Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

iyiyim canım bugun dıyete ara verdım ama spor yapcam paşamı aksam uykusuna yatırdıktan sonra malum gunboyu temızlık yaptım yarında detoksa baslıycam bakalım 1kılo gıtcek mı 53u gorcem mı

kocişine güzel güzel yemekler yapmadın mı :112:
yanlış hatırlamıyorsam bugün diyete ara vermeni o istemişti , adam ağız tadıyla karşılıklı bi yemek yemek istiyor herhalde

umarım benim gibi hayal kırıklığı yaşamaz ve detokstan beklediğini alırsın canım :13:

yok canımyemek istemıyor gobegım kocaman oldu yapma yemıyım dıyor o benımhasta olmamdan korkuyor saglıgından olcaksın dıyor

ya bence sen bır ay sonra yınele bı daha dene nıye oyle oldukı anlamadım ıns. 1kılo gıder fazlası olmaz emınım ama barım 1kılo gıtsın 5-6-7 nısana ertelendı tatıl barım 50-51 olayım gonca ya

yok canımyemek istemıyor gobegım kocaman oldu yapma yemıyım dıyor o benımhasta olmamdan korkuyor saglıgından olcaksın dıyor

kıyamam sizeee
ara sıra koca sözü dinlemek lazım tabii
adam haklı , sen böyle bir diyetten başkasına koşarken sağlığından olacaksın diye biz bile burada endişelenirken, dizinin dibindeki adam tabii korkar

az kaldı az hedefe az kaldı detoksla 1gıtse kalır 5 ip aldım atlıyım dıye ama alttakı gelır korkuyorum malum sesten rahatsız olur

Bilmiyorum bakalım, ben bi 65 i göreyim de ondan sonra belki detoks fantazilerine kapılırım , ondan öncesinde iki günlük bile olsa bir daha ne vakit kaybetmek istiyorum ne de hayal kırıklığı yaşamak...
en kestirme yol bildiğin yoldur !!!

haklısın canım
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 dilim yarım yağlı peynir, 3 adet zeytin, 1 domates, 1 salatalık.
Öğle: Salata (yağsız), veya çorba yoğurt.
Akşam: 100-150 gr. et, tavuk ya da balık (ızgara), ve gün içinde 3 litre su.

pazartesi 3gun bu dıyetı yapcam bakalım nekadar basarılı olcam

hadi kolay gelsin bakalım

30 u geçenlerde ümit yok mu:))

keşke bizimde sadece yürüyüşle gitse ya.
30-35 arası idare eder ama 35 ten sonra haline otur ağla
o derece yani

keşke keşke
gençken zayıflamayı aklımdan geçirdince haftada 1 kilo verirdim aaaaahhh ah!!!!!!!!!!!!

gizemli kalsaydık ya neyse neyse adım harika yorumlarda nickimiz çıktığı için ben herkesi nickiyle aklımda tutuyorum o nedenle adımı yazmamıştım

bi dakka bi dakka ben de deli gibi pilates yapıyorum
hem de bel fıtığıma rağmen dün pilateste öyle zor bir hareket yaptık ki bel gitti yere yapıştım kaldım beni zor düzelttiler hoca da çok korktu ama yılmak yok yarın tam gaz devam

Son düzenleme:
kulaklarım cın cın cın valla evde de mınık mınık yap bak nasıl alıscan sevıcen hatta ben cok sevıyorum pılatesı ıste baya dogumdan sonra salmıstım 2aydır baya arttırdım artık bu hızla devam cıddıde toparlandım ablalarım fotograflardakı farkı gorunce agızları acık kaldı darısı sana canım daha cok yolun var cok sıkılasmam lazım cok

cok gecmıs olsun canım bende en cok super karını yapıyorum arada o agırlıklarla hamlıyorum ama olsun vucut yandıkca daha cok ıse yarıyor ınsan dahada yapmak ıstıyor

var ya günayın kocası kendinden daha akıllıymış onu anladım

canım kapı açmak baya zorlu geçmiş .neyse sonunda açabilmişsiniz.Allah korusun ama hırsız gelse kapıda kalırmış

Harikacım belini zorlama.Allah korusun.bel agrısı kötüdür.bizim hoca belinde sorun olan arkadaşlara tek bacak çalıştırıyor.hani 2 bacagı yukarı kaldır indir yapacaksa,siz tek bacak yapın diyor.bende zorlanıyorum ya 2 bacak başlayıp sonlara doğru tek bacaga dönüy

orum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…