iyi yaparsın tv izlerken bile lastiği ayağına tak germe hareketleri yap veya topu çemberi bacağının arasında sıkıştır hertürlü faydasını görürsün
canım üzme kendini.hızlı aldığın 400 gr hızlıca gider.doktorlarda haftada 1 gün çok abartmadan ara verebilirsiniz diyor ki sen haftada 1 yapmıyorsun.seninki kaçamak bile sayılmaz aslında :))ama dediğin gibi bünye alışıyor az yemeğe .sonrada bu nerden çıktı deyip sanırım hopp geliyor kilocuklar:)
bu arada dün baya bi araştırma yaptım.daha öncede duymuştum ama başlayamamıştım.aç karna ılık su 1 tatlı kaşıgı bal ve 1 tatlı kaşıgı elma sirkesi içtim.biraz tadı kötü ama göbek eritmek için çok faydalıymış.gitsinde şu göbek nasıl giderse gitsin yaw..sezeryanla doğum yaptım diye mi bilemedim.belim popiş filan köt durmuyor.ama göbek gerçekten çok kötü duruyor ya.
bu arada pilates benim selülitlere de iyi geliyor:))
inş seninde olur aramıza katılmaya kendinde cesaret bul canım
canım üzme kendini.hızlı aldığın 400 gr hızlıca gider.doktorlarda haftada 1 gün çok abartmadan ara verebilirsiniz diyor ki sen haftada 1 yapmıyorsun.seninki kaçamak bile sayılmaz aslında :))ama dediğin gibi bünye alışıyor az yemeğe .sonrada bu nerden çıktı deyip sanırım hopp geliyor kilocuklar:)
bu arada dün baya bi araştırma yaptım.daha öncede duymuştum ama başlayamamıştım.aç karna ılık su 1 tatlı kaşıgı bal ve 1 tatlı kaşıgı elma sirkesi içtim.biraz tadı kötü ama göbek eritmek için çok faydalıymış.gitsinde şu göbek nasıl giderse gitsin yaw..sezeryanla doğum yaptım diye mi bilemedim.belim popiş filan köt durmuyor.ama göbek gerçekten çok kötü duruyor ya.
bu arada pilates benim selülitlere de iyi geliyor:))
sen yürümeye devam et en iyi yağ yakan egzersiz tempolu yürüyüştürGünün aydın olsun Başak cım sağolasın teselli için. dün yeğenimin doğumgünü diye pasta kurabiye vs almıştım, akşamüstü herkes yerken ben de sadece kurabiyelerin tadına bakayım pastaya dokunmayayım dedim, ama akşam da karnım acıktı sebze ile uğraşıcak halim de yoktu annemin hazır yemeğinden yedim, üşengeçliğimin sonucunu bu sabah tartıda görüverdim
14 marttan beri bi 68,9 bi 69,3 tartı bu rakamları fiksledi sanırım
seninkinin de pilini bir an önce değiştir de gerçekte ne kadar verdiğini gör moral olsun bence...
Sezeryanla doğum yapan hanımların hepsinde aynı problem oluyor, göbek. Normal doğumdaki gibi o kaslar bebeği dünyaya getirmek için kasılıp gevşeyip hareket etmediğinden, suni olarak kesilip dikildiğinden herhalde.
Ben 34-35 gün kadar sabahları aç karna ılık su içine elma sirkesi koyarak içtim, ama faydasını gördüm mü pek zannetmiyorum, o dçnemde hem az kilo verdim hem de göbeğim felan aynı ihtişamıyla duruyorduAma hergün bir tatlı kaşığı bal nasıl olur bilmiyorum :44: kalorisi yüksektir herhalde ama, dene bakalım inşallah işine yarar
pilates e nedense bir türlü kanım ısınmıyor benim yaa , en sonunda çaresiz kalıp yapıcam herhalde bu kadar istemediğim ve sevmediğim bişeyi ( benim öyle olur hep, keçinin istemediği ot burnunun dibinde bitermiş misali, neyi hiç istemesem sonunda yapmak zorunda kalırım )
kilo vermek istiyorsan atıştırmayı unut eline bi kahve al buraya gel :126:surekli sizi takip ediyorum bazen canim cok atistirmak istediginde burdaki yazilari okuyunca vaz geciyorum
merhaba, beslenmeme dikkat ediyorum fakat spor yapadığım için vücut bu beslenmeye alışmış olsa gerek kilo vermiyorum. bir süre kilo bildirimi yapamayacağım. herhese başladıkları bu yolda başarılar dilerim İnşallah herkes mutlu olacakları sasğlıklı kilolara düşerler.
naber eskici dost
tamam canım akşam görüşürüz byesağol canım sen nasılsın
sabah sana yazdım ama sen gitmişsin o arada yakalayamamışım
şimdi de ben yeğeni okuldan almaya gidiyorum , annemler birkaç saat yoklar keratayı ben oyalıycam
akşamüstü gelirim artık inşallahhh
dürüst olmak gerekirse yokkızlaar ayça kaya nın diyetini 1 ay düzenli uygulayıp 8 kilo veren varmı??:44:
üzülme derdin bi göbek olsun
göbeğin tamamen sezeryandan ama karın hareketleriyle toparlanacak merak etme karın kasların kuvvetlendikçe önce toparlanacak sonra da eriyip gidecek
dürüst olmak gerekirse yok
topiğin sahibi seva, ylnzeskici ve tekinberrin en eskileri onlar sana daha çok bilgi verebilirler ama ylnzeskici en kısa sürede en fazla kiloyu veren üyeama nelerden fedakarlık etti sen ona sor:2:
yaşın 30 un altındaysa ve hergün 1 saat yürüyüş yaparsan ayda 4 kilo verirsin
hadi kolay gelsin
Günün aydın olsun Başak cım sağolasın teselli için. dün yeğenimin doğumgünü diye pasta kurabiye vs almıştım, akşamüstü herkes yerken ben de sadece kurabiyelerin tadına bakayım pastaya dokunmayayım dedim, ama akşam da karnım acıktı sebze ile uğraşıcak halim de yoktu annemin hazır yemeğinden yedim, üşengeçliğimin sonucunu bu sabah tartıda görüverdim
14 marttan beri bi 68,9 bi 69,3 tartı bu rakamları fiksledi sanırım
seninkinin de pilini bir an önce değiştir de gerçekte ne kadar verdiğini gör moral olsun bence...
Sezeryanla doğum yapan hanımların hepsinde aynı problem oluyor, göbek. Normal doğumdaki gibi o kaslar bebeği dünyaya getirmek için kasılıp gevşeyip hareket etmediğinden, suni olarak kesilip dikildiğinden herhalde.
Ben 34-35 gün kadar sabahları aç karna ılık su içine elma sirkesi koyarak içtim, ama faydasını gördüm mü pek zannetmiyorum, o dçnemde hem az kilo verdim hem de göbeğim felan aynı ihtişamıyla duruyorduAma hergün bir tatlı kaşığı bal nasıl olur bilmiyorum :44: kalorisi yüksektir herhalde ama, dene bakalım inşallah işine yarar
pilates e nedense bir türlü kanım ısınmıyor benim yaa , en sonunda çaresiz kalıp yapıcam herhalde bu kadar istemediğim ve sevmediğim bişeyi ( benim öyle olur hep, keçinin istemediği ot burnunun dibinde bitermiş misali, neyi hiç istemesem sonunda yapmak zorunda kalırım )
GONCACIMMM seninde günün aydın olsun.biraz geç cvp verdim kusura bakma.sezeryandan öncede göbiş vardı ama hiç rahatsız edici değildi.haklısın sanırım doğum sonrası hediyem bu göbekte.
bu arada pilatese ben ısınmaya çalışıyorum ama o bana ısınamıyor:)zor ya.pilates günlerim gözümde büyüyor:)ama gerçekten işe yarıyor.resmen karnım bacaklarım alev alev yanıyor.bölgesel hissediliyor.yürüyüş yapınca öyle bir yanma ne yazık ki hissedemiyorum o sadece kalori yakıyor.diğeri hem kalori hem şekillendirme.ama işte yapana güzel:)GÜNAY'ın kulakları çınlasın.sanırım pilatesin hakkını veren aramızda o.
kızlaar ayça kaya nın diyetini 1 ay düzenli uygulayıp 8 kilo veren varmı??:44:
nasılsın yalnızeskıcı
sağolasın tatlım 36 beden günayım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?