Doğru cümleleri bulmamda yardımcı olun lütfen..

abiminde işine geldiği için halamı da arkasına almş gidiyo.. yok olmaz içgüveysi gibi elalem ne der gibi modunda hepsi..
O nasıl bir haladır öyle ya.. baba parasını kime verdinse ondan ye deyin.. bence de oturmayın onlarla yakın kirasını alın size huzur vermiyecek gibi görünüyorlar.. ama lütfen alın kirasını yani borca girdim onunla ödeyeceğim falan deyin yenge de pek akıllı maşallah..

Banka hesabınıza yatırsınlar kirayı. Beş kuruş da vermek zorunda değilsiniz. Surat asan küsen zaten bahane arıyordur. kendi karakterini belli eder. Kendi hakkını vereceğine kiraya verseydi. Sizinle ne derdi var. Kız diye sizi ezmeye kalkıyor sanırım. Halbuki kendisi de bir kadın. Yazık.

Hala hanım öyle erkekçi ki zaten kendisi de muhtemelen kadın diye hakkını evin erkeğine devretmiş.. kendi gibi erkek bağımlısı yapmaya çalışıyor konu sahibini de..

Yengeniz mi sizin evinizin kirası için "kiram" diyebiliyor? Umarım yanlış anlamışımdır.
Tam olarak öyle diyemiyor yapıyo yapacagını alttan altta abim üzerinden . Ben kaynanamla oturacakmışm evleri dubleks üst katında oturacakmşm annemde o yapamaz kapı bir fln demiş

Hala hanım öyle erkekçi ki zaten kendisi de muhtemelen kadın diye hakkını evin erkeğine devretmiş.. kendi gibi erkek bağımlısı yapmaya çalışıyor konu sahibini de..
Aynen öyle ve bnlr benim ailem üveyim ben çünkü bi de kendi evim için konusacagım düşünsene..

Aynen öyle ve bnlr benim ailem üveyim ben çünkü bi de kendi evim için konusacagım düşünsene..
Kırmamaya çalış cnm ama taviz verme seninde hakkın var baktın kibarlıkla olmuyor çek restini satarım diye.. ailen onlar senin hakkını koruyacakları yerde seni düşürdükleri duruma bak.. inşallah gönlünce olur herşey..

Baba parası yemedin benim parama mı göz diktin hala deyiverin. Yeseymiş, yemezken size mi sormuş? Böyle konularda aşırı sinirleniyorum.
Bende öyle sinir oluyor ve çok üzülüyorm . Bazen lanet olsun diyorum küs gitsin annemden baskası yalan bazen saçmalama kızım bu zamana kdr yardm ettin sıra sende ne derselr ver cvplarını olsun bitsin..

O kadr çok fedakarlık yaptım ki söyleyeceklerim belli istenmiyorm kısacası

O kadar yoruldmki şuan söyleyecekler belli ben aşağının kirasını alıcam diyecem hala yarısını isteyecek o zaman direk diyeceğim payını kime verdiysen ondan iste hala diyecem bana verdiğin bşy yok kbakma yuva kuracagım borcum olacak dicem. Sölenip duracak zaten kimilir neler neler baba parası diyecek bende yeseydin bu zamana kdr kirayı alıyordunz benimi bekledin dicem. Kv le oturacakmşm aynı evde yapamam ben dicem kapı bir kira alacağım için gerek yok dicem. Çok fazla konuşmaya gerek yok aslında uzatıp kalp kırmaya da kira sözleşmesini abi bi ara kiracıyla hallederiz dicem

Bende öyle sinir oluyor ve çok üzülüyorm . Bazen lanet olsun diyorum küs gitsin annemden baskası yalan bazen saçmalama kızım bu zamana kdr yardm ettin sıra sende ne derselr ver cvplarını olsun bitsin..

Tabi verin cevaplarını içinizi yemektense. Ama böyleleri üste çıkmayı çok iyi bilir. Baktınız olmuyor hiç muhatap olmayın tapu sizde. Uğraşmamak için satarım evi deyin. Yengeniz sizin kayınvalide evinde oturmanızı gerektiğini bile söyleyebiliyor ne garip insanlar var. Üç kuruş için plan plan üstüne...

canm inş olur ama sessiz kalmayacağım

Öyle olacak baktım olmuyo kiracıyla konusucam sözleşme yenilemeyi ya bu hesaba yatırın yada çıkın dicem baktım o da olmuyo noterden ihtar çekerim çıkartırım kapı göbeğini değiştirirm bende ne yapayım artık

Evet öyle sölüyor biz evi müteahhit e verdiğimde abimlerle bir oturmak zorunda kaldk kavga dövüş yengemle bende derim bir oturdugmzda ne oldugunu gördnz kapı bir yapamam ben diyecem ev benim olduğundan istediğim yerde otururm diyeceğim

Annem en buyuk destekçim KK canları . Kadın önnde nişann var bunlarımı düşünüyorsn dedi. Senin konusacagın 4cümle . Abin sorarsa kirayı alacam diyeceksin baska bşy demeyeceksin. Hala yarısı benm baba parası yiyim derse sen direk yuva kuracağım borcum olacak yeterince fedakarlık yaptım şimdi sıra kendmde sen payını abime verdin muhatapn orada beni mi bekledin diyeceksin kalkacaksn masadan dedi onlar konussun dursun vermıyorz 2*2 4 bende vermiyorm dersin. Nişandan sonrada kiracıya ihtarı çekersin o gelsin sana dedi sen uğraşma..

ABimler bir araya gelmeye korkuyo benmle herhlde sürekli bi bahane normalde her Pazar kahvaltıyı birlikte yaparız ama nedense uyuyolrmş anneme siz yapın demiş yenge hnm . Oy kullanmaya birlikte mi gideriz bilmiyorum abim açmaz muhtemelen konuyu annem ve nişanlanacağım adamda açmazlarsa konuyu açma dedi illa bi araya gelinecek dedi nişanlacagım adamda nişan olana kadr bekle dedi nişandan snra kirayı alacam dersin abine dedi kiracıyla konusucm yada birlikte konuşalım dersin dedi hesabıma yatırsın kirayı dersin dedi . Siz ne diyorsunuz aşkım

Konu açılmadı açmadılar. Annem burda bi abla var . Kızım nişanını bekle yüzüğünü parmağına bi tak. Abimle yanlız konus dediler illa başbaşa kalırsın içini dökersin dedi kötü olmak istemediğini sadece 2kardesz vs vs söylersn dediler baktın olmuyor o zaman gereğini yaparsın dedi . Evleneceğim adam da nişandan önce tapu kadastro ya gideriz avukta gideriz iyice öğrenirsin dedi ondan snra abinle konuşursun baktın olmadı gereğini yaparsın dedi şimdi sabret bekle dediler nişanda prüz çıkarmasınlr dedi. Ama benm içimde fırtınalar kopuyor abim halam nişanda bşy takmayz erkek tarafı takar demiş. Annemde seni ayıplamazlar kızım dedi onları ayıplarlar şimdi bşy yaparsan direk sen kötü olursun dedi konus olmadı yaparsın dedi. En azından dedi bişy derseler ben abimle konustum dersin dedi güzellkle. Bende ne halamla ne abimle ne yengemle konuşamıyorum yarım ağızla soğugum içimdn gelmio onlr konuşmadıkça cvp vermiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…