ah napıcaz bilmiyorum walla sabaha kadar yeşilçay iççem![]()
ah bi bilsem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah napıcaz bilmiyorum walla sabaha kadar yeşilçay iççem![]()
al bende de o kadar canım ya ben de pazar gününden nefret ediyorum,,, bütün gün ev temizle, yemek pişir, yıka katla ütüle kaldır,, napalım bugünümüze şükür ama yetti canıma walla , evlensem de pazar gezmesine gitsem walla imreniyorum evlilere![]()
ecemcim herkes pazar gezmesinde heralde, bi senle ben kalmışızzz![]()
herkes 2 gün arayla felan tartılmış, ben hiç tartılmadım bakalım sabah kaç çıkıcam umarım 74 ten aşağıya düşmüşümdür![]()
ah inşallah wermişizdir yaa, bıktım artık , akşam 1 kase mercimek çorbası içtim zerdeçal da koydum içine, iyi geliyomuş mide korurmuş felan, baharatlı güzel oluyo, karışık salata, 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek yedim, bi de ecemcim, pantolonlarımda felan hafifleme var yanlarda, yüzümdeki şişkinlik de gitti gibi :26: verdim diye düşünüyorum:26::26::26: eğer verdiysem gidip kendime bişe alıcam![]()
verip vermediğini anlarsın canım kıyafetlerinden. bende öyle olyordu. hem menülerinde güzel senin kaçamak falan yok. ben çok dikkat edemiyorumbana bugün spor salonundan bi kadın baya inceldin dedi çok mutlu oldum
![]()
ben 75 le başlamıştım spor salonuna şuanda 68lerdeyim
![]()
![]()
ben de 75.900 le başladım bakalım yarın ne olucak, 72 feln olsam bari :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
al bende de o kadar canım ya ben de pazar gününden nefret ediyorum,,, bütün gün ev temizle, yemek pişir, yıka katla ütüle kaldır,, napalım bugünümüze şükür ama yetti canıma walla , evlensem de pazar gezmesine gitsem walla imreniyorum evlilere![]()
ecemcim herkes pazar gezmesinde heralde, bi senle ben kalmışızzz![]()
umarım vermşsindir canım.ben dayanamıyorum hergün tartılıyorum ama sonuç vahim biraz
![]()
Kızlar günaydınlarrrrsabah 7 ye 10 war şuanda , hala tuvalete çıkamama rağmen 73 olmuşummmmm
yani 1.5 kilo gittiiiii
kilo bildirimi yapıyorum
başlangıç tarihi: 19 mart 2012
hedef kilo: 55
başlangıç kilo: 75.900
bu hafta verilen kilo: 1.5 kg
şuandaki kilmm 73
çok mutluyummm![]()
ecemcim bende senin gibi her gün hatta günde on defa tartılıyordum ama bu psikolojik olarak çok etkiliyo ve beyin yanlış yönlendiriliyo..bence mümkün olduğunca az tartıl..