işte burdayız cnm iki değik daha çok lafın belini kır şekerim![]()
:)) kaç gündür bakıyorum denk gelmiyorum kimseyle,kim var kim yok anlayamadım :)) artık bu yolun yolcusu olduğumdan takım arkdaşlarımı tanımak isterim :)) ilgine teşekkürler cemrem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte burdayız cnm iki değik daha çok lafın belini kır şekerim![]()
:)) kaç gündür bakıyorum denk gelmiyorum kimseyle,kim var kim yok anlayamadım :)) artık bu yolun yolcusu olduğumdan takım arkdaşlarımı tanımak isterim :)) ilgine teşekkürler cemrem![]()
evt cnm bu topik pek yoğun değil ama bende 2 yada 3 kişiyi biliyorum yani ara sıra yazanlardan
evet inş sağlıkla kilolar gider hepimizden
pazartesi kilo bildirimi yapıcan mı cnm :26:[/QUOT
yakalayabildiğimizi tutmak lazım sanırımben bu hafta alışma süremle pazartesi bildirim yapmıycam ama bir sonraki p.tesi evet yapıcam
topiğin en ağır topu benim sanırım :26:
günaydın arkadaşlar...ben de kendi çabımda diyete devam ediyorum ...sabahları ılık ballı sirkeli su içiyorum..ondan önce aç karnına bir bardak kefir içiyorum...sonra bu karışımı üzerine de iki bardak su içiyorum..bir dilim ekmeği kızartıp biraz beyaz peynir ve bol limonlu yeşillik yiyorum..yeşillik serbest....saat 10 gibi bir elma yiyorum..öğle yemeğinde de ne varsa yemeklerden biraz yiyorum öğle yemeğinde ekmek yemiyorum....2-3 gibi yeşil çay içmeye dikkat ediyorum.....akşam da yine yemeklerden azar azar yiyorum....sonra da yine meyve....ama ben yoğurt yemiyorum aslında yağ yakıcı özelliği olduğunu söylüyor diyetisyenler ama unutuyorum ben....bu hafta regli oldum sanırım bu hafta durdu..geçen hafta 2 kilo vermiştim bu hafta ancak yarım kilo verebildim...yarı yıl tatilinden önce 59 kiloya düşmek istiyorum umarım olur...spor yapmaya da fırsatım olmuyor...bi ara baya sıkı yaptım ama leslie ve plates ancak geri bıraktım...çalışıyorum evde de iki buçuk yaşında bir kızım var onunla uğraşmakta baya yoruyoro yüzden spora zamanım olmuyor....regliden sonra umarım daha çok veririm...herkese kolay gelsin.....sanırım bir ayda 8 kilo olmayacak ama yine de elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum.....sevgilerle.....
Selam,
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Anlıyorum ki siyah çayla vedalaşma zamanı(( Neyse şu 20 kiloyu vereyim bir şekilde çay içmesem de olur artık naapalım...
Bu arada süte karıştırılacak kahve türk kahvesi mi yoksa diğer kahvelerden mi acaba sen ne kullanıyorsun, bir de mercimek,şehriye,pirinç de karbonhidrat var bildiğim kadarıyla, akşam öğününde içilecek çorbalara ne kullanmak lazım tiyo verebilir misin
Ben pazartesi itibariyle kilo bildirimiyle listenize giriyor ve Allah'ın izniyle diyete başlıyorummm. Umarım sizler gibi başarılı olurum.
Hadi herkese kolay gelsin, görüşmek ve güzel haberler alıp vermek dileğimle :)
İnşallah hepimiz gönlünde yatan sağlıklı kilolarına kavuşur.
kızlar ayvanın ne kadar hayırlı meyva olduğunu öyrenmek için bu siteye girinben nasekafe kullanıyorum sütle amma şekersizakşamlar pirinçli heç bi şey hazırlamıyorum yemek için
mercimek çorbası sebze çorbası veya bulgurlu çorbada yapıyorum amma mesela sadece 2 yemek kaşığı bulgur tavuk suyuna ekleyib içinede bol bol sebze koyuyorum ve ekmeksiz yoğurt ve salatayla yiyorum
çorba yapmadığım zaman haşlanmış tavuk ve ya küfte salatayla yiyorum bazen haşlanmış karnabaharın üzerine yoğurt sumak ekleyib ekmeksiz yiyorum ve inanılmaz bi şey oluyor sabah en az 500 qr eksik oyanıyorum ben bunu doktor ayça kayadan duymuştum amma her zaman karnabahar yemeyi sevmediyimden az kullanıyorum
bi de sana aclık çekdiyin zaman ve canın tatlı istediyin zaman bu isteyini bastırmak için ayva kullan diyecem çünkü ben günde sadece 1 meyva yiyorum ayva ne vakit acıksam ve ya tatlı istesem 1 dilim ayva kesib yiyorum ayvanı biliyorsun bi oturumda yemek mümkün deyil insanın medeseini şişirtiyor bu yüzden 1 ayvanı bi güne yeyib yetiremiyorum bazen ve sadece 63 kaloridir bir ayva
(Eki Görüntüle 603587
Ayva mide ve bağırsakları sağlamlaştırır.Çok çalıştırır ishali azaltır fakat çok tüketilirse kabız da yapabilir.Karaciğerin tembelleşmesini önler, bu sebeple kanın temizlenmesine yardımcı olur.Çarpıntıya iyi gelir.Bronşite ve vereme karşı da etkilidir.Gelişmekte olan kişilerin kemik gelişmesine fayda sağlar.
100 gr Ayva 63 kalori’lik enerjiye sahiptir.
İnşallah hepimiz gönlünde yatan sağlıklı kilolarına kavuşur.
Merhabalar yine benim. Ara verdim ama tekrar basladim. Maalesef yalniz diyet yapamiyorum . Bugunden itibaren tekrar diyete basladim. Kesinlikle dikkat edecem. Maaaaalesef cok kilo aldim bu arada suan 74.4 kiloyum fakat en kisa bi donemde geri vercem. Sagliksiz yemeye baslayinca hoooop kilolar hemen geri gelio. Neyse geri dondum ve artik ayrilmicam.aslinda baglantimdan dolayi ara vermistim ama bana hiiic iyi gelmedi. Sunu anlamis oldum sizsiz olmuyor arkadaslar