Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Günün aydın olsun Başak cım sağolasın teselli için. dün yeğenimin doğumgünü diye pasta kurabiye vs almıştım, akşamüstü herkes yerken ben de sadece kurabiyelerin tadına bakayım pastaya dokunmayayım dedim, ama akşam da karnım acıktı sebze ile uğraşıcak halim de yoktu annemin hazır yemeğinden yedim, üşengeçliğimin sonucunu bu sabah tartıda görüverdim
14 marttan beri bi 68,9 bi 69,3 tartı bu rakamları fiksledi sanırım
seninkinin de pilini bir an önce değiştir de gerçekte ne kadar verdiğini gör moral olsun bence...
Sezeryanla doğum yapan hanımların hepsinde aynı problem oluyor, göbek. Normal doğumdaki gibi o kaslar bebeği dünyaya getirmek için kasılıp gevşeyip hareket etmediğinden, suni olarak kesilip dikildiğinden herhalde.
Ben 34-35 gün kadar sabahları aç karna ılık su içine elma sirkesi koyarak içtim, ama faydasını gördüm mü pek zannetmiyorum, o dçnemde hem az kilo verdim hem de göbeğim felan aynı ihtişamıyla duruyordu Ama hergün bir tatlı kaşığı bal nasıl olur bilmiyorum :44: kalorisi yüksektir herhalde ama, dene bakalım inşallah işine yarar
pilates e nedense bir türlü kanım ısınmıyor benim yaa , en sonunda çaresiz kalıp yapıcam herhalde bu kadar istemediğim ve sevmediğim bişeyi ( benim öyle olur hep, keçinin istemediği ot burnunun dibinde bitermiş misali, neyi hiç istemesem sonunda yapmak zorunda kalırım )

merhaba, beslenmeme dikkat ediyorum fakat spor yapadığım için vücut bu beslenmeye alışmış olsa gerek kilo vermiyorum. bir süre kilo bildirimi yapamayacağım. herhese başladıkları bu yolda başarılar dilerim İnşallah herkes mutlu olacakları sasğlıklı kilolara düşerler.

üzülme derdin bi göbek olsun

göbeğin tamamen sezeryandan ama karın hareketleriyle toparlanacak merak etme karın kasların kuvvetlendikçe önce toparlanacak sonra da eriyip gidecek

sen yürümeye devam et en iyi yağ yakan egzersiz tempolu yürüyüştür üstüne tanımam
pilates şekillendirme ve toparlamada çok iyi

surekli sizi takip ediyorum bazen canim cok atistirmak istediginde burdaki yazilari okuyunca vaz geciyorum
kilo vermek istiyorsan atıştırmayı unut eline bi kahve al buraya gel :126:
yemeğe kadar oyalanırsın

tşk canım ama sporsuz kilo vermek neredeyse mümkün değil ben sporla bile gr gr veriyorum
en güzeli yürüyüş onu yaparsan çok faydasını görürsün

kızlaar ayça kaya nın diyetini 1 ay düzenli uygulayıp 8 kilo veren varmı??:44:

tamam canım akşam görüşürüz bye

dürüst olmak gerekirse yok
topiğin sahibi seva, ylnzeskici ve tekinberrin en eskileri onlar sana daha çok bilgi verebilirler ama ylnzeskici en kısa sürede en fazla kiloyu veren üye ama nelerden fedakarlık etti sen ona sor:2:
yaşın 30 un altındaysa ve hergün 1 saat yürüyüş yaparsan ayda 4 kilo verirsin
hadi kolay gelsin

üzülme derdin bi göbek olsun

göbeğin tamamen sezeryandan ama karın hareketleriyle toparlanacak merak etme karın kasların kuvvetlendikçe önce toparlanacak sonra da eriyip gidecek

canım inşallah yaaaa.yani çöp gibi olma derdim yok.bayanında erkeğinde çok zayıfını begenmem ve hiç bir şeyide yakıştırmam.amacım 4-5 kilo vermek oda göbişten gitsin mümkünseacelemde yok.yaza daha var:))kalorimi 1000-1500 arasında tutmaya çalışıyorum.sporda yapıyorum hergün olmasada .inşallah gider canım ya.çünkü pantolon filan giyinince(genelde de düşük bel giyiniyorum.göbiş çıkınca iğrenç görünüyo.ceket vs ile kamufle etmeye çalışıyorum.ama yazın daha bir göze batar.

bu arada XC9 demiyelim sana :))ismin ya da nickin yok mu:))tanışma kısmında yazını okumuştum ama ismini yazmayı unutmuştuN:)

30 u geçenlerde ümit yok mu:))

keşke bizimde sadece yürüyüşle gitse ya.

Gonca akşama kadar yiğeninle ilgileneceksin sanırım .kolay gelsin.akşama görüşmek üzere.

Son düzenleme:

GONCACIMMM seninde günün aydın olsun.biraz geç cvp verdim kusura bakma.sezeryandan öncede göbiş vardı ama hiç rahatsız edici değildi.haklısın sanırım doğum sonrası hediyem bu göbekte.

bu arada pilatese ben ısınmaya çalışıyorum ama o bana ısınamıyor:)zor ya.pilates günlerim gözümde büyüyor:)ama gerçekten işe yarıyor.resmen karnım bacaklarım alev alev yanıyor.bölgesel hissediliyor.yürüyüş yapınca öyle bir yanma ne yazık ki hissedemiyorum o sadece kalori yakıyor.diğeri hem kalori hem şekillendirme.ama işte yapana güzel:)GÜNAY'ın kulakları çınlasın.sanırım pilatesin hakkını veren aramızda o.

önemli değil canımm ben de daha yeni girebildim eve , yeğeni okuldan aldım 14:45 de eve geldik anahtar kapıyı açmadı, annemleri aradım annem döndü geldi çarşıdan, o da açamadı, babamı aradık o da döndü geldi çarşıdan zorlaya zorlaya açtı
Ama benim ellerim morardı resmen kapıyı ve anahtarı zorlıycam derken
Saat 4 de eve girdik , öğlen yemeğini 15 dk önce yiyebildim, 210 gr kereviz

Merhaba,

ben de pek eski sayılmam topikte ama biraz fazla yazıyorum galiba

Diyete 14 ocak ta 80 kilo ile başladım ve ilk ay 1 haftada 3,5 kilo listesini uyguladım düzenli olarak ve 4,2 kilo verdim ( listenin adına göre 14 kilo vermem gerekiyordu )
11 şubatta ikinci ay için 1 ayda 8 kilo listesini uygulamaya karar verdim ama sonra tavsiye üzerine 13 şubattan itibaren kalori sayımı yapmaya başladığım için o listeye birebir uymaktan vazgeçtim çünkü listeye göre gitmeye kalksam gene pek kilo veremeyecek gibi görünüyordum alacağım kalorileri hesaplayınca özellikle. Kalori sayımı ve her gün iki kez 60-70 er dk tempolu yürüyüşle 36 günde 6,9 kilo verdim.
Diyet listelerinin adına aldanıp beklentileri yüksek tutmamak gerektiğini düşünüyorum , zira sonrası çok büyük hayal kırıklığı ve diyete olan güvenin yok olması yüzünden hiçbir diyeti azimle uygulayamamaya yol açabilir. Neden mi; herkesin bünyesi farklı, yaşı,boyu,mevcut kilosu, fiziksel aktivite yoğunluğu, metabolizma hızı, yeme alışkanlıkları farklı. dolayısıyla bir diyet listesi şablonu oluşturmak ve herkesin bu kadar çok değişkene rağmen aynı kiloyu vereceğine inanmak pek akıllıca değil.
Ben 39 yaşındayım, hareketsiz bir yaşantım var ve fazla kilolarımı son iki yılda işim yüzünden çok geç saatlerde akşam yemeği yemek zorunda kaldığım, bir de stresimi ve yalnızlığımı savuşturmak için geceleri içtiğim biralardan aldım.
30-35 yaşında, nispeten hareketli bir yaşantısı olan ve 100 kilo bir bayan ile aynı listeyi aynı sürede birebir uygulasak eminim ki o benden çok daha fazla kilo verebilir !! Ne demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir.
Vaat edilen kilo kayıplarına bel bağlamayın, size yapılması en kolay gelen bir listeyi uygulamaya alın ve zaman içerisinde kendinize göre modifiye edin derim , tabii bu benim nacizane görüşüm karar sizin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…