- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.346
- 198
- Konu Sahibi applereadd
-
Benzer bi iliski yasamis biri olarak diyorum ki allah kurtarmis kardesim. Sadaka dagit kurtuldum diye. Ask sevgi oyle olmaz. Universiteden tek arkadasim yok o herif yuzunden cunku herkesle arami bozdurdu beni manipule ederek ve kiskanarak. Neymis ya erkek arkadasinla konusmussun e sosyal hayat yarin oburgun calisacaksin. Orda da erkek yok mu? Boyle bamya pipili heriflerin ego tatminlerini kendi ustumuzden yaptirmayalim. 3 senemi yedi allah cezasini versin!!!! Hala beddua ederim arkasindan.Karşımdaki insan beni o kadar manipüle etti ki artık tüm bunlar normal gelmeye başlamıştı.
Bir keresinde bir mekanda otururken kahve aldık ve garson erkekti. Garsona teşekkür ettim diye sinirlendi bana. Ve sırf bu yüzden tartıştık. Çok kıskançtı her şeyden kıskanma potansiyeline sahipti. Gerçekten ben tüm bunlarla nasıl başa çıkmışım, nasıl sabretmişim bilmiyorum.Benzer bi iliski yasamis biri olarak diyorum ki allah kurtarmis kardesim. Sadaka dagit kurtuldum diye. Ask sevgi oyle olmaz. Universiteden tek arkadasim yok o herif yuzunden cunku herkesle arami bozdurdu beni manipule ederek ve kiskanarak. Neymis ya erkek arkadasinla konusmussun e sosyal hayat yarin oburgun calisacaksin. Orda da erkek yok mu? Boyle bamya pipili heriflerin ego tatminlerini kendi ustumuzden yaptirmayalim. 3 senemi yedi allah cezasini versin!!!! Hala beddua ederim arkasindan.
Simdiki esim huzursuz huysuz adamin tekidir ama kiskancligi olmayinca pamuk gibi geliyor insana. Bu gune kadar daha kimle birlikte oldun vs diye bile sormamistir. Annem kocan sana bikini nasil giydiriyor diye sorar hala.ben de kendi seciyor anne hatta derim:) bu yakismis bu kotu durdu vs diye. Cok buyuk rahatlikmis. Valla bak omur gecmez oylesiyle. Holding sahibi olsun, ya da seks tanrisi olsun gene gecmezzzzz. Kiskanc adam omur torpusudur. Bunu bilir bunu soylerim. Gecmis olsun!
Keşke ne siz ne de ben böyle bir ilişki yaşamamış olsaydık. Ama hayatta her şeyin bir amacı ve bir sebebi var. Allah iyi insanlarla, kalp kırmaktan korkan, merhametli insanlarla karşılaştırsın. Teşekkür ederim görüşleriniz içinBenzer bi iliski yasamis biri olarak diyorum ki allah kurtarmis kardesim. Sadaka dagit kurtuldum diye. Ask sevgi oyle olmaz. Universiteden tek arkadasim yok o herif yuzunden cunku herkesle arami bozdurdu beni manipule ederek ve kiskanarak. Neymis ya erkek arkadasinla konusmussun e sosyal hayat yarin oburgun calisacaksin. Orda da erkek yok mu? Boyle bamya pipili heriflerin ego tatminlerini kendi ustumuzden yaptirmayalim. 3 senemi yedi allah cezasini versin!!!! Hala beddua ederim arkasindan.
Simdiki esim huzursuz huysuz adamin tekidir ama kiskancligi olmayinca pamuk gibi geliyor insana. Bu gune kadar daha kimle birlikte oldun vs diye bile sormamistir. Annem kocan sana bikini nasil giydiriyor diye sorar hala.ben de kendi seciyor anne hatta derim:) bu yakismis bu kotu durdu vs diye. Cok buyuk rahatlikmis. Valla bak omur gecmez oylesiyle. Holding sahibi olsun, ya da seks tanrisi olsun gene gecmezzzzz. Kiskanc adam omur torpusudur. Bunu bilir bunu soylerim. Gecmis olsun!
Maşallah şu anki evliliğinizde sizin adınıza çok sevindim. Kötü tecrübeler yaşamış olsanız da her şey geçmiş çok şükür. Teşekkür ederim görüşünüz için, haklısınızNarsistle karşı karşıyasin diye hissettim..bir araştır seni manipüle eder sana şerefsiz demesi bile sana normal gelir ...daha sonra etrafındaki herkesten koparır seni ..seni kendine bağımlı hale getirir ve sonunda sana kölesi gibi davranır...istediği zaman vurur ve istediği zaman kufreder... Maalesef ben gereğinden fazla saf bir insandım 20 yaşlarında ..annem beni fanus içinde buyutmustu kötülüklerden korumak için korumustuda taki o narsistle karşılaşana kadar normali bu sandım evlendim çocuk yaptım buraya yığınla konu açtım ağladım yıllarım gitti 24 yaşıma gelince bundan kurtulmam gerektiğini ve normal olmadığını anladım buradaki kadınlar o zaman üzülüyordu halime dalga geçen yoktu o zamanlar bu arada ...Vel hasıl kelam boşandım 26 yaşlarında ... şükürler olsun şu anda bana cenneti yaşayan bana saygi duyan en ufak kötü sözün dahi aramızdan geçmediği aşk dolu bir evliliğim var ..ama Allah'ın izniyle karşıma çıktı ..yoksa bana kalsa yine böyle manyak bulurdum eminim istersen psikologa git bir daha böyle insanlar karşına çıkmasın
Bu tespitiniz esasında sorunuzun cevabıVeya sevgililik döneminde bunları yaşayan evlenince neler yaşamaz ki?
Bunu kendime yapamam. Oluru yok bu işinKorkum şu ki bu psikopat herif sizi geri arayıp barışalım dese ama çok seviyorum diye barışacaksınız sanki. öyle bir izlenime kapıldım, umarım yanılırım da hayatınızı bile bile mahvetmezsiniz.
26 yıllık evliliklerinde ne babamın anneme ne de annemin babama "salak" bile dediğini duymamışımdır ki küfür söz konusu olamazdı bile. Babamın ağzından doğduğumdan beri de küfür duymadım. Gayet iyi anlaşıyorlar. Bu teziniz de çürüyor
Bir kadın arkadaşım bir gün 24 Kasım Öğretmenler Günü programı sunacak. Yanina sa bir erkek öğretmen verdiler, stajyerler yemin edecek filan. Vay efendim, kârı koca gibi sahnede yanyana dikiliyorlarmus , niye siritiyorlarmis ( stajyerler yemin ederken bir gurur gulumsemesi) Gunlerce günlerce bunun olayi sürdü, bosanma derecesine geldilerKarşımdaki insan beni o kadar manipüle etti ki artık tüm bunlar normal gelmeye başlamıştı.
Çok haklısınız böyle insanlar değişmez. Tüm bu yaşananları unutmaya çalışıyorum ve bende bıraktığı yaraların çok fazla olduğunu farkediyorum. İnsan işin içindeyken asla farkında olmuyor. Allah herkese farkındalık versin ki kimse kendi hayatını mahvetmesin.Bir kadın arkadaşım bir gün 24 Kasım Öğretmenler Günü programı sunacak. Yanina sa bir erkek öğretmen verdiler, stajyerler yemin edecek filan. Vay efendim, kârı koca gibi sahnede yanyana dikiliyorlarmus , niye siritiyorlarmis ( stajyerler yemin ederken bir gurur gulumsemesi) Gunlerce günlerce bunun olayi sürdü, bosanma derecesine geldilerSenin nişanının ilerde yapacağı da boyle bir sey. Böyle adamlar degismez
O degil de barzoyu nasil sevmissiniz onu anlamadim. Babaniz da boyle birisi miydi? (Bilincaltinda kalmis olabilir). Cunku tarif ettiginiz kisi tam anlamiyla dangalagin teki. Bir de "onun kadar birini sevebilirmiyim" diyorsunuz. Barzo ariyorsaniz ulkede milyonlarca var, illaki cikar karsinizamerak etmeyinHerkese merhabalar. Sizlerden fikir almak istiyorum. Her ne kadar neyin ne olması gerektiğini bilsem de terzi kendi söküğünü dikemiyor. 24 yaşındayım ve 1 buçuk yıllık ilişkim vardı. Düne kadar. Onu gerçekten çok seviyordum. Gerçekten ona tutulmuştum. Hayatıma giren ilk insan oydu ve yıllar sonra tekrar bir araya geldik. Lakin zor bir insandı. Kıskançlıkları, aşırılıkları vardı. Onunla ilişkiye başladığımda çalışıyordum (sağlık çalışanıyım). Çalışmamı istemiyordu. Bende zaten kpss sınavına çok daha iyi hazırlanmak için işten ayrılmıştım. Sosyal medya kullanmamı istemedi, kullanmadım. Onun da kullanmasını istemedim. Hiçbir şekilde erkek arkadaşlarımla konuşmamı, görüşmemi kabul etmedi. Her ne kadar eski arkadaşlarım olsalar da. Gezmemi istemedi. Her dışarı çıktığımda yarım saat yazmayınca direkt arardı neden bana yazmıyorsun diye. Beraber dışardayken neden şuna baktın, neden buna baktın tarzı muhabbetlerde döndü. Eğer gerçekten aşık olmasam bunları asla göz ardı edemezdim. İyiyken gerçekten çok iyiydik ama kavgalarımız fena oluyordu. Her neyse çok anlattım. Asıl konuya geliyorum. Üniversiteden erkek bir arkadaşım aradı beni öyle nasılsın iyi misin diye konuştuk. Daha sonra sınav hakkında bana mesaj attı öyle netlerimizle ilgili ya da nasıl geçtiği hakkında gayet mesafeli bir şekilde konuştuk ve konu kapandı. Sevgilim bunu gördü. Bunu görmesiyle bana yüklenmesi bir oldu. Beni aldattın dedi. Hani hiçbir erkek arkadaşınla konuşmayacaktın dedi. Kahp*, k*şar, haysiyetsiz, karaktersiz, şerefsiz. Ağzına ne geldiyse bana söyledi hepsini. Asla kaldıramadım ve o an kendimi çok suçlu hissettim. Ağladım sadece. Laf anlatmaya çalışmaktan da vazgeçtim bu laflardan sonra. Suçluluk hissetsem de onu aldatmadım. Beni engelledi her yerden. Ulaşmaya çalışmazdım zaten. Bir daha onun kadar birini sevebilir miyim sanmıyorum. Annesiyle tanışmıştım, o da annemle tanışmak üzereydi. Sizce tüm bunlar normal mi? Veya sevgililik döneminde bunları yaşayan evlenince neler yaşamaz ki? Bana lütfen yardımcı olun ben haksız mıyım ?
Şuan nasılsınız Nası gidiyor ben benzer durumları yaşadım haftaya terapiye başlıyorumÇok haklısınız böyle insanlar değişmez. Tüm bu yaşananları unutmaya çalışıyorum ve bende bıraktığı yaraların çok fazla olduğunu farkediyorum. İnsan işin içindeyken asla farkında olmuyor. Allah herkese farkındalık versin ki kimse kendi hayatını mahvetmesin.
Buna benzer şeylerden bende kavga yaşadım bir eğitime gittiğimde yada iş yemeğinde resim çekilirken yanımda niye erkek oturmuş falanBir kadın arkadaşım bir gün 24 Kasım Öğretmenler Günü programı sunacak. Yanina sa bir erkek öğretmen verdiler, stajyerler yemin edecek filan. Vay efendim, kârı koca gibi sahnede yanyana dikiliyorlarmus , niye siritiyorlarmis ( stajyerler yemin ederken bir gurur gulumsemesi) Gunlerce günlerce bunun olayi sürdü, bosanma derecesine geldilerSenin nişanının ilerde yapacağı da boyle bir sey. Böyle adamlar degismez
Hayır aksine babam ailesine çok düşkündür ve bu yaşıma kadar kötü sözünü duymadım. Ne anneme, ne çocuklarına karşı. İnanın olmaz dediğimiz her şey olabiliyor bu hayatta. Bitti geçti çok şükürO degil de barzoyu nasil sevmissiniz onu anlamadim. Babaniz da boyle birisi miydi? (Bilincaltinda kalmis olabilir). Cunku tarif ettiginiz kisi tam anlamiyla dangalagin teki. Bir de "onun kadar birini sevebilirmiyim" diyorsunuz. Barzo ariyorsaniz ulkede milyonlarca var, illaki cikar karsinizamerak etmeyin
Şu an ilk zamanlara göre çok çok daha iyiyim. Toparlamak biraz zaman istiyor çünkü onca yaşanmış sıkıntılı durumlar var. İnsanın kendisini iyileştirmesi zaman alıyor. Kendime odaklıyım şu an sadece. İnanın zaman her şeyi unutturuyorŞuan nasılsınız Nası gidiyor ben benzer durumları yaşadım haftaya terapiye başlıyorum
Sevgili arkadaşım, erkek arkadaşınızın kıskançlığını bir kenara bırakırsak, biraz da aile yapısı ve yetiştirilme tarzıyla da ilgili olabilir. Sizin dünya görüşünüze göre, bir kadının normal erkek arkadaşları olabilir ama onun zihniyetinde bu tamamen yanlış olabilir. Bana göre de bir kadının erkek arkadaşları olamaz, bir erkeğin de bayan arkadaşları olamaz. Ben eşimin iş harici, her hangi bir bayanla görüşmesine asla razı olmam. Benim de iş konusu dışında bir erkekle görüşmem mümkün değil. Anladığım kadarıyla sizin dünya görüşleriniz farklı ve bu durumda evlenmeniz çok çok büyük sıkıntı oluşturur ve büyük ihtimalle boşanmayla sonuçlanır. Şimdi öyle hissetmeseniz de başka birini de seversiniz.Herkese merhabalar. Sizlerden fikir almak istiyorum. Her ne kadar neyin ne olması gerektiğini bilsem de terzi kendi söküğünü dikemiyor. 24 yaşındayım ve 1 buçuk yıllık ilişkim vardı. Düne kadar. Onu gerçekten çok seviyordum. Gerçekten ona tutulmuştum. Hayatıma giren ilk insan oydu ve yıllar sonra tekrar bir araya geldik. Lakin zor bir insandı. Kıskançlıkları, aşırılıkları vardı. Onunla ilişkiye başladığımda çalışıyordum (sağlık çalışanıyım). Çalışmamı istemiyordu. Bende zaten kpss sınavına çok daha iyi hazırlanmak için işten ayrılmıştım. Sosyal medya kullanmamı istemedi, kullanmadım. Onun da kullanmasını istemedim. Hiçbir şekilde erkek arkadaşlarımla konuşmamı, görüşmemi kabul etmedi. Her ne kadar eski arkadaşlarım olsalar da. Gezmemi istemedi. Her dışarı çıktığımda yarım saat yazmayınca direkt arardı neden bana yazmıyorsun diye. Beraber dışardayken neden şuna baktın, neden buna baktın tarzı muhabbetlerde döndü. Eğer gerçekten aşık olmasam bunları asla göz ardı edemezdim. İyiyken gerçekten çok iyiydik ama kavgalarımız fena oluyordu. Her neyse çok anlattım. Asıl konuya geliyorum. Üniversiteden erkek bir arkadaşım aradı beni öyle nasılsın iyi misin diye konuştuk. Daha sonra sınav hakkında bana mesaj attı öyle netlerimizle ilgili ya da nasıl geçtiği hakkında gayet mesafeli bir şekilde konuştuk ve konu kapandı. Sevgilim bunu gördü. Bunu görmesiyle bana yüklenmesi bir oldu. Beni aldattın dedi. Hani hiçbir erkek arkadaşınla konuşmayacaktın dedi. Kahp*, k*şar, haysiyetsiz, karaktersiz, şerefsiz. Ağzına ne geldiyse bana söyledi hepsini. Asla kaldıramadım ve o an kendimi çok suçlu hissettim. Ağladım sadece. Laf anlatmaya çalışmaktan da vazgeçtim bu laflardan sonra. Suçluluk hissetsem de onu aldatmadım. Beni engelledi her yerden. Ulaşmaya çalışmazdım zaten. Bir daha onun kadar birini sevebilir miyim sanmıyorum. Annesiyle tanışmıştım, o da annemle tanışmak üzereydi. Sizce tüm bunlar normal mi? Veya sevgililik döneminde bunları yaşayan evlenince neler yaşamaz ki? Bana lütfen yardımcı olun ben haksız mıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?