kızlarr neden bu kadar karamsarlık yapıyorsunuz şöyle ki 5 ayda 50 kilo veren insan kim bilir kaç kilo ....herkesin metobolizma hızı farklı bu yüzden doğal olarak vereceğimiz kilolarda farklı hiç birimiz spor yapmıyoruz bunun başlıca bir etkisi var ayrıca ben diyette yapmıyorum canım ne isterse yiyorum artık sadece öğle yemeğimi kestim başka bir kısıtlamam yok ama her hafta kilo veriyorum ve ayda 2 kilo gitmiş oluyor buda zaten vermemiz gereken kilo bu 1 ayda 8 kilo diyeti 1 kereye mahsus bu kiloyu verdirebilir bizim kilomuzdaki insanlara çünkü 2-3 ayda 25-30 kilo verdiğinizi düşünün inanın yataktan kalkamazsınız ve kilo vermenizi de durduramazsınız...bir ara katı bir şekilde yemeyi azalttım ve kilo vermem durdu özellikle ekmeği kesmiştim daha sonra ekmeğide yemeye başladım ve yiyeceklerimide artırdım ve kilo vermem yeniden başladı biliyorsunuz vücuda yağ vb.gibi besin kaynakları alınmadığı zaman vücut depolarındakini kullanmak istemiyor ve kilo vermeniz duruyor...15 martta başlamıştım 75 kilo ile eşimde 105 kiloydu şimdi ben 61.8 eşimde 91 kilo eşimde bende 5 ayda 14 kiloya yakın verdik bu az bi kilo değil bence her ay 2 kilo gitmiş oluyor ama geri alınmamak şartıyla bence önemlisi bu ...artık neyin bana kilo yaptıracağını biliyorum ne kadarının kilo aldırmayacağınıda biliyorum o ölçüyü aşmadan herşeyi yiyorum kilo da veriyorum pisikolojik olarak akışına bırakmakta önemli streste engel oluyor kilo vermemize sonuçta bir yere yetişmiyoruz kızlar en geç bu yıl sonunda bence bütün fazla kilolarımızdan kurtulmuş olucaz sadece sabır...unutmayın kiloları alması kolay vermesi zor...![]()
evet haklısın canım kiloları alması kolay vermesi zor