Doğru bir ilişkinin içerisinde miydim?

Evet şu an bile ben neler yaşamışım, nelere sabretmişim farkındalığı yaşıyorum

Gerçekten insan gözünün önündeki gerçeği bile göremiyor. Bu insanların fikri neyse zikri de o oluyor sanırım. Allah akıl fikir versin gerçekten

Bu siddette bi ayidan engel beklemezdim yanliz.İyi ucuz kurtulmussunuz.Ama nolur nolmaz,bi uzaklastirma almaya calisin.Hani ayi yavrusunu severken(!)oldurmesin mazallah.

Kendini suçlu hissettiğini söyleyen, hatalı olup olmadığını soran sizsiniz. Engellemese özür dileyeceğinizi neden düşünmeyelim?
Konu başlığınız ortada. İlişkiyi bitiren bile siz değilsiniz. Ağlayarak hakaret dinlemişsiniz.

Ve hala da görüş istediğinizi söylüyorsunuz. Ilişkinin yanlışlığının farkında olsanız böyle bir soru sormazsınız.
Sevgiliniz ayrılmasa biraz ağlayıp devam ederdiniz ilişkiye.
Acaba elimden kaçırdım mı diye panik içindesiniz sadece. Başlıktan da belli bu, annesiyle tanıştığınızı söylemenizden de.

Kpss sınavımın açıklanmasını bekliyorum, tercih yapacağım çünkü sonucuma göre
Hayırlısı hakkınızda. Bir daha kimse için isten ayrilmayin ama.. Böyle mallar için de kendinizi suçlamanın. Bir erkek arkadaş ile konuşmak insani .erfsiz yapmaz. Boyle düşünen biri ile ömür geçmez.

Verilmiş sadakan varmış kurtulmuşsun şükretmelisin.

İşten kpss sınavına çalışmak için ayrıldım bu arada onun için değildi. Çünkü ikisi bir arada olmadı malesef yapamadım. Ama çalışmamı istemediğini veya özellikle evlenince asla istemediğini söylüyordu ben pek ciddiye almıyordum. Sebebi öyle ya da böyle bitti şükür

Adam bildiğiniz ruh hastası.

Ablacım tam bi manyakmiş bu adam, saydiği bütün lafları kendisine misliyle sunmaliyfin. Bu ne böyle ya, sinirlerim bozuldu. Git fakir doyur,çoçuk sevindir. Arayan arkadaşina teşekkür et filan,kurtulmuşsun.net

Yıllar sonra bu yazdıklarınızı okuyup vay be ne saçma sapan saftirik davranmisim diyeceksiniz.
Gidip sadaka falan verin ayrica bu mal heriften kurtulduğunuz için.
Açabiliyorsaniz hakaret davası açın namusunuza serefinize hakaret etmiş siz burda gelmiş hala aşk sevgi diyorsunuz.

Canım bir şeyi sevmen veya çok sevmen onu hayatında tutmanı gerektirmez. Bir zehre tutuldun aşık oldun diye onu içemezsin, zehir zehirdir yani. Bu çocuk da ilişkiniz de sağlıksız ve yanlış. Kimse sana hakaret edemez ve böyle kısıtlayamaz istersen aşkından öl yine de bunlar sınırın olsun lütfen. Bir de… lütfen duygularını bir daha öyle gelişine serbest bırakma. Kimi seveceğine dikkat et, ben hayal edemiyorum yani bana o dediklerinin birini diyecek birisi ve ben seveceğim? Kendini daha iyilerine ve iyi ilişkilere layık görmeni dilerim

Bunları sorguluyorsan ne biliyim yani birbirinize layıkmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…