teşekkür ederim ilgine
işsizlik ve birikimlerini değerlendirememenin sıkıntısını sen de yaşıyormuşsun ya işte ben senden daha önce yaşadım o süreçleri çok zordu benim için ya delirerek çıkacaktım bu süreçten

ya da ruhumu terbiye edecektim ben ruhumu terbiye etmeyi seçtim
kendimi tanıtırken de söz ettiğim gibi okumayı çok severim özellikle felsefeye meraklıyım hayata ve olaylara eleştirel bakan olayları irdelemeyi seven bi tipim kafama üşüşen binlerce düşünce içimde biriktiği bir anda yazılara döküldü.benim bloğum konusu itibariyle popüler değil olamaz da zaten. çerezlik konuların işlendiği bloglar daha çok takipçi buluyor. ancak eşinin düşündüğü gibi bloglar meraklısı için cazip oluyor. ben kendimi ifade etmek ve biraz da benim gibi düşünen hisseden insanlar da var mı ve onlarla bu blog ortamında biraraya gelerek fikir paylaşımı yapabilir miyim diye yola çıktım.
çünkü ben kendimi genelin içinde konumlandıramıyorum.

benim gibi kendini ayrık otu gibi hisseden başkaları da vardır herhalde.
kısa ama yoğunluklu yazdığım için çok sık yazı çıkmıyor. okudukça yeni bir yazı için zihnim daha çok açılıyor. bu aralar zayıflamaya taktığım için burada fazla vakit geçiriyorum. bi ara yedekli gidiyordum o zaman haftada 1 yazı yayınlıyordum ama tembellik işte
eşine tavsiyem öncelikle biraz yazı stoklaması olacak. yayına başladıktan sonra da düzenli aralıklarla yazması gerek. şimdilik bu kadar.

blog hazırlandıktan sonra tekrar konuşuruz