merhaba arkadaşlar ben kilo bildirimi yapmak istiyorum61.3-61-4 çıktı maşallah diyelim devamı inşaallah gelir:))
merhaba arkadaşlar.
Cuma günü 88 kiilo idim.Bu sabah 86.900 ile uyandım.
dilerim devamı hızlı bir şekilde gider
hoşgeldin canım:)inş istediğiniz kiloya kavuşursunuz eşinizle.ilk listeyi uygulamaya çalışıyorum ben çok yemeyi seviyorum o yüzden biraz zorlanıyorum ilk hafta tatlı kaçamaklarım olduğu için 800 gram verdim bu hafta biraz daha dikkat edince 1.5 kilo civarı verdim.özellikle akşam bişey yememeye çalışıyorum ve su içmeye çok dikkat ediyorum.seninde çok az vermen gereken kilo 1 ayda halledebilirsin inş.MErhaba arkadaşlar ilk sayfadaki listeyi mi uyguluyorsunuz başarılı oluyorsunuz gördüüm kadarıyla benimde 5 kilo fazlam var eşiminde 10 birlikte zayıflamak istiyoruz sizlerden fikir almak istedim diyet listesinden memnun kaldınız mı acaba?
Yaparken dikkat etmemiz gereken noktalar var mı yardımcı olursanız sevinirim
hoşgeldin canım:)inş istediğiniz kiloya kavuşursunuz eşinizle.ilk listeyi uygulamaya çalışıyorum ben çok yemeyi seviyorum o yüzden biraz zorlanıyorum ilk hafta tatlı kaçamaklarım olduğu için 800 gram verdim bu hafta biraz daha dikkat edince 1.5 kilo civarı verdim.özellikle akşam bişey yememeye çalışıyorum ve su içmeye çok dikkat ediyorum.seninde çok az vermen gereken kilo 1 ayda halledebilirsin inş.
canım şuan kaç kilosunÇok teşekkür ederim az ama 1yıldır hangi yolu denediysem bi türlü beceremedim şu kiloları vermeyi inşallah bu sistem yardımcı olur da veririz rahatlıkla günde 2-3lt içmek lazım ama bu ara içemiyorum nedense ama bugün hırs yaptım ve başladım hayırlısı inşallah çözerim 1ayda çok sağolll
kızzllaaarrr yaaa 4 gundur diyet yapıyorum kacamaklıda olsa
sonuçta yaptım
ama tartıldım bugun veeee 300 gr almısım veremedigim gibi aglamak istiyorum yaaaaa
arkadaşlar nerdesiniz çok az kişi kilo bildirimi yapmış ve artık nerdeyse kimse cevap vermiyo birbirine.daha çok yolumuz var :)kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyen arkadaşlarda üzülmesin inşaallah bu hafta çok daha dikkat ederek sporumuzu yaparak daha ii sonuç alcaz..
inşallah canım yaaaaa bugun tekrar tartıldım 73.7 geldim 600 gr gitmiş bile çoook sukur inşallah devamı gelir hedefim 64 olmaküzülme canım 300 qr aldın diye moralin pozulmasın bu işler sabır ister bak pazar ertesi sabah 68.400 iken bu sabah 67.900 oldum 2 günde 700 qr getmiş
çok haklısın canım ya herkes çok çopuk pes ediyor o ise sabrın sonu selametdirinş biz yolumuza devam edib istediyimiz kiloya mutlaka ulaşırız yılbaşına kadar en az 4 kilo vermeyi planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?