- 19 Eylül 2013
- 435
- 403
- 123
- Konu Sahibi miniminimarg
-
Maşallah ne kadar güzel güvenebilmişsiniz ömür boyu mutluluklar canımTabii ki paylaşırım :) ben bir mağazada çalışmaya başlamıştım oyuncak mağazası. Gireli daha 15 gün filan olmuştu alışmaya çalışıyordum. Günlerden de pazardı o kadar kalabalıktı kiiiçoluk çocuk raflar darmadağın mağaza alışveriş merkezindeydi. Eşim de arkadaşlarıyla birlikte market bölümünden çıkarken beni görmüş, hemen girelim girelim demiş. 'ya olm ne alcaz biz oyuncakçıdan ki' demişler sonra girdiler bu bana bakıyo pür dikkat ben umursamadm ne bileyim bi çocuğun babasıdır belki filan diye. Yanındaki bi arkadaşını da tanıyorum. Sonra aradan bir saat filan geçti beni eklemiş faceden. Kabul ettim konuştuk. Sonra ben yazmamaya başladım. Beni silmiş fark ettm e konuşmuyorsun dedi geri ekledi derken bebişi bekliyoruz ❣ ozaman sevgili iken her hafta sonu gül yollardı mağazaya. Ama 15 gün numaramı vermedim çok çektirdim yani ne yalan söliym. Önümüzde de çok engel vardı ama hiç ayrılmadık herşeyi yoluna soktuk çok şükür
Ay ne güzel şeyler paylaşıyor herkes gözlerim dolduValla eşimi bundan 9 yıl önce ilk defa bir otobüste görüp aşık oldum. Daha sonra sürekli karşılaştık ve 1,5-2 ay kadar sonra anca tanıştık. 5 yıl sevgililik,4 yıl evlilik...
“Kısmet etmiş ise mevla; el getirir, yel getirir, sel getirir. Kısmet etmez ise mevla; el götürür, yel götürür, sel götürür..”
Sonucu güzel olmuş çok şükür.Teşekkürler :) açıkçası hayatımda biri olmayalı bayağ zaman olmuştu o zaman eşim eklediğinde. Ortak arkadaşımız da vardı sanırım o yüzden kabul etmiştim.işin garibi de kabul etmeme rağmen pek konuşmuyordum kendisiyle
Babaannem " aramakla bulunmaz Allah rast getirsin" derdi bahtım iyi olsun diye dua ederken.Yaşım 33, bekarım. Kurslar, sosyal aktiviteler, arkadaş ortamları, tavsiyeler ile birileriyle tanışmalardan sıkıldım hepsi de kısa ömürlü oldu zaten. Çoğu başlamadan bitti. Şimdi işten eve evden işe, bazen arkadaşlarla dışarı çıkarız o kadar. Birilerini tavsiye eden de kalmadı. Bayadır kimseyle görüşmüyorum.
Ama artık düzgün biriyle yuva kurmak istiyorum.
Bunun için illa ki o aktivite senin bu sosyal ortam benim gezip durmam mı gerekiyor yoksa ben normal günlük yaşantımı sürerken o kişinin yoluyla bir şekilde kesişir mi yollarımız, sizde nasıl oldu? Ve ben o doğru kişiyi nasıl bulacağım?
Gunluk yasantiniza devam edin ama gozunuz acik olsun fazla ince eleyip sk dokumayin pozitif bakin kendinizin de mukemmel olmadigini dusunerek etrafa bakin asik olmaktan korkmayin... benim verebilecegim tawsiyeler bunlar nacizane insallah karsiniza cikacaktir ewlilikte asik olmakta cok guzel ve ozelYaşım 33, bekarım. Kurslar, sosyal aktiviteler, arkadaş ortamları, tavsiyeler ile birileriyle tanışmalardan sıkıldım hepsi de kısa ömürlü oldu zaten. Çoğu başlamadan bitti. Şimdi işten eve evden işe, bazen arkadaşlarla dışarı çıkarız o kadar. Birilerini tavsiye eden de kalmadı. Bayadır kimseyle görüşmüyorum.
Ama artık düzgün biriyle yuva kurmak istiyorum.
Bunun için illa ki o aktivite senin bu sosyal ortam benim gezip durmam mı gerekiyor yoksa ben normal günlük yaşantımı sürerken o kişinin yoluyla bir şekilde kesişir mi yollarımız, sizde nasıl oldu? Ve ben o doğru kişiyi nasıl bulacağım?
Çok sağolun daha güzeli size inşallahAy ne güzel şeyler paylaşıyor herkes gözlerim doldumutluluklar size de
Teşekkür ederim inşallah herkes çok mutlu olurMaşallah ne kadar güzel güvenebilmişsiniz ömür boyu mutluluklar canım
34 falandı. Ben o zaman 26 olduğum için bana göre büyüktü yani.Ay ne hoş ömür boyu mutluluklar sizede arkadaşınıza da kaç yaşındaydı arkadaşınız merak ettim
Hiç bir şekilde ortak bir arkadaşı olmayan bir sürü insan var tabii ki de tanışıp anlaşan mutlu olan ama tam tersi de olabiliyor. Ya da ne bileyim o kadar çok ortak arkadaşı olup da güvenilmez çıkan da çok insan oluyor maalesef. Kader kısmet sanırım :)Sonucu güzel olmuş çok şükür.
Ortak arkadaş olunca daha az riskli oluyor.
Ama tabi nasip kısmet.
Bu zamana kadar benimde tanıştığım kişilerle ortak tanıdıklarımız vardı ama olmadı. Nasip değilmiş.
Hiç tanıdık olmadan güvenilir mi ondan emin değilim işte.
Kendinize değer verip, yalnızken mutlu olmaya başladığınız zaman hayat karşınıza çıkarıveriyor aniden
Eğer ki kendimizle yeteri kadar ilgilenmiyorsak, doğru insan olmayan kişilere kendimizi bağlayıp kendimizin yapamadığını onlardan bekliyoruz. Bu sebeple aynı hataları tekrar tekrar yapıp aynı sonuçları alıyoruz... Ta ki kendimizin farkına varana kadar.
Kendimizin farkına varınca ne oluyor?
Yeteri kadar cesursak kusurlarımıza yargısızca bakıp var olduğunu kabul ediyoruz.
Kabul ettikten sonra sebeplerini anlayıp, tetikleyici şeyler varsa onları tanımlıyoruz.
Böyle böyle kendimizi tanıyıp, nasıl iyileşeceğimizi güzelce öğreniyoruz.
Bu neden önemli diyecek olursanız...
Sizi, siz olduğunuz için seven birini istiyorsunuz. Hepimiz istiyoruz. Ama çoğunlukla biz kendimizi olduğumuz gibi sevmiyoruz. Eksik görüyoruz, alçaltıyoruz, alçaltılmaya da izin veriyoruz.
Sonuç olarak da yanlış insanlarla bir arada buluyoruz kendimizi. Bizim gibi kendini tanımayan kişilerle sağlıksız ilişkilerde hapsoluyoruz.
Kendinizi tanıyıp, şefkat gösterip, gelişmeye devam etmeniz sonucunda:
Siz kendinizi sevdiğinizde, sizi seven kişiyi de sorgulamayacaksınız. Saygı görüp, saygı gösterecek, kişisel sınırları bilip iki birey olarak bir bütün oluşturacaksınız.
Hava basıncı değiştiğinde oksijen maskesini önce kendinize takıp, sonra yanınızdakine yardım etmeyi öğreneceksiniz.
İşte o zaman hayat karşınıza çıkarıyor doğru insanı. Siz hazırlığı yapıp, evinizi temiz tutuyorsunuz. Kendiniz için her şeyi yaptığınız ve düzeninizi oturtturunuz vakit hayat kapınızı çalıp, elinizi tutup kalbinizi sıcacık yapacak güzel insanı bırakıveriyor önünüze.
Bunu okuyunca moral seviyem yükseldi.Duygu durumum daha iyi oldu..Nasip diye bir şey var. Şöyle izah edeyim. Ben 5 6 sene beraber olup ayrılan ama ayrıldıktan sonra birkaç ay içinde başka başka insanlarla evlenenler çok duydum. Demek onlar birbirinin nasibi değilmiş. Bu işin aramayla alakası yok. Nasibiniz varsa o gelip muhakkak bulacaktır. Bu iş için de böyle rızık için de böyle. Kimse kimsenin nasibini yiyemez.
Ya bende cok istiyorum cevreme bakınıyorum ama cevrem bana bakmıyorama evrene hep olumlu mesaj yolluyorum. Mesela ben bu sene gelecekteki kocamla tanışcam nisan yapacam diyorum evrene gonderiyorum insallah evren bana geri dönüşüm yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?