ev benim kat ittifak tapum varev sizin degilmi? mal paylasimi kagit ustunde yapilmadimi ?
ya aslında zamannda bende de var hata.. abimdir bekarım diye verdim sala* gibi. zannettim ki abim farklı dusunuyor ama parar tatlı tabi. iyiki 1 evi kurtarmısım..Bu tarz mal paylaşımı durumlarında satışa çıkarmak en iyisi.kimin gücü yetiyor ise o alsin. Çünkü birileri mutlaka mağdur oluyor.
ne demek istediğini açarmısın?Sana bir şey diyeyim mi? O hem abinin hakkını hem halanın hakkını hem senin hakkını alıp hem de babasından hakkını alacak. Görürsün. Yalan yani.
ne demek istediğini açarmısın?
Yengeniz için diyor.. sizin taraftan abiniz adına herşeyi istiyor ama kendi tarafından da alacak abime verdim dediğine inanmayın demek istiyor...ne demek istediğini açarmısın?
Abin iyıldır değildir bilemem ama işin içine el girince genelde sorun oluyor.ya aslında zamannda bende de var hata.. abimdir bekarım diye verdim sala* gibi. zannettim ki abim farklı dusunuyor ama parar tatlı tabi. iyiki 1 evi kurtarmısım..
o kadar kafam dolu ki anlamadım cidden. . çok üzerime gelirlerse yada o da laf söylerse söylerim böyle.. sende doldura doldura kocanı derim masallah. bize babadan almıyorum diyip hem kocadan hem babadan mı alıyosun derim . doymuyorsun bir turlu.. kendi hakkında kal derim. daha fazlasına sulanma derim. Allah affetmez derim. bende laf çok ..Yengeniz için diyor.. sizin taraftan abiniz adına herşeyi istiyor ama kendi tarafından da alacak abime verdim dediğine inanmayın demek istiyor...
abidir eyw. kardes sonucta.. el eş kim ne derse desin 40 yasında adam aklı fikri var .. 1cumleyle karısınn ağzını kapatabilirdi. hayatım yeterınce verdi şimdi 1tane bişiy onun hakkı demesi lazım.Abin iyıldır değildir bilemem ama işin içine el girince genelde sorun oluyor.
Olay abinizde bitiyor madem babalık yapacak ne halayı ne eşini ne de annenizi karıştırmayacak onlar zaten haklarıyla birlikte söz haklarını da abinize devretmiş oluyorlar.. yapıştırın gitsin yeri gelince lafı..o kadar kafam dolu ki anlamadım cidden. . çok üzerime gelirlerse yada o da laf söylerse söylerim böyle.. sende doldura doldura kocanı derim masallah. bize babadan almıyorum diyip hem kocadan hem babadan mı alıyosun derim . doymuyorsun bir turlu.. kendi hakkında kal derim. daha fazlasına sulanma derim. Allah affetmez derim. bende laf çok ..
Ajitasyon yapıyor "ben almadım sen de alma, abin baban yerinde" demeye getiriyor. Bekliyor ki sen de veresin. Zaten annenden ve halandan almış haklarını. Senden de almak istiyor anladığım kadarıyla ama kendi babasından da alacak yani onlara vermeyecek demek istedim. Yalan söylüyor bence.ne demek istediğini açarmısın?
yok daha evlenmedim. nişanlanacağım..benim hakkım neyse verin de ya bu kadar zor mu? ne düştü bana o zaman de onlar nasıl yapıyorsa kalanını yapsınlar. halan ne alaka niye sende kalıyor anlamadım yeni evlisin.
ya yeni evli olcaksın ama halan geleceği zaman ben öyle anladım.yok daha evlenmedim. nişanlanacağım..
abiminde işine geldiği için halamı da arkasına almş gidiyo.. yok olmaz içgüveysi gibi elalem ne der gibi modunda hepsi..Olay abinizde bitiyor madem babalık yapacak ne halayı ne eşini ne de annenizi karıştırmayacak onlar zaten haklarıyla birlikte söz haklarını da abinize devretmiş oluyorlar.. yapıştırın gitsin yeri gelince lafı..
halam kirayı al ama yarısı benm diyo .. baba parası yememiş bu zamana kdr.. beni beklemiş yemek için yani..ya yeni evli olcaksın ama halan geleceği zaman ben öyle anladım.
Yengeniz mi sizin evinizin kirası için "kiram" diyebiliyor? Umarım yanlış anlamışımdır.o onu düşünmez aklı sıra zorlayacak işte.
yengemde fln olmaz öle sey aynı çatı altında fln. bir de kv evimde oturacakmsm dubleks fln. Annemde sey demiş yapamaz orada kapı bir girilip çıkılıyo fln demiş sanki tam tersi olsa bırakıcam kiramı. .
O halanın ağzını yırtmak lazım burdan sinir oldum!halam kirayı al ama yarısı benm diyo .. baba parası yememiş bu zamana kdr.. beni beklemiş yemek için yani..
yengem alt katımızda oturmasınlar sıkıntı olur demiş.Yengeniz mi sizin evinizin kirası için "kiram" diyebiliyor? Umarım yanlış anlamışımdır.
kendi hep haklı zanneder bir de duygu sömürüsü baba parası yemedm bu zamana kdr kızım modunda. valla küserse küssün veremem dicem .. eger zorlarsalar sıkıntı yok ben kiracıyla hallederim dicem.. gerekırse kiracıya noterden ihtar çekerim çıkması içinO halanın ağzını yırtmak lazım burdan sinir oldum!
Hakkını kime verdiyse ondan alsın parasını! Sizi sessiz bulmuş yolmaya çalışıyor.
yengem alt katımızda oturmasınlar sıkıntı olur demiş.
direk kirayı alalım diye söylemiyor yani abime söyluyordurda . o genelde borca giriyo.. halamda abinn borcu var diyip almaya calısıyo.. yengem yolunu bulmus yani.. bişiy alacaksa borca giriyo. Şimdide kirayı almak için yegenımı dershaneye yazdırmış aşağının kirası ile öderim demiş.. abimde bşy dememiş
kendi hep haklı zanneder bir de duygu sömürüsü baba parası yemedm bu zamana kdr kızım modunda. valla küserse küssün veremem dicem .. eger zorlarsalar sıkıntı yok ben kiracıyla hallederim dicem.. gerekırse kiracıya noterden ihtar çekerim çıkması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?