- 16 Aralık 2020
- 4.060
- 7.971
- 108
- Konu Sahibi applereadd
-
Aferin sizeeeee. Aferin size.Onunla ilişkiye başladığımda çalışıyordum (sağlık çalışanıyım). Çalışmamı istemiyordu. Bende zaten kpss sınavına çok daha iyi hazırlanmak için işten ayrılmıştım.
Tuvalette nasıl s.çacağınıza da karıştı ise siz olmuşsunuz demektir.Sosyal medya kullanmamı istemedi, kullanmadım. Onun da kullanmasını istemedim. Hiçbir şekilde erkek arkadaşlarımla konuşmamı, görüşmemi kabul etmedi. Her ne kadar eski arkadaşlarım olsalar da. Gezmemi istemedi. Her dışarı çıktığımda yarım saat yazmayınca direkt arardı neden bana yazmıyorsun diye. Beraber dışardayken neden şuna baktın, neden buna baktın tarzı muhabbetlerde döndü.
Ben bu lafı hiç anlamıyorum, iyiyken tabi iyi olacaksın ya, iyiyken kötü olma imkanınız var mı?İyiyken gerçekten çok iyiydik ama kavgalarımız fena oluyordu
Beni aldattın dedi. Hani hiçbir erkek arkadaşınla konuşmayacaktın dedi. Kahp*, k*şar, haysiyetsiz, karaktersiz, şerefsiz.
Çatıırrr çatır da aldatıldınız zaten emin olun. Böyle heriflerin istisnasız yediği halt. Kendi nasıl yapılır bildiğinden herkesi aynı sanıyor.Asla kaldıramadım ve o an kendimi çok suçlu hissettim. Ağladım sadece. Laf anlatmaya çalışmaktan da vazgeçtim bu laflardan sonra. Suçluluk hissetsem de onu aldatmadım. Beni engelledi her yerden.
Ay boşverin sevip napacaksınız zaten. Sevil de sevme ağlama ağlat diyor şarkılar.Bir daha onun kadar birini sevebilir miyim sanmıyorum
Bilmem, normal mi sizce?Sizce tüm bunlar normal mi?
Ohhhhoo neler yaşamaz ki.Veya sevgililik döneminde bunları yaşayan evlenince neler yaşamaz ki?
Haksızsınız, gidin evlenin, sizi 3 çocukla ortada bırakıp metresi ile gaçmadan bırakmayın sakın ha.Bana lütfen yardımcı olun ben haksız mıyım ?
Evet, öğrenildikten sonra zevke giriyor artık.Hanım kızlarımız da iyi ki manipülasyon kelimesini öğrendi hee. O da olmasa naparlardı bilmiyorum. “Neden böyle bir ilişkiyi sürdürüyorsun? Manipüle ediliyorruuum.”
Arkadaşım manipülasyon manipüle edildiğinin farkında değilken yapılır. Manipülasyonun farkına vardığının an artık o manipülasyon değildir
Ben beyendim açıkçası. Aşk, şehvet, ızdırap, hararet ve hakaret, havada uçuşan küfürler, ateşli bir ilişki. Adeta hayatın gerçekleri. Hem ağlamalı hem gülmeli. Siz burada size kızan üyelere aldırmayın. Aklı başında her kadın böylesi bir ilişki ister. Onlar sizi kıskandığı için kötü yorum yapıyorlar. Kendi hayatlarında mutsuz oldukları için. Hiç aldırmayın. Bence devam edin. Pirensesler gibi muamele gördüğünüz bu ilişkiye kıymayın.Herkese merhabalar. Sizlerden fikir almak istiyorum. Her ne kadar neyin ne olması gerektiğini bilsem de terzi kendi söküğünü dikemiyor. 24 yaşındayım ve 1 buçuk yıllık ilişkim vardı. Düne kadar. Onu gerçekten çok seviyordum. Gerçekten ona tutulmuştum. Hayatıma giren ilk insan oydu ve yıllar sonra tekrar bir araya geldik. Lakin zor bir insandı. Kıskançlıkları, aşırılıkları vardı. Onunla ilişkiye başladığımda çalışıyordum (sağlık çalışanıyım). Çalışmamı istemiyordu. Bende zaten kpss sınavına çok daha iyi hazırlanmak için işten ayrılmıştım. Sosyal medya kullanmamı istemedi, kullanmadım. Onun da kullanmasını istemedim. Hiçbir şekilde erkek arkadaşlarımla konuşmamı, görüşmemi kabul etmedi. Her ne kadar eski arkadaşlarım olsalar da. Gezmemi istemedi. Her dışarı çıktığımda yarım saat yazmayınca direkt arardı neden bana yazmıyorsun diye. Beraber dışardayken neden şuna baktın, neden buna baktın tarzı muhabbetlerde döndü. Eğer gerçekten aşık olmasam bunları asla göz ardı edemezdim. İyiyken gerçekten çok iyiydik ama kavgalarımız fena oluyordu. Her neyse çok anlattım. Asıl konuya geliyorum. Üniversiteden erkek bir arkadaşım aradı beni öyle nasılsın iyi misin diye konuştuk. Daha sonra sınav hakkında bana mesaj attı öyle netlerimizle ilgili ya da nasıl geçtiği hakkında gayet mesafeli bir şekilde konuştuk ve konu kapandı. Sevgilim bunu gördü. Bunu görmesiyle bana yüklenmesi bir oldu. Beni aldattın dedi. Hani hiçbir erkek arkadaşınla konuşmayacaktın dedi. Kahp*, k*şar, haysiyetsiz, karaktersiz, şerefsiz. Ağzına ne geldiyse bana söyledi hepsini. Asla kaldıramadım ve o an kendimi çok suçlu hissettim. Ağladım sadece. Laf anlatmaya çalışmaktan da vazgeçtim bu laflardan sonra. Suçluluk hissetsem de onu aldatmadım. Beni engelledi her yerden. Ulaşmaya çalışmazdım zaten. Bir daha onun kadar birini sevebilir miyim sanmıyorum. Annesiyle tanışmıştım, o da annemle tanışmak üzereydi. Sizce tüm bunlar normal mi? Veya sevgililik döneminde bunları yaşayan evlenince neler yaşamaz ki? Bana lütfen yardımcı olun ben haksız mıyım ?
Ben beyendim açıkçası. Aşk, şehvet, ızdırap, hararet ve hakaret, havada uçuşan küfürler, ateşli bir ilişki. Adeta hayatın gerçekleri. Hem ağlamalı hem gülmeli. Siz burada size kızan üyelere aldırmayın. Aklı başında her kadın böylesi bir ilişki ister. Onlar sizi kıskandığı için kötü yorum yapıyorlar. Kendi hayatlarında mutsuz oldukları için. Hiç aldırmayın. Bence devam edin. Pirensesler gibi muamele gördüğünüz bu ilişkiye kıymayın.
Eki Görüntüle 3145216
Biraz sakin olun bence. Bunları tasvip ettiğimi söylemiyorum. Veya bir daha bir araya geleceğimi de söylemiyorum. Her şeyden ders alarak ilerleme taraftarıyım. Hata da olur, yanlış da yapılır önemli olan tekrarlanmaması.Aferin sizeeeee. Aferin size.
Tuvalette nasıl s.çacağınıza da karıştı ise siz olmuşsunuz demektir.
Ben bu lafı hiç anlamıyorum, iyiyken tabi iyi olacaksın ya, iyiyken kötü olma imkanınız var mı?
Çatıırrr çatır da aldatıldınız zaten emin olun. Böyle heriflerin istisnasız yediği halt. Kendi nasıl yapılır bildiğinden herkesi aynı sanıyor.
Ay boşverin sevip napacaksınız zaten. Sevil de sevme ağlama ağlat diyor şarkılar.
Bilmem, normal mi sizce?
Ohhhhoo neler yaşamaz ki.
Haksızsınız, gidin evlenin, sizi 3 çocukla ortada bırakıp metresi ile gaçmadan bırakmayın sakın ha.
Valla siz bilirsiniz , isterseniz bir araya gelin yani.Biraz sakin olun bence. Bunları tasvip ettiğimi söylemiyorum. Veya bir daha bir araya geleceğimi de söylemiyorum. Her şeyden ders alarak ilerleme taraftarıyım. Hata da olur, yanlış da yapılır önemli olan tekrarlanmaması.
Evlenince gelsin dayaklar. Yurt dışında bu tip durumlar icin red flag tabiri kullaniliyor. Yani evlenince o erkegin zihniyetine gore namus oldugun icin sudan sebepten yere şiddet ve dayak başlar. Kadın terk eder bunu yediremeyen maganda namus bahanesiyle kadına dadanır. Haberlere hic bakmiyormusunuz kac kadin ölduruluyor pisi pisine.Herkese merhabalar. Sizlerden fikir almak istiyorum. Her ne kadar neyin ne olması gerektiğini bilsem de terzi kendi söküğünü dikemiyor. 24 yaşındayım ve 1 buçuk yıllık ilişkim vardı. Düne kadar. Onu gerçekten çok seviyordum. Gerçekten ona tutulmuştum. Hayatıma giren ilk insan oydu ve yıllar sonra tekrar bir araya geldik. Lakin zor bir insandı. Kıskançlıkları, aşırılıkları vardı. Onunla ilişkiye başladığımda çalışıyordum (sağlık çalışanıyım). Çalışmamı istemiyordu. Bende zaten kpss sınavına çok daha iyi hazırlanmak için işten ayrılmıştım. Sosyal medya kullanmamı istemedi, kullanmadım. Onun da kullanmasını istemedim. Hiçbir şekilde erkek arkadaşlarımla konuşmamı, görüşmemi kabul etmedi. Her ne kadar eski arkadaşlarım olsalar da. Gezmemi istemedi. Her dışarı çıktığımda yarım saat yazmayınca direkt arardı neden bana yazmıyorsun diye. Beraber dışardayken neden şuna baktın, neden buna baktın tarzı muhabbetlerde döndü. Eğer gerçekten aşık olmasam bunları asla göz ardı edemezdim. İyiyken gerçekten çok iyiydik ama kavgalarımız fena oluyordu. Her neyse çok anlattım. Asıl konuya geliyorum. Üniversiteden erkek bir arkadaşım aradı beni öyle nasılsın iyi misin diye konuştuk. Daha sonra sınav hakkında bana mesaj attı öyle netlerimizle ilgili ya da nasıl geçtiği hakkında gayet mesafeli bir şekilde konuştuk ve konu kapandı. Sevgilim bunu gördü. Bunu görmesiyle bana yüklenmesi bir oldu. Beni aldattın dedi. Hani hiçbir erkek arkadaşınla konuşmayacaktın dedi. Kahp*, k*şar, haysiyetsiz, karaktersiz, şerefsiz. Ağzına ne geldiyse bana söyledi hepsini. Asla kaldıramadım ve o an kendimi çok suçlu hissettim. Ağladım sadece. Laf anlatmaya çalışmaktan da vazgeçtim bu laflardan sonra. Suçluluk hissetsem de onu aldatmadım. Beni engelledi her yerden. Ulaşmaya çalışmazdım zaten. Bir daha onun kadar birini sevebilir miyim sanmıyorum. Annesiyle tanışmıştım, o da annemle tanışmak üzereydi. Sizce tüm bunlar normal mi? Veya sevgililik döneminde bunları yaşayan evlenince neler yaşamaz ki? Bana lütfen yardımcı olun ben haksız mıyım ?
Cehenneme kadar yolu varValla siz bilirsiniz , isterseniz bir araya gelin yani.
Özür dilemek mi?24 sene boyunca evden çıkmadınız mı hiç? Bu ilişkinin normal olma ihtimalini nasıl düşünebildiniz acaba?
İyi ki engellemiş sizi. Yoksa özür dileyip küfür yemeye devam ederdiniz siz.
Cehenneme kadar yolu var
Öyle bir hayatım olmadı. Ailem tarafından her zaman değer gördüm, destek gördüm ve sevildim. Malesef sebebi bu olamaz o yüzdenAilesi değer vermeyen insanlar hep aynı yada benzer sorunlarla ömür boyu uğraşıyor... Sevilmemiş bir kız çocuğusunuz siz...
Böyle birini çok sevenişdiyseniz karşınıza düzgün, karakterli, sevdiğine halaret veya küfür etmeyen, onu kostlamayan, aksine ilerlemesini destekleyen, arkadaşları olmasına saygı duyan, sıkmayan boğmayan biri çıktığında daha çok seversiniz emin olun. Hatta sevgi diye ben ne saçma birşeyin içindeymişim meğer derisniz.Herkese merhabalar. Sizlerden fikir almak istiyorum. Her ne kadar neyin ne olması gerektiğini bilsem de terzi kendi söküğünü dikemiyor. 24 yaşındayım ve 1 buçuk yıllık ilişkim vardı. Düne kadar. Onu gerçekten çok seviyordum. Gerçekten ona tutulmuştum. Hayatıma giren ilk insan oydu ve yıllar sonra tekrar bir araya geldik. Lakin zor bir insandı. Kıskançlıkları, aşırılıkları vardı. Onunla ilişkiye başladığımda çalışıyordum (sağlık çalışanıyım). Çalışmamı istemiyordu. Bende zaten kpss sınavına çok daha iyi hazırlanmak için işten ayrılmıştım. Sosyal medya kullanmamı istemedi, kullanmadım. Onun da kullanmasını istemedim. Hiçbir şekilde erkek arkadaşlarımla konuşmamı, görüşmemi kabul etmedi. Her ne kadar eski arkadaşlarım olsalar da. Gezmemi istemedi. Her dışarı çıktığımda yarım saat yazmayınca direkt arardı neden bana yazmıyorsun diye. Beraber dışardayken neden şuna baktın, neden buna baktın tarzı muhabbetlerde döndü. Eğer gerçekten aşık olmasam bunları asla göz ardı edemezdim. İyiyken gerçekten çok iyiydik ama kavgalarımız fena oluyordu. Her neyse çok anlattım. Asıl konuya geliyorum. Üniversiteden erkek bir arkadaşım aradı beni öyle nasılsın iyi misin diye konuştuk. Daha sonra sınav hakkında bana mesaj attı öyle netlerimizle ilgili ya da nasıl geçtiği hakkında gayet mesafeli bir şekilde konuştuk ve konu kapandı. Sevgilim bunu gördü. Bunu görmesiyle bana yüklenmesi bir oldu. Beni aldattın dedi. Hani hiçbir erkek arkadaşınla konuşmayacaktın dedi. Kahp*, k*şar, haysiyetsiz, karaktersiz, şerefsiz. Ağzına ne geldiyse bana söyledi hepsini. Asla kaldıramadım ve o an kendimi çok suçlu hissettim. Ağladım sadece. Laf anlatmaya çalışmaktan da vazgeçtim bu laflardan sonra. Suçluluk hissetsem de onu aldatmadım. Beni engelledi her yerden. Ulaşmaya çalışmazdım zaten. Bir daha onun kadar birini sevebilir miyim sanmıyorum. Annesiyle tanışmıştım, o da annemle tanışmak üzereydi. Sizce tüm bunlar normal mi? Veya sevgililik döneminde bunları yaşayan evlenince neler yaşamaz ki? Bana lütfen yardımcı olun ben haksız mıyım ?
Yada babanız annenizi hiç sevmedi. Yada ailenizde küfür normal. Yani bu olayı sağlıklı bir çocukluk geçirmiş insan, bu şekilde anlamlandırmaz.Ailesi değer vermeyen insanlar hep aynı yada benzer sorunlarla ömür boyu uğraşıyor... Sevilmemiş bir kız çocuğusunuz siz...
Öyle bir hayatım olmadı. Ailem tarafından her zaman değer gördüm, destek gördüm ve sevildim. Malesef sebebi bu olamaz o yüzden
26 yıllık evliliklerinde ne babamın anneme ne de annemin babama "salak" bile dediğini duymamışımdır ki küfür söz konusu olamazdı bile. Babamın ağzından doğduğumdan beri de küfür duymadım. Gayet iyi anlaşıyorlar. Bu teziniz de çürüyorYada babanız annenizi hiç sevmedi. Yada ailenizde küfür normal. Yani bu olayı sağlıklı bir çocukluk geçirmiş insan, bu şekilde anlamlandırmaz.
Herkese merhabalar. Sizlerden fikir almak istiyorum. Her ne kadar neyin ne olması gerektiğini bilsem de terzi kendi söküğünü dikemiyor. 24 yaşındayım ve 1 buçuk yıllık ilişkim vardı. Düne kadar. Onu gerçekten çok seviyordum. Gerçekten ona tutulmuştum. Hayatıma giren ilk insan oydu ve yıllar sonra tekrar bir araya geldik. Lakin zor bir insandı. Kıskançlıkları, aşırılıkları vardı. Onunla ilişkiye başladığımda çalışıyordum (sağlık çalışanıyım). Çalışmamı istemiyordu. Bende zaten kpss sınavına çok daha iyi hazırlanmak için işten ayrılmıştım. Sosyal medya kullanmamı istemedi, kullanmadım. Onun da kullanmasını istemedim. Hiçbir şekilde erkek arkadaşlarımla konuşmamı, görüşmemi kabul etmedi. Her ne kadar eski arkadaşlarım olsalar da. Gezmemi istemedi. Her dışarı çıktığımda yarım saat yazmayınca direkt arardı neden bana yazmıyorsun diye. Beraber dışardayken neden şuna baktın, neden buna baktın tarzı muhabbetlerde döndü. Eğer gerçekten aşık olmasam bunları asla göz ardı edemezdim. İyiyken gerçekten çok iyiydik ama kavgalarımız fena oluyordu. Her neyse çok anlattım. Asıl konuya geliyorum. Üniversiteden erkek bir arkadaşım aradı beni öyle nasılsın iyi misin diye konuştuk. Daha sonra sınav hakkında bana mesaj attı öyle netlerimizle ilgili ya da nasıl geçtiği hakkında gayet mesafeli bir şekilde konuştuk ve konu kapandı. Sevgilim bunu gördü. Bunu görmesiyle bana yüklenmesi bir oldu. Beni aldattın dedi. Hani hiçbir erkek arkadaşınla konuşmayacaktın dedi. Kahp*, k*şar, haysiyetsiz, karaktersiz, şerefsiz. Ağzına ne geldiyse bana söyledi hepsini. Asla kaldıramadım ve o an kendimi çok suçlu hissettim. Ağladım sadece. Laf anlatmaya çalışmaktan da vazgeçtim bu laflardan sonra. Suçluluk hissetsem de onu aldatmadım. Beni engelledi her yerden. Ulaşmaya çalışmazdım zaten. Bir daha onun kadar birini sevebilir miyim sanmıyorum. Annesiyle tanışmıştım, o da annemle tanışmak üzereydi. Sizce tüm bunlar normal mi? Veya sevgililik döneminde bunları yaşayan evlenince neler yaşamaz ki? Bana lütfen yardımcı olun ben haksız mıyım ?
Yaptıklarını tasvip etmedim ki hiçbir zamanBaslikta sordugunuz soru ile bu cümlenin taban tabana zıt oluşu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?