günay şu anda seni boğmak istiyorumanam nıyekıiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kulaklarım cın cın cınvalla evde de mınık mınık yap bak nasıl alıscan sevıcen hatta ben cok sevıyorum pılatesı ıste baya dogumdan sonra salmıstım 2aydır baya arttırdım artık bu hızla devam cıddıde toparlandım ablalarım fotograflardakı farkı gorunce agızları acık kaldı darısı sana canım daha cok yolun var cok sıkılasmam lazım cok
günay şu anda seni boğmak istiyorum
az önce resimlerini gördüm
kızım sen 34 olmuşsun bu ne ya kocan senden akıllı çünkü sana yeter artık dur diyor
ben de dur diyorum duuuuuuur en azından bizi bekle
bu arada oğlişin çok tatlı afacan bi çocuğa benziyo yerim ben onu
valla bi kötü oldum zoruma gitti offf neysem ben cıkıyorum
günaycım alınma lütfen.fotoğraflarını bende yeni gördüm.maşallah çok güzel bir bayansın.doğumdan önceki halin gençkız gibi çıkmış güzel.ama yüzün en güzel doğumun hemen arkasından çekilmiş olduğun oğluşunla ki fotografın.sen 76 kiloykende 55 kende çok güzel bir bayansın.kilo olayına gelincede bize alınma.kıskanıyorlar beni de55 kiloyu en son ne zaman gördüm bilmiyorum.
ama sende haklısın alınacağını bende hiç düşünmedim.bundan sonra kendi adıma söyliyeyim daha dikkatli davranırım.ama alınma bize. seni seviyoruz.birazda kıskanıyoruz
bende sızı cok sevıyorum canım benım hepımız ıstedıgımız kıloya ulasalım ıste kavga dogus gecınıyoz
nasılsın canımbu arada tekinberrin sen nasılsın yarın detoksa baslıyorum
ebru şallının selülit savarıı izledimde çok güzel bi paylaşım teşekkürler.canım kırmızı biber dediği şu salçalık olan mı?
maaşallah günayım fıstığım doğumdan önce de , hemen sonra da gayet hoş bir hatunsun vallaa
oğluşun da hakkaten tam cingöz afacan Allah seni evladına, evladını da sana bağışlasın canımm
ama ben en çok doğumdan hemen sonraki fotoğrafını beğendim Belgin Doruk muydu neydi bir zamanların
güzel ve çekici bir sinema sanatçısı vardı ya sanki ona mı benzettim ne :112:
valla bi kötü oldum zoruma gitti offf neysem ben cıkıyorum
günaycım sen ciddi ciddi alınmıyorsun değil mi bize :26: çok üzülürüm vallaa ne söylüyorsak sana takılmak sohbet muhabbet için , lütfen alınma
inşallah canım en kısa zamanda farkı görmeyi diliyorum.insan fark görünce daha şevkle yapıyor.yoksa şevkin kırılıyor.inşallah bende senin gibi birgün pilatesi severim.
Başak cım canım pilates konusunda gözüm sende haa ona göre , sen alışırsan belki ben de azcık zorlarım kendimi alıştırmaya.
Zaten sevenlere kolay da bize zor işte yahuu
30-35 arası idare eder ama 35 ten sonra haline otur ağla
o derece yani
keşke keşke
gençken zayıflamayı aklımdan geçirdince haftada 1 kilo verirdim aaaaahhh ah!!!!!!!!!!!!
gizemli kalsaydık ya neyse neyse adım harika yorumlarda nickimiz çıktığı için ben herkesi nickiyle aklımda tutuyorum o nedenle adımı yazmamıştım
bi dakka bi dakka ben de deli gibi pilates yapıyorum
hem de bel fıtığıma rağmen dün pilateste öyle zor bir hareket yaptık ki bel gitti yere yapıştım kaldım beni zor düzelttiler hoca da çok korktu ama yılmak yok yarın tam gaz devam
maaşallah günayım fıstığım doğumdan önce de , hemen sonra da gayet hoş bir hatunsun vallaa
oğluşun da hakkaten tam cingöz afacan Allah seni evladına, evladını da sana bağışlasın canımm
ama ben en çok doğumdan hemen sonraki fotoğrafını beğendim Belgin Doruk muydu neydi bir zamanların
güzel ve çekici bir sinema sanatçısı vardı ya sanki ona mı benzettim ne :112:
hamılelık oncesıne baktıysan evet orda 34um sımdı 38 ım 36ya zorla popomu sokuyorum patlamak uzere modda
seversınız seversınız hadı baslayınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?