Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Evet canım bu listenin dışına çıkmadım başka bir yiyecekle değişim yapmadım birebir aynısını uyguladım ve uygulamayada devam ediyorum. Daha öncede söylediğim gibi bu listeyi bir diyet listesi değil de sağlıklı beslenme listesi olarak görüyorum ben. Çünkü her şeyi yiyebiliyoruz her vitamini alabiliyoruz. Meyve olarak sadece listede belirtildiği gibi ikindi öğünümde portakal yiyorum. Sende meyveleri yoğurtla ya da ayranla tüket bu şekilde meyve içeriğindeki şekeri azaltmış olursun.

Spor olarak evde mekik çekiyorum, bacak ve bel hareketleri yapıyorum.

Sende bir süre bu listeye sadık kal, feragat et makarnadan falan dediğin gibi belki de yanlış olan diğer besinlerle değişim yapmandır. Daha sonra makarna da yiyebilirsin tabi ama o günkü 1-2 dilim ekmeği diğer öğünlerinden çıkartmak şartı ile ve yağsız yarım porsiyon olarak.

teşekkür ederim canım

selam kızlarr ben de başladım bu diyete kilom 57 hedefim 53
bugün yediklerim:
sabahOglen 11de kalktım)bir kase nesfit
oglen:ızgara tavuk,salata,yarım dilim kepek ekmegi,ayran
ikindi:bir kase yulaf ezmesi+süt ve 1 elma
akşam:bir kase çorba-1 tabak pırasa+yogurt ve yarım dilim kepek ekmeği

selam canım inş istediğin kiloya kavuşursun. bu arada menünüde beğendim:)))

slm kızlar ben uzun zamandır bu topiği takip ediyorum
yeni başladım diete de
ben 1 haftada 3,5 kilo dietini yaptım
adet dönemim dolayısıyla 1 haftada 2,5 kilo verdim çok memnunum
size sorum bu haftalık dieti devamlı yapabilirmiyim :44:
cevabınız için şimdiden teşekkürler

bıkmadıkca yapa bilirsin canım zararlı bi diyet deyildir

bıkmadıkca yapa bilirsin canım zararlı bi diyet deyildir

çok teşekkür ederim cnm yA inan düşünüp durdum acaba olurmu diye içim rahatladı
yok sıkılmam ben bu dietten çok faydasını gördüm ilk hftadan
verdiğim kilo belli olmaya başladı zaten

merhaba arkadaşlar bende başlamak istiyorm ama okadar çok yazılmış çizilmiş ve aralara farklı listeler de harmanlanmış sözü geçen ayça kaya dietiylemi verildi bu kilolar yoksa taila dietiylemi verildi noldu kafam karıştı biri bana şunun dorusunu sölesinde bende yarın başlıyım 66 kıloyum

Arkadaşlar, bende katılmak istiyorum ekibe.
Umarım beraberce hedef kikolarımıza ulaşırız
Boyum 170 cm, kilom 74 , hedefim 64
Diyeti kolay uygulayabileceğimi düşünüyorum.
Umarım bahara kalmadan istediğimiz kiloya ulaşırız.

bende varım aldım lısteye nasıpse sabah baslıorum:))))))
sen ne zaman baslıosun

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz iiki geldiniz:)))bi arkadaş sormuş ayça kaya diyetini yapıyoruz canım :)

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz iiki geldiniz:)))bi arkadaş sormuş ayça kaya diyetini yapıyoruz canım :)

Teşekkürler.
Umarım birbirimize destek oluruz.
Liste filan yapılıyormu?
Bende ayça kayanın listesini takip edicem, gayet dengeli geldi bana hepimize hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…