Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

kızlar ilk kilo bildirimini ben yapıyım bari sizlerden haber yokmalesef 68.400 yani bi deyişiklik yok amma reql yüzünden ola bilir bence çünkü çok az kaldı

merhaba arkadaşlar ben kilo bildirimi yapmak istiyorum61.3-61-4 çıktı maşallah diyelim devamı inşaallah gelir:))

inş sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla 56 ya kadar düşerim.hepimiz istediğimiz kilolara sağlıklı bi şekilde kavuşuruz inş:))

herkese mutlu günlerrr, hemen sizlere kilo bildirimi yapıyorum bu sabah uyandım aç karnına tuvalete gittikten ve pijamalarımı da çıkarttıktan sonra tartıldım 56 kilo 200 gramım yani 1 kilo 800 gram vermişim çok mutlu oldum en azından aç kalmama değdi:)inşallah devamı da gelir.sizlerin kilo bildirimlerinide sabırsızlıkla bekliorum

benim bu diyetle pek bir alakam kalmadı . beni bu listeden çıkarıim. üzgünüm. kilo veren herkesi tebrik ederim.

merhaba kızlar;

üzülerek ve kendime kızarak söylüyorum ki geçen hafta diyeti bozdum ve çok pis yedim.netice olarak 69,300 den tekrar 70.500 geri çıktım.bu hafta tekrar denicem ama çok hastayım.iğnelerle ayakta duruyorum.hepinize kolay gelsin

seva kilo 69-600--68.200--68.300--67.00--67.900-68.400
seylagazi kilo --72,6--71,2--71,8--69,7
asude04 kilo --70--- 68,9-- 68.8
limon14 kilo 71,900--70.200--69,300--70.500
melek48 kilo 62,800--61.800
papatya kilo-63.7--62.9--61-4
se_zen kilo 55
dagyolu kilo 69
balsevgi kilo 62.9
marriage
ceydaaaa kilo -62

kardelenyad kilo 66

kikirikli kilo 72

elifyetkin-kilo--56.200

Son düzenleme:
MErhaba arkadaşlar ilk sayfadaki listeyi mi uyguluyorsunuz başarılı oluyorsunuz gördüüm kadarıyla benimde 5 kilo fazlam var eşiminde 10 birlikte zayıflamak istiyoruz sizlerden fikir almak istedim diyet listesinden memnun kaldınız mı acaba?
Yaparken dikkat etmemiz gereken noktalar var mı yardımcı olursanız sevinirim

hoşgeldin canım:)inş istediğiniz kiloya kavuşursunuz eşinizle.ilk listeyi uygulamaya çalışıyorum ben çok yemeyi seviyorum o yüzden biraz zorlanıyorum ilk hafta tatlı kaçamaklarım olduğu için 800 gram verdim bu hafta biraz daha dikkat edince 1.5 kilo civarı verdim.özellikle akşam bişey yememeye çalışıyorum ve su içmeye çok dikkat ediyorum.seninde çok az vermen gereken kilo 1 ayda halledebilirsin inş.

Çok teşekkür ederim az ama 1yıldır hangi yolu denediysem bi türlü beceremedim şu kiloları vermeyi inşallah bu sistem yardımcı olur da veririz rahatlıkla günde 2-3lt içmek lazım ama bu ara içemiyorum nedense ama bugün hırs yaptım ve başladım hayırlısı inşallah çözerim 1ayda çok sağolll

arkadaşlar nerdesiniz çok az kişi kilo bildirimi yapmış ve artık nerdeyse kimse cevap vermiyo birbirine.daha çok yolumuz var :)kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyen arkadaşlarda üzülmesin inşaallah bu hafta çok daha dikkat ederek sporumuzu yaparak daha ii sonuç alcaz..

canım şuan kaç kilosun

kızzllaaarrr yaaa 4 gundur diyet yapıyorum kacamaklıda olsa
sonuçta yaptım
ama tartıldım bugun veeee 300 gr almısım veremedigim gibi aglamak istiyorum yaaaaa

kızzllaaarrr yaaa 4 gundur diyet yapıyorum kacamaklıda olsa
sonuçta yaptım
ama tartıldım bugun veeee 300 gr almısım veremedigim gibi aglamak istiyorum yaaaaa

üzülme canım 300 qr aldın diye moralin pozulmasın bu işler sabır ister bak pazar ertesi sabah 68.400 iken bu sabah 67.900 oldum 2 günde 700 qr getmiş

Son düzenleme:

çok haklısın canım ya herkes çok çopuk pes ediyor o ise sabrın sonu selametdirinş biz yolumuza devam edib istediyimiz kiloya mutlaka ulaşırız yılbaşına kadar en az 4 kilo vermeyi planlıyorum

üzülme canım 300 qr aldın diye moralin pozulmasın bu işler sabır ister bak pazar ertesi sabah 68.400 iken bu sabah 67.900 oldum 2 günde 700 qr getmiş
inşallah canım yaaaaa bugun tekrar tartıldım 73.7 geldim 600 gr gitmiş bile çoook sukur inşallah devamı gelir hedefim 64 olmak
çok haklısın canım ya herkes çok çopuk pes ediyor o ise sabrın sonu selametdirinş biz yolumuza devam edib istediyimiz kiloya mutlaka ulaşırız yılbaşına kadar en az 4 kilo vermeyi planlıyorum

evet insan birazda morale ihtiyac duyuyor
hepberaber kurtulacaz inşallah daha önce 15 kiloyu nasıl verdiysem bunuda vercem inşallah
kahvaltımı yaptım
1 yumurta 1 dilim ekmek 4 zytin kirbit kutusu kadar peynirimi yedim

sevacım inş yılbaşına kadar 5 kg bile veririz.baybrem canım üzülme sporu biraz daha artır inş bu pazartesi daha ii sonuç alırız..şimdi 600 gram veridğini gördüm çook mutlu oldum:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…