Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

hayirli aksamlar,

menum:

sabah: 1 dilim ekmek, peynir, 4 zeytin, 1 haslanmis yumurta

ara: tr kahve

oglen: ispanak, 2 yk yogurt, yarim patates

ikindi: 1 muz (canim sekerli bisey cekmisti bundan dolayi muz yedim:( )

aksam: 2 yk kavrulmus kiyma, 1 tavuk baget, azicik ekmek, maydanoz ( cokmu olmus acaba aksam yemegi?)

ara: yarim kaki, yarim dilim biskuvili pasta( biliyorum cok gereksiz oldu fakat misafirlikteydim )

Son düzenleme:
asude hem kıyma hem tavuk süper gorunuyor:))
sadece bırı olsaymıs bence
bnde burda sızınle kılo verdım kızlar martta baslamıstım 3 ayda verdım 9 kılo
ama bıraktım 62 de kaldım çok yıyorum bu aralar
3 kılo daha versem cok ıyı olacak

:))) haklisin. kiyma ve tavuk :) bugunluk oyle oldu.
ee hep birlikte insallah kalan kilolarimizi verelim. senin fazla bi kilon kalmamis. insallah o kilolara ulasmak banada nasip olur.
bir donem hic zorlanmadan diyeti yaptim fakat son zamanlarda biraz zorlaniyorum. allah hepimizin yardimcisi olsun. bol booool sabir versin :)

Iyi geceler.

Bugünkü menüm:sabah: Kalkınca limonlu sıcak su,1 dilim çavdar ekmeği,bir dilim peynir.saat:11 şekersiz sütlü kahve
öğlen: 1 haşlanmış yumurta.1 dilim çavdar ekmeği,1 tane zeytin,1 kase yoğurt
ikindi:yağsız tost,1 bardak ayran
akşam:1 tabak ıspanak yemeği,1 kase tarhana çorbası,1 kase yoğurt,domates 2-3 tanecik
saat 20:00 de yarım nar yarım armut
45 dk da yürüyüş yaptım:40:

günaydın kızlarr bende aranıza katıldım sanırım:34: bugün 3.günüm iyi gidiyor ama dayanamadım tartıya çıktım bugün 62,800, 1.200 gitmiş inşallah bu hızla gider hep:)

merhabalar,

bugun aksam menumu yazamicamdan dolayi simdi yaziyorum

sabah: 1 dilim ekmek, 1 haslanmis yumurta, domates, salatalik, peynir, 3 zeytin

ara: yarim elme, 3 hurma

oglen: 3 yk ispanak, 2 yk yogurt

ara: 1 hurma, kahve

aksamada brokoli, yogurt ve 1 tabak corba icmeyi dusunuyorum.

selam kızlar dünkü günüm berbat ve kaçamaklarla geçdi aslına bakarsan her kes suçlu evde eşime benim dayanamadığım tatlılardan eve getirme dememe ramen cocuklar istiyince dayanamıyor alıyor :43:ben yemiyecem desemde onlar yeyince boş ver şunu yeyim akşam heç bi şey yemiyerek telafi ederim diye düşündüm :33:akşam oluncada yine potatesin kızardılmış kokusuna dayanamadım ve saldırdım:43:zaten sabah da kereyle bal yemekle başlamışdım :49::43:

gördüyün gibi asudecim ben sendende kötü haldeydim dün:43:inş bu gün çok farklı keçicek :49:

hoş geldin ceyda:49:kızlar yeniden toplanıyoruz çok sevindim inş bu kış kilo verib yaza kadar flstık gibi oluruz:36:

Günaydın,
dünkü menüm
sabah:1 bardak limonlu sıcak su,1 dilim çavdar ekmeği,bir dilim peynir,2 adet domates
ara:1 bardak 2 si bir arada neskafe
öğlen:1 dilim kepek ekmeği,1 kase yoğurt,2 adet haşlanmış tavuk budu (burda biraz abarttım galiba kızlar:27:)
ikindi:1 adet yağsız tost ,1 bardak ayran
akşam:komşuya gitmiştim kızımın ısırdığı küçük bir dilim pide yi yedim.ardından da 1 tane elma yedim
saat 10:gibi de 1 bardak yine neskafe ve 2 adet kuru kayısı yedim.
45 dk koşu bandında yürüdüm.

merhabalar,

bugun aksam menumu yazamicamdan dolayi simdi yaziyorum

sabah: 1 dilim ekmek, 1 haslanmis yumurta, domates, salatalik, peynir, 3 zeytin

ara: yarim elme, 3 hurma

oglen: 3 yk ispanak, 2 yk yogurt

ara: 1 hurma, kahve

aksamada brokoli, yogurt ve 1 tabak corba icmeyi dusunuyorum.

maalesef bu listeye aksama kadar uyudum fakat aksam misafirlige gidince tozuttum :(

az borek, 1 dilim kek ve hurma yedim. insallah kilomu cok etkilememistir

en büyük isteğim kızımla parkta zayıf bir anne olarak oynayabilmek.kendimden utanmammak.

gunaydin :)

yanlis hatirlamiyorsam 70 civardiydi dimi kilon? eger dogru hatirliyorsam kendimi bosuna yipratiyorsun. bende senin kilondayim fakat o kadar kotude hissetmiyorum kendiimi. tabi kilo vermek istiyorum. kilo verdigimizde tabiki daha da guzel olcaz fakat utanacak kadar degiliz yaa :)

bence kac kiloda olursak olalim kendimizden utanmaya gerek yok. asil bize kucumseyerek bakanlar utansin ( suan pek fark etmiyorum fakat cok daha kilolu oldugum donemlerde oyle baktiklarini cok rahat fark ediyordum ) birde gelip yaziiiik ne kadar kilo almissin falan diyorlardi

gunaydin :)

yanlis hatirlamiyorsam 70 civardiydi dimi kilon? Eger dogru hatirliyorsam kendimi bosuna yipratiyorsun. Bende senin kilondayim fakat o kadar kotude hissetmiyorum kendiimi. Tabi kilo vermek istiyorum. Kilo verdigimizde tabiki daha da guzel olcaz fakat utanacak kadar degiliz yaa :)

bence kac kiloda olursak olalim kendimizden utanmaya gerek yok. Asil bize kucumseyerek bakanlar utansin ( suan pek fark etmiyorum fakat cok daha kilolu oldugum donemlerde oyle baktiklarini cok rahat fark ediyordum ) birde gelip yaziiiik ne kadar kilo almissin falan diyorlardi

evet canım 72 kiloyum.ama boyda kısa daha önceden kilolu olmadığım için herkes ayyy sana ne olmuş.ne kadar çok kilo almışsın,bu resimlerde ki sen misin diye morolimi çok buzuyorlar.bide kendini zayıf olarak görüp laf atanlar var hele onları artık boğasım geliyor.gerçekten kocam bişey demiyo çevrenin laflarından bunaldım ve bende iyice kafaya taktım.neyse bitecek bu günler:1:

maalesef bu listeye aksama kadar uyudum fakat aksam misafirlige gidince tozuttum :(

az borek, 1 dilim kek ve hurma yedim. Insallah kilomu cok etkilememistir

hepimiz aynı durumdayız.misafirliğe gidince dayanamıyoruz yiyoruz.arasıra okadarçık kaçamaktan bişey olmaz heralde sıkma canını

mERHABALAR,

BENDE BU DİYETE BAŞLIYORUM
19.11.2012 DİYET BAŞLANGIÇ GÜNÜM OLACAK ANCAK YARINDAN İTİBAREN DE KENDİMİ DİYETE HAZIRLIK EVRESİNE SOKACAĞIM.

1,63 BOYUNDA 69,6 KG YUM . 36 YAŞINDAYIM , MAALESEF ERKEN MENAPOZA GİRDİM , VE ÇOK HIZLI KİLO ALIYOR ÇOK YAVAŞ VERİYORUM.

ÇOK KİLO ALMA NEDENLERİM :

İŞİMDEN DOLAYI ÇOK HIZLI YEMEK YİYORUM

ERKEN MENAPOZDAN DOLAYI TATLI İHTİYACIM ÇOK FAZLA OLUYOR ,

DİYET VE SPOR KONUSUNDA ÇOK ÇABUK DEMORALİZE OLUYOR VE SÜREKLİLİĞİNİ SAĞLAYAMIYORUM

HAREKETLİ OLMAYAN BİR İŞİM VAR

VE MAALESEF İŞTEN GEÇ ÇIKTIĞIMIZ İÇİN AKŞAM SAAT 8 GİBİ YEMEK YİYEBİLİYORUM

UMARIM OLUUURRR

Merhaba Kızlar;

Dünkü Yemek Lİstem

Sabah;
1 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
4 adet zeytin
Yeşil çay.

İkindi
1 bardak süt

Öğlen
Tavuk döner
Bol salata
2 dilim kepek ekmek

İkindi
5 adet Eti form
Yeşil çay

Akşam
1 tabak yeşil mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 adet biber dolması
1 dilim kepek ekmek.
Yeşil çay

İlk gün için gayet iyi diye düşünüyorum. Bugün şu zamana kadarda iyi gidiyor. En çok akşamdan korkuyorum, evdeyken dayanmak çok zor oluyor. İş yerinde çalışarak yemek aklıma gelmiyor ama eve gidipte koltuğun üzerine uzandığımda sürekli mutfağa gidesim geliyor.:1:

Merhaba Kızlar;

İlk gün için gayet iyi diye düşünüyorum. Bugün şu zamana kadarda iyi gidiyor. En çok akşamdan korkuyorum, evdeyken dayanmak çok zor oluyor. İş yerinde çalışarak yemek aklıma gelmiyor ama eve gidipte koltuğun üzerine uzandığımda sürekli mutfağa gidesim geliyor.:1:

menü güzel olmuş:) yanlız şu koltuklarda bişe var galiba banada aynısı oluyo :=)) eve gidince aç kurt gibi oluyorum

Back
X