- Konu Sahibi miniminimarg
-
Kriterlerim yokBen de çok kolay soğuyorum, onu fark ettim. Bence kafamızda belli katı kriterlerden dolayı o.
Ama bundan sonra dediğiniz gibi şans vereceğim bir iki görüşeceğim mutlaka :)
Kriterlerim yokama sigara icmesin, benden uzun olsun , renkli gozlu olsun, lisans mezunu olsun, yabanci dizi sevsin. Tam da boyle bir durumun icindeyim aslinda.
Gorelim.
Ingilizceyi ben ogretirim . Ispanyolcayi o ogretsin.Ben de İngilizce bilmeyenden soğuyorum al işte
Ingilizceyi ben ogretirim . Ispanyolcayi o ogretsin.
Bir de sey var . Yukselenin neyse onun zit burcunu genelde cekersin derler . Dogrulugu tartisilir.
Tam karşısındaki burç mu oluyor
Yükselenin zıt burcu karşıdakinin yükseleni mi yoksa kendi burcu mu
30 yaşını geçen erkeklerde abartılmış bir özgüven, bir ben merkezcilik var.Bunu bende fark ettim.Böyle de iyiyim aslında yalnızken de mutluyum ama bazen keşke biri olsa da birlikte mutlu olsak diyorum, bazen çok yalnız hissediyorum.
Karşıma da kimse çıkmıyor bayadır, ciddi ciddi evde kaldım herhalde diye düşünmeye başladım. Nerede bu bekar erkekler ? Nasıl arayacağım yanlış mı arıyorum acaba? Bir de şu var, bu yaşa kadar bekar kalan erkeklerde de bir umursamazlık kız bana yürüsün diye beklemeler hat safhada. Nerde 25 yaş erkeklerinin atılganlığı hey gidi heyyy
Ne hoş nasıl oldu peki paylaşır misiniz sakıncası yoksaEşimle hiç ummadığım bir zamanda tanıştık :) aklımda, içimde biriyle sevgili olma isteği bile yoktu. Geldi o beni buldu
Tabii ki paylaşırım :) ben bir mağazada çalışmaya başlamıştım oyuncak mağazası. Gireli daha 15 gün filan olmuştu alışmaya çalışıyordum. Günlerden de pazardı o kadar kalabalıktı kiiiNe hoş nasıl oldu peki paylaşır misiniz sakıncası yoksa
Al benden de o kadar bende aynısını düşünüyorumBenimde bu konuda ciddi şüphem var.Bir anda olur mu acaba diye hep düşünürüm.
Ama şunu biliyorum zorlayınca da olmuyor.
Mesela bende bekarım ve ite kaka 3 kişiyle tavsiye üzerine yakın zamanda tanıştım.Hiçbiri ile olmadı.
Biri ile fikirlerim taban tabana zıt cıktı.2.si ise kendini farklı tanıttı.Sonra bende depresyon var hem çocuk da istemiyorum aslında olayına bağladı.Sonuncusu ise çapkın karaktersiz cıktı.Yanımda başka kızlarla tinderdan konuşurken yakaladım.O kadar gemiyi azıya almış yani.
Yani demem o ki ben zorladım aradım da ne oldu?
Olmadı.
Artık bu olayı Allah'a bıraktım.
Verirse o verir.
Bu arada konuyu takipteyim.
Çok güzel bir hikaye.Tabii ki paylaşırım :) ben bir mağazada çalışmaya başlamıştım oyuncak mağazası. Gireli daha 15 gün filan olmuştu alışmaya çalışıyordum. Günlerden de pazardı o kadar kalabalıktı kiiiçoluk çocuk raflar darmadağın mağaza alışveriş merkezindeydi. Eşim de arkadaşlarıyla birlikte market bölümünden çıkarken beni görmüş, hemen girelim girelim demiş. 'ya olm ne alcaz biz oyuncakçıdan ki' demişler sonra girdiler bu bana bakıyo pür dikkat ben umursamadm ne bileyim bi çocuğun babasıdır belki filan diye. Yanındaki bi arkadaşını da tanıyorum. Sonra aradan bir saat filan geçti beni eklemiş faceden. Kabul ettim konuştuk. Sonra ben yazmamaya başladım. Beni silmiş fark ettm e konuşmuyorsun dedi geri ekledi derken bebişi bekliyoruz ❣
Teşekkürler :) açıkçası hayatımda biri olmayalı bayağ zaman olmuştu o zaman eşim eklediğinde. Ortak arkadaşımız da vardı sanırım o yüzden kabul etmiştim.Çok güzel bir hikaye.
Bende mesleğim gereği çok insan görüyorum.
Ama güvenemiyorum.
Ilk karşılaşmada biraz güven duygusu mi hissedip facete kabul etmiştiniz?
Tüylerim diken diken oldu teşekkür ediyorum sanki aradığım bişeyi bulmuşum gibi hissettimDünyada olabilecek her bir olay için misal aleminde sayısız ihtimal uyur. Siz ağzınızdan çıkardığınız sözlerle o ihtimalleri uyandırırsınız. Güzel kelimeler söyleyin ki Güzel ihtimaller uyansın. İnsanın kaderine müdahalesi buradadır... Hz. Mevlana. Bu da burda dursun. Biri feyz alsa, bir kişinin zihninde bir ampul yansa keşke...
Ay ne hoş ömür boyu mutluluklar sizede arkadaşınıza da kaç yaşındaydı arkadaşınız merak ettimBir arkadaşım vardı. Çok bakımlı, umut dolu, güzel bir kızdı. Aynı köy okulunda çalışıyorduk. Köye bile her gün makyajla, gülen yüzüyle cıvıl cıvıl gelirdi. Ben de öyle sıradandım. Arkadaş bir gün başka köydeki bayrama görevlendirildi. Gidip geldiğinde dilinde bir adam vardı işk defa görmüştü. Sonra ortaya çıktı ki adam o köye yeni atanmış ve istanbuldan gelmiş zümresiydi.arkadaş yaşça büyüktü bayağı. Olaya bakın adam arkadaştan da büyüktü şunu da ekleywyim arkadaşım evlenip ayrılmıştı, kısa ve talihsiz bir evlilik yaşamıştı, adam da öyleydi. ben umut dolu haliyle uyuyan ihtimali uyandırdığına inandım ve sonra tayin olduğum ilçede aynı tavrı ben takındım. Orada eşimle tanıştım kısacası gayret bizden takdir Allahtan. Ben her konuda bu kafayla yaşarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?