Doğru insanla bir şekilde yollar kesişir mi yoksa biz mi doğru insanı arayıp buluruz

Maşallah ne kadar güzel güvenebilmişsiniz ömür boyu mutluluklar canım

Reactions: 000
Ay ne güzel şeyler paylaşıyor herkes gözlerim doldu mutluluklar size de

Sonucu güzel olmuş çok şükür.
Ortak arkadaş olunca daha az riskli oluyor.
Ama tabi nasip kısmet.
Bu zamana kadar benimde tanıştığım kişilerle ortak tanıdıklarımız vardı ama olmadı. Nasip değilmiş.

Hiç tanıdık olmadan güvenilir mi ondan emin değilim işte.

Babaannem " aramakla bulunmaz Allah rast getirsin" derdi bahtım iyi olsun diye dua ederken.
Doğru insanı bulmak elbette önemli ama akışa bırakın ve doğru insan olmaya cabalayin böyle bir cabaniz her daim varsa sasmayin evlenmek için evlenmeyin. Allah iyilerle karşılaştırsın
Ben evliyim Bir buçuk yıllık ve bu adam benim hep yakinimdaydi birbirimizi fark etmemiz yillarimizi almış

Gunluk yasantiniza devam edin ama gozunuz acik olsun fazla ince eleyip sk dokumayin pozitif bakin kendinizin de mukemmel olmadigini dusunerek etrafa bakin asik olmaktan korkmayin... benim verebilecegim tawsiyeler bunlar nacizane insallah karsiniza cikacaktir ewlilikte asik olmakta cok guzel ve ozel

Hiç bir şekilde ortak bir arkadaşı olmayan bir sürü insan var tabii ki de tanışıp anlaşan mutlu olan ama tam tersi de olabiliyor. Ya da ne bileyim o kadar çok ortak arkadaşı olup da güvenilmez çıkan da çok insan oluyor maalesef. Kader kısmet sanırım :)

Reactions: 000
Ya bende cok istiyorum cevreme bakınıyorum ama cevrem bana bakmıyor ama evrene hep olumlu mesaj yolluyorum. Mesela ben bu sene gelecekteki kocamla tanışcam nisan yapacam diyorum evrene gonderiyorum insallah evren bana geri dönüşüm yapar

Nasip diye bir şey var. Şöyle izah edeyim. Ben 5 6 sene beraber olup ayrılan ama ayrıldıktan sonra birkaç ay içinde başka başka insanlarla evlenenler çok duydum. Demek onlar birbirinin nasibi değilmiş. Bu işin aramayla alakası yok. Nasibiniz varsa o gelip muhakkak bulacaktır. Bu iş için de böyle rızık için de böyle. Kimse kimsenin nasibini yiyemez.

Summer-girl aklima sen geldin yorumu okuyunca

Bunu okuyunca moral seviyem yükseldi.Duygu durumum daha iyi oldu..
Arayınca zorlayınca olmuyor.En azından bana olmadı.Ve bayadır çabalıyorum yalan yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…