öğlen
Tavuk döner
Bol salata
2 dilim kepek ekmek
İkindi
5 adet Eti form
Yeşil çay
Akşam
1 tabak yeşil mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 adet biber dolması
1 dilim kepek ekmek.
Yeşil çay
İlk gün için gayet iyi diye düşünüyorum. Bugün şu zamana kadarda iyi gidiyor. En çok akşamdan korkuyorum, evdeyken dayanmak çok zor oluyor. İş yerinde çalışarak yemek aklıma gelmiyor ama eve gidipte koltuğun üzerine uzandığımda sürekli mutfağa gidesim geliyor.![]()
merhaba kizlar,
bugunki menum
sabah: 4 yk musli, 1sb sut
ara: 1 armut, yarim elma
oglen: 2 kase yayla corbasi
ara: yarim elma, 4 kucuk parca ananas
aksam: suan henuz yemedim. ne pisircemide tam bilmiyorum. galiba karisik bir salata yerim buyuk bir kase
maalesef yine olmadi. aksama kadar iyi gitti. aksam ablamlara gidince cok yedim. pizza bile yedim
akşamlar çok uzun ve kışın televizyon karşısında bişeyler yemeden vakit geçmiyorrrrrr.
günaydın bugün 4. günüm pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorummmm.dünkü menüm
sabah aç karnına 1 bardak limonlu sıcak su.arkasından 1 dilim çavdar ekmeği.7-8 adet çeri domatesi,bir üçgen yağsız peynir.
ara :2 si bir arada nescafe
öğlen:3 adet ızgara köfte.1 dilim çavdar ekmeği.1 kase yoğurt.
ikindibu ara öğünü çok seviyorum)2 dilim çavdar ekmeği arasına peynirli yağsız tost.1bardak ayran.1 adet elma
akşam:6-7 yemek kaşığı yoğurtlu ıspanak.1 dilim çavdar ekmeği
saat 21:00 da da 1 avuç çekirdek 4-5 adet fındık
10 bardak su.dün yürüyüş yapamadım.
ya kızlar ikindi öğünüm çok mu fazla kafama takıyor bu
ooooooooo kızım sen bu listeyle zayıflamakmı istiyorsun?bu bir az zor21.00 akşam yemeyi için çok gec en son .20.00 olması lazım
ikindi ve akşam yemeyin fazla olmuş
menyunu azalt bir azcık
ooooooooo kızım sen bu listeyle zayıflamakmı istiyorsun?bu bir az zor21.00 akşam yemeyi için çok gec en son .20.00 olması lazım
ikindi ve akşam yemeyin fazla olmuş
menyunu azalt bir azcık
yaaaa gerçekten mi şimdi vicdan azabım daha da arttı
p.tesidenn itibarenn aranızda olucam inş bendeee
maalesef yine olmadi. aksama kadar iyi gitti. aksam ablamlara gidince cok yedim. pizza bile yedim
yok canim benimce menun abartili sayilmaz sadece keske aksam kuruyemis yemeseydin :) ama oluyor maalesef.
bende bu grupta yeniyim ama hoşgeldin diyorum yalnız niye pazartesi???bence özel bir durumun yoksa yarın başla pazartesi başlanan diyetler hep hüsranla bitiyorbirde hafta sonu nedeolsa pztsdiyete başlayacağım diye resmen abanıyosun yemeklereşekerim gelsen yarın başla
buarada bencede doğru bir diyetb seçimi yapmışsın diğerleride güzeldir tabi ama ben bu diyete çoook rahat uyabiliyorumhiç zorlanmadım umarımkilolar giderkende zorlanmaz
![]()