Doğru cümleleri bulmamda yardımcı olun lütfen..

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133
artık hepiniz konuyu biliyorsunuz bi karar verdim bana KK söyledikleri herseyı yapacagım. Annemde destekçim çok şükür..Dedemden kalma 3 daire var 2si abimn 1benim. bu arada ben köydeki evi tarlaları abime verdim. bende nişanlanacgım evimde oturmak istedim yada kirayı almak istedim.(bu zamana kdr kirayı abimler alıyordu) halam yarısını istedi bende abimden almıyosun dedim konu kapandı o an. ben yokken halam abimlere açmış konuyu olay olay olmus içguveysi olmaz, kavga edermişiz abim dayanamaz fln .. Annem cvplarını vermiş gerçi ama gene açılacak bu konu.. Muhtemelen bu konu pazar kahvaltı da açılacak? şey demeyi düşünüyorum: Nişanlımın iş durumunu bekliyorum net bişiy yok daha ama ya aşağıda oturucam yada kirayı alacam dicem. Onlarda başlayacak aşağısı olmaz vs vs. bşy olur yada olmaz kısmı yasanmadan bilinmez dicem. halam kirann yarısını isteyecek kbakma bu zamana kdr alsaydın benimi bekledim dicem borcum var hala kredim bitmedi veremem dicem. muhtemelen küsecek halam yada vermem diyecek abim bende net bşy söylemem gerek kırmadan anlaması gerek.
ya da sey diyecek halam bende senn evine tasınıyorum abinler burayı kiraya verir diyecek . böyle bir şey derse resmen haksızlık ayrımcılık abimi kollama olur .
arkadaslar hem kısa hem net cvplar vermek istiyorum yardımcı olur musunuz?

Mal paylaşımı bu yönde yapılmış, herkes payını almış neden karışıyorlar ki. İster satarsınız ister kullanırsınız ister kiraya verirsiniz şu dakikada. Halanızın kendi payı yok mu? Herkes kendi payına düşeni ne yapacağıyla ilgilensin deyin.

kırmadan kısa kısa net cvplar vermek istiyorum.. halam butun paylarını abime verdi.

Bence bize anlattığın şekilde çok güzel açıklamışsın. Aynı şekilde cevaplarını ver. Kirilirlarsa da kirilsinlar. Ayrıca evler deden kalma ise neden abine iki tane düşüyor? Birini halan alsın. Senin hakkına dokunmaya hakkı yok.

Halanız hakkını niye abinize verdi ki ne değişik bir mal paylaşımı
Alan almış alacağını tapu senin istediğin gibi kullanırsın
Ben gelirimi bu şekilde değerlendireceğim de geç

kat ittifakı evet bende e devletten de kapı gibi ben çıkıyorum zaten
O zaman güzel.
Bu ev benim, bunca yıl kirayı aldınız ses etmedim. Ama ben de yuva kuruyorum artık. Hayat müşterek, eşim her şeyi tek başına yapmak zorunda değil. Buna rağmen yapıyor ama ben aldığım kirayla (ya da orada yasarsaniz kira vermeyecegim için) kendime yatırım yapmak istiyorum. Ağızlarını bozarlarsa da ben sustukca cevap veremiyorum saniyosunuz herhalde. Hakkım olanı bana vermek zorundasiniz. Çocuk değilim ben. Deyin.

kırmadan kısa kısa net cvplar vermek istiyorum.. halam butun paylarını abime verdi.
O zaman hayat eskisi kadar ucuz değil bu zamana kadar paraya çok ihtiyacın olmasa da şimdi destek beklemeni anlıyorum ama aynı şekilde benim de ihtiyacım var buna, payını abime vermiştin onun sana destek olması daha doğru olur ve olmalı da zaten deyin.

öyle verilmiş zamanında sonradan biz evi müteahite verince evimi kiraya verdiler o zaman evleneceğim belli değildi ses etmedim.. zannettim ki onlarda bana ses etmezler :) hata etmişim. bi de o zamanlar kat ittifak tapusunn çıkmasını bekledim.

halan abine hakkını devretmiş bi zahmet abin desteklesin...

ben evinde otururm o zaman derse ne diyeceğimi bulamadım

ben evinde otururm o zaman derse ne diyeceğimi bulamadım
O zaman bırakın kırılsın yahu. İnsanları kırmamak önemli tabi ama bu sizi sömürmelerine izin vermeniz gerektiği anlamına gelmiyor. Veremem hala o oara lazım bana demeniz gerek.

En kısa ve net cevap şu kendi mülküm üzerindeki söz hakkı benimdir kimseye açıklama yapmak zorunda değilim nokta

"Yetim hakkı yiyen karnını ateşten başka bir şeyle doldurmaz" diyor Rabbim. Ben erkek olsam hakkını da almam kardesiminkini de. Abilik babalık yapmayı gerektirir. Hak yemeyi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…