Doğru cümleleri bulmamda yardımcı olun lütfen..

Bu ne saçma iş ya? Tabii ki yedirmeyin hakkınızı.
Halanız madem erkektir deyip mallarını abinize verdi, gitsin erkek olandan yardım istesin. "Kadın başınıza" siz yardım edecek değilsiniz herhalde.
İşlerine gelince erkeğe yağdırırlar, sömürmeye gelince kız çocuğunu sömürmeye çalışırlar.
Halanız bir şey derse "benim malımı almak için mi kendi malını başkasına verdin" dersiniz.

Ben olsam şu andan itibaren kirayı almaya başlarım, nişan ve evlilik için birikim yaparım.
Hakkınızı yedirmeyin. Malınızı yiyemiyorlar diye size küseceklerse küssünler zaten.

Baba olmayınca başta tek abim var onu kaybetmek istemiyorum abim saf oldugundan nişandan önce bşy yapıp nişanı engellesinler istemiyorum. Halayla da muhatap olmak istemiyorum çekemem şimdi onu susmuyo hiç baska seylere çekiyo konuyu.. ben önce tapu kadastro ve avukata gidip bilgileri alıp, abimle konusucam abime söylicm baktım olmuyor ona göre hareket edeceğim

Bence halanızın derdi baba parası yemek değil, baba malını elin oğluna yedirmemek. Yani siz evlenince el olacaksınız onun fikrine göre. Sizin de yemenizi istemiyor.

Bence halanızın derdi baba parası yemek değil, baba malını elin oğluna yedirmemek. Yani siz evlenince el olacaksınız onun fikrine göre. Sizin de yemenizi istemiyor.
Aynen öyle ve ben artık çok yoruldm o kadar ağrıma gidiyo ki .. kafaya takıyorm resmen üzülüyorum hala ile eskisi gibi samimi değilim soğugum içimden gelmiyo kırgınm hepsine annem hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…