Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

anam nıyekıiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
günay şu anda seni boğmak istiyorum
az önce resimlerini gördüm
kızım sen 34 olmuşsun bu ne ya kocan senden akıllı çünkü sana yeter artık dur diyor
ben de dur diyorum duuuuuuur en azından bizi bekle

bu arada oğlişin çok tatlı afacan bi çocuğa benziyo yerim ben onu

inşallah canım en kısa zamanda farkı görmeyi diliyorum.insan fark görünce daha şevkle yapıyor.yoksa şevkin kırılıyor.inşallah bende senin gibi birgün pilatesi severim.

hamılelık oncesıne baktıysan evet orda 34um sımdı 38 ım 36ya zorla popomu sokuyorum patlamak uzere modda

valla bi kötü oldum zoruma gitti offf neysem ben cıkıyorum

günaycım alınma lütfen.fotoğraflarını bende yeni gördüm.maşallah çok güzel bir bayansın.doğumdan önceki halin gençkız gibi çıkmış güzel.ama yüzün en güzel doğumun hemen arkasından çekilmiş olduğun oğluşunla ki fotografın.sen 76 kiloykende 55 kende çok güzel bir bayansın.kilo olayına gelincede bize alınma.kıskanıyorlar beni de55 kiloyu en son ne zaman gördüm bilmiyorum.

ama sende haklısın alınacağını bende hiç düşünmedim.bundan sonra kendi adıma söyliyeyim daha dikkatli davranırım.ama alınma bize. seni seviyoruz.birazda kıskanıyoruz

bende sızı cok sevıyorum canım benım hepımız ıstedıgımız kıloya ulasalım ıste kavga dogus gecınıyoz

bende sızı cok sevıyorum canım benım hepımız ıstedıgımız kıloya ulasalım ıste kavga dogus gecınıyoz

maaşallah günayım fıstığım doğumdan önce de , hemen sonra da gayet hoş bir hatunsun vallaa
oğluşun da hakkaten tam cingöz afacan Allah seni evladına, evladını da sana bağışlasın canımm
ama ben en çok doğumdan hemen sonraki fotoğrafını beğendim Belgin Doruk muydu neydi bir zamanların
güzel ve çekici bir sinema sanatçısı vardı ya sanki ona mı benzettim ne :112:

ebru şallının selülit savarıı izledimde çok güzel bi paylaşım teşekkürler.canım kırmızı biber dediği şu salçalık olan mı?

nasılsın canım bu arada tekinberrin sen nasılsın yarın detoksa baslıyorum

geldim canım geldim de yarım saattir sizi okumaya yakalamaya çalışıyorum en sonunda pes ettim vallaa
saat 6 da fitnazla buluştuk 78 dk , sonra şampuan + duş jeli, sonra da ısırgan buluşmaları derken bu saat olmuş...
ben gideli de ne kadar şenlenmiş hareketlenmiş topikciğimiz :13:

ayyyyy tesekkur ederım gonca saol canım benım utandım yahu bırazda sımardım galıba

günaycım sen ciddi ciddi alınmıyorsun değil mi bize :26: çok üzülürüm vallaa ne söylüyorsak sana takılmak sohbet muhabbet için , lütfen alınma

yok canım ama cıdden o fotodakı cıtır gunaya donmek ıstıyorum yaz tatılmızde her zamanki günay olmak ıstıyorum evet sıze gore zayıfım ama bende bodurum bugun baktım boyuma santımı santımıne 1,58im yaaaaa

inşallah canım en kısa zamanda farkı görmeyi diliyorum.insan fark görünce daha şevkle yapıyor.yoksa şevkin kırılıyor.inşallah bende senin gibi birgün pilatesi severim.

Başak cım canım pilates konusunda gözüm sende haa ona göre , sen alışırsan belki ben de azcık zorlarım kendimi alıştırmaya.
Zaten sevenlere kolay da bize zor işte yahuu

canım ne kadar güzel ismin var insanda bir coşku , bir haykırma isteği uyandırıyor :13:

aklın yolu bir:))

hamılelık oncesıne baktıysan evet orda 34um sımdı 38 ım 36ya zorla popomu sokuyorum patlamak uzere modda

ay sen bana mı kızdın
kızma kızma takılıyorum ama o ince resmin hamilelik öncesi olduğunu anlayamadım ben son halin zannettim ama arkadaşların dediği gibi bence de lohusalık halin en güzeli

burada bazen birbirimize takılıyoruz ancak zannetmeyesin ki bunlar kişisel tepkiler
bizsenin gibi incelere bakıp daha çok hırslanıcaz sen de bizlere bakıp kilonu kontrol altında tutacaksın aralarda birbirimize takılmalar da işin sempatisi

neysem sıze doyum olmaz pilatesimi yapıp uyuyım 2gun annemlerden gec gelırım yapmaya mecalım kalmaz opuyorum hepınızı baslangınc ve detoks bıtıs bılgılerımı yazarım kızlar ıns 1kılo gıder

seversınız seversınız hadı baslayınnnnn

güzelim ben senin gibi daha çıtırdamamış değilim
39 yaşındayım bel fıtığı ameliyatı geçirdim, boynumda da iki küçük fıtık var...
Bir kere pilates yapmayı denedim , ki hocaya belimde ve boynumdaki problemleri söyledim, güya bana farklı hareket yaptırdı ama ben günlerce ağrıdan kudurdum,
İşte böyle, pilatesle ilk randevumuz pek içaçıcı geçmediğinden olsa gerek sevemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…