Doğru bir ilişkinin içerisinde miydim?

yazdıklarınızı sakince tekrar okuyun bakalım doğru bir ilişkinin içerisindemiymişsiniz.
sizce herkes birbirini delicesine kısıtlayıp, küfür hakaret ediyor olabilir mi? bu şartlar altında bir insan mutlu olabilir mi?
hepimiz böyle bir ilişki yaşıyorsak bu çalışan kadınlar kimler, mutlu olanlar nasıl mutlu, evli olanlar bu şartlar altında aynı evde nasıl yaşıyor? düşünün bakalım.

Aferin sizeeeee. Aferin size.
Tuvalette nasıl s.çacağınıza da karıştı ise siz olmuşsunuz demektir.
İyiyken gerçekten çok iyiydik ama kavgalarımız fena oluyordu
Ben bu lafı hiç anlamıyorum, iyiyken tabi iyi olacaksın ya, iyiyken kötü olma imkanınız var mı?
Beni aldattın dedi. Hani hiçbir erkek arkadaşınla konuşmayacaktın dedi. Kahp*, k*şar, haysiyetsiz, karaktersiz, şerefsiz.

Asla kaldıramadım ve o an kendimi çok suçlu hissettim. Ağladım sadece. Laf anlatmaya çalışmaktan da vazgeçtim bu laflardan sonra. Suçluluk hissetsem de onu aldatmadım. Beni engelledi her yerden.
Çatıırrr çatır da aldatıldınız zaten emin olun. Böyle heriflerin istisnasız yediği halt. Kendi nasıl yapılır bildiğinden herkesi aynı sanıyor.
Bir daha onun kadar birini sevebilir miyim sanmıyorum
Ay boşverin sevip napacaksınız zaten. Sevil de sevme ağlama ağlat diyor şarkılar.

Sizce tüm bunlar normal mi?
Bilmem, normal mi sizce?
Veya sevgililik döneminde bunları yaşayan evlenince neler yaşamaz ki?
Ohhhhoo neler yaşamaz ki.
Bana lütfen yardımcı olun ben haksız mıyım ?
Haksızsınız, gidin evlenin, sizi 3 çocukla ortada bırakıp metresi ile gaçmadan bırakmayın sakın ha.

Evet, öğrenildikten sonra zevke giriyor artık.

Ben beyendim açıkçası. Aşk, şehvet, ızdırap, hararet ve hakaret, havada uçuşan küfürler, ateşli bir ilişki. Adeta hayatın gerçekleri. Hem ağlamalı hem gülmeli. Siz burada size kızan üyelere aldırmayın. Aklı başında her kadın böylesi bir ilişki ister. Onlar sizi kıskandığı için kötü yorum yapıyorlar. Kendi hayatlarında mutsuz oldukları için. Hiç aldırmayın. Bence devam edin. Pirensesler gibi muamele gördüğünüz bu ilişkiye kıymayın.

Biraz sakin olun bence. Bunları tasvip ettiğimi söylemiyorum. Veya bir daha bir araya geleceğimi de söylemiyorum. Her şeyden ders alarak ilerleme taraftarıyım. Hata da olur, yanlış da yapılır önemli olan tekrarlanmaması.

Valla siz bilirsiniz , isterseniz bir araya gelin yani.

Evlenince gelsin dayaklar. Yurt dışında bu tip durumlar icin red flag tabiri kullaniliyor. Yani evlenince o erkegin zihniyetine gore namus oldugun icin sudan sebepten yere şiddet ve dayak başlar. Kadın terk eder bunu yediremeyen maganda namus bahanesiyle kadına dadanır. Haberlere hic bakmiyormusunuz kac kadin ölduruluyor pisi pisine.

24 sene boyunca evden çıkmadınız mı hiç? Bu ilişkinin normal olma ihtimalini nasıl düşünebildiniz acaba?
İyi ki engellemiş sizi. Yoksa özür dileyip küfür yemeye devam ederdiniz siz.

24 sene boyunca evden çıkmadınız mı hiç? Bu ilişkinin normal olma ihtimalini nasıl düşünebildiniz acaba?
İyi ki engellemiş sizi. Yoksa özür dileyip küfür yemeye devam ederdiniz siz.
Özür dilemek mi?
Özür dileyecek olsam o an dilerdim zaten. Ulaşmak istesem ulaşabileceğim çok fazla seçenek de mevcut. Sizce bunun peşinde miyim? 24 sene boyunca herkesin her şeyi yaşayabileceğini gördüm ve sadece görüş istiyorum yargılamaktan ziyade. Yanlış anlamayı bırakın artık bence

Buradan sadece ayrıldığınız için doğru yaptığınızı ve geri dönmemeniz gerektiğini anlatan yorumlar bulursunuz çoğunlukla. Farklı bir yorum beklentiniz var mı? A applereadd

Ailesi değer vermeyen insanlar hep aynı yada benzer sorunlarla ömür boyu uğraşıyor... Sevilmemiş bir kız çocuğusunuz siz...

Böyle birini çok sevenişdiyseniz karşınıza düzgün, karakterli, sevdiğine halaret veya küfür etmeyen, onu kostlamayan, aksine ilerlemesini destekleyen, arkadaşları olmasına saygı duyan, sıkmayan boğmayan biri çıktığında daha çok seversiniz emin olun. Hatta sevgi diye ben ne saçma birşeyin içindeymişim meğer derisniz.

Ailesi değer vermeyen insanlar hep aynı yada benzer sorunlarla ömür boyu uğraşıyor... Sevilmemiş bir kız çocuğusunuz siz...
Yada babanız annenizi hiç sevmedi. Yada ailenizde küfür normal. Yani bu olayı sağlıklı bir çocukluk geçirmiş insan, bu şekilde anlamlandırmaz.
Öyle bir hayatım olmadı. Ailem tarafından her zaman değer gördüm, destek gördüm ve sevildim. Malesef sebebi bu olamaz o yüzden

Yada babanız annenizi hiç sevmedi. Yada ailenizde küfür normal. Yani bu olayı sağlıklı bir çocukluk geçirmiş insan, bu şekilde anlamlandırmaz.
26 yıllık evliliklerinde ne babamın anneme ne de annemin babama "salak" bile dediğini duymamışımdır ki küfür söz konusu olamazdı bile. Babamın ağzından doğduğumdan beri de küfür duymadım. Gayet iyi anlaşıyorlar. Bu teziniz de çürüyor

Benzer hatta çok daha kötü bir ilişki geçmişim var. Öyle ki okul çıkış saatimde bir arkadaşını yolluyormş mesela beni takip etmesi için. Bir gün yolda çocukluktan beri tanıdığım, ailecek görüştüğüm erkek bir arkadaşım selam verdi diye ortaya çıkmıştı bu olay. Resmen kıyamet koptu o gün. Resmen gözüme perde inmiş ki yine kendimi suçladım..
Zaman geçti ve ben onu terk edemiyorum diye çığ gibi büyüdü bu olaylar, sonunda o beni terk etti. Çok sonra öğrendim ki bana bir erkeğin selam vermesi bile sorun oluyorken o beni defalarca aldatmış.

Başka birini o kadar sevebilir miyim sorusunun cevabı ise çok net! Bu zaten sevgi falan değil, sevgi böyle bir şey olamaz. Gerçek aşkı ve sevgiyi bulduğun zaman aradaki farkı göreceksin. O gün eninde sonunda geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…