öncelikle menünü paylaştığın için teşekkürler ben akşamları sadece sebzeyle doyamıyorum maalesef. sen her akşam mı bu kadar az yiyorsun bunu yapabilsek süper olur
ben sabah 1 bardak greyfurt+nar suyu 1 yk lor 1 demet maydanoz 6 zeytin 5 etiform(=1 dilim ekmek) yedim birazdan 1 saat bisiklete bineceğim akşam gün sonu raporunu veririm
Günaydın,
Akşamları az yemeye özen gösteriyorum evet. Akşam hem protein ve ekmek, hem de sebze yiyip bir de gece yatana kadar bir litreden fazla su içince hiç kilo veremiyorum çünkü. Doymamaktan öte ben sebzeyi hiç sevmem ama ne çare, bu kiloları alırken "işten geç geldim saat 10 oldu yemiyim bu saatte" falan demeden canım ne istediyse yediğim için şimdi cezasını böyle çekiyorum ben de

11 marta kadar bir aylık hedefim 9 kilo. Bunun için haftada 2,25 kg vermem lazım, o da günde yaklaşık 321 gram demek. Dünden bugüne aynı kalmışım yani bugün itibariyle daha birinci günden hedefimin 321 gram gerisindeyim.
Ahh ahh bu kilolar insanı nasıl da ince hesaplara sokuyor ya da benim psikolojim bozuldu bilmiyorum artık kendime güleyim mi ağlayayım mı

Bugünkü kahvaltım ; 1 bardak sirekli su, 1 dilim çavdarlı ekmek, yaklaşık 3 yk kadar lor , maydonoz, domates, 2 zeytin , 1 kupa tatlandırıcılı çay ( bir oturuşta bir demlik çayı doya doya içmeyi özlediiiiiiiiiiiiiiiiiimm

Şimdi de 3 kupa yeşil çay.
Senin kahvaltı da güzel olmuş, devam...
Hepimize kolay gelsin,