Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Kızlar misafirlerim ancak gitti kusura bakmayın yeni cevap verebiliyorum. Benim sabah söylediklerimden yemediklerim oldu. Pekmez ve tahin yemedim. Bir lokma lavaş yiyecektim yemidim. Domates biber yemedim. Sadece sucuklu omlet bu kaç çeşit peynir ve zeytin yedim. Akşam yemeğinde sarımsaklı yoğurtlu ve salçalı soslu köfte biraz bulgur pilavı ve salata yedim

saol canim malt hapini nerden bulabilirim.
ya iste cok vicdan yapiyoru biz napim cok uzuluyorum ama elimden birsey gelmiyor.
sogan hayatimda yemeklerimede hic katmadim oylede agzima almadim hic sevmiyorum
ama onuda yicem napim mecbur.
sutun oldugu halde almamasina yine care var sagip verirsin en azindan ama hic olmaamsi cok kotu

Eczanelerde var ya da solgarın sitesinden alabilirsin canım. Kuru soğan muhakkk ye. Humana stel tee de öyle. Ayrıca kendin rezeni anason tane kimyon ıhlamur ve ısırgan demleyip içebilirsin bunlar da artırır.

Eczanelerde var ya da solgarın sitesinden alabilirsin canım. Kuru soğan muhakkk ye. Humana stel tee de öyle. Ayrıca kendin rezeni anason tane kimyon ıhlamur ve ısırgan demleyip içebilirsin bunlar da artırır.
tamam yarin alayim canim. valla sogan yedigim gun midem alt ust oluyor.
cok kotu oluyorum rezene iciyorum. isirganida alayim

tamam yarin alayim canim. valla sogan yedigim gun midem alt ust oluyor.
cok kotu oluyorum rezene iciyorum. isirganida alayim
Canım bunları tek başına içmeyeceksin karışım olacak. Rezene anason tane kimyon ısrgan ihmalur hepsini karıştır demle 2 3 bardak iç. Ama sütü en çok yapan şey çemen. Humana setel tee de çemen otu var. Pastırmada çemen var. Ben sade çemen otu bile içtim. İnsan herşeyi yapıyor. Tam çemen otu hapı alacktım ki kızım emmeyi bıraktı. Ama malt hapının çok faydası oldu. Ben maltana içiyordum oda çok fayda etti ama 7 kilo aldım sayesinde. Maltana yerine kesinlikle malt hapını tavsiye ederim. Aynı etkiyi yapıyor.

Kendimi tebrik ederim bugun k.validem çağırdı. Envai çeşit yiyecek hazirlamis misafiri vardi.cok az salata yedim bol bol cay ictim. Leptinim gitti oglen ama tatli ve hamur isi yemedim

Kendimi tebrik ederim bugun k.validem çağırdı. Envai çeşit yiyecek hazirlamis misafiri vardi.cok az salata yedim bol bol cay ictim. Leptinim gitti oglen ama tatli ve hamur isi yemedim

Vallahi bendehem seni hem kendimi tebrik ediyorum iki akşamdr misafirim var ama hic kaçamak yapmadım onlara chese cake kuruyemiş ikram ederken ben yudum yudum çayımı içtim. Onlara ayrı kendime ayrı akşam yemeği hazırladım. Gündüz arkadaşıma latte kendime acı kahve yaptım. Aferin bize başarıcaz biz bu işi.

Aferin bize o zaman

Merhaba bende sizinle nu yolda yürümek istedim. Günlerdir kendime bir takım ariyordum. Burasi tsm bana gore sanki ☺çünkü benim bebegim de 18 aylik ve hala emziriyorum. Ve bende 2 ekimde karatay diyetine basladim simdiye kadar 9 kilo verdim. Bu aralar zorlaniyorum. Takima ve motiveye ihtiyacim var çünkü vermem gereken en az 10 kilo daha var. Olur mu acep

Oo harika tebrik ederim gercekten motivasyon istiyor insan.kacamak yapamiyorum su icmeye ve yurumeye calisiyorum yalniz olsam coktan birakmistim

Kizlar benmde 4 aylik bebegim var ve diyetteyim 2 gün once basladm, ama karatay diyeti değil benmki bende gunde 2 ogun yiyorum

Araniza katilabilrmiym?
Aktif grup arıyorum

Sonunda 1 mil leslie yapmayi basardim hemde 15 dk hemde kesintisiz
Cok eglenceliydi nasil gecti anlamadim ama cok yoruldum

Hep söylüyorumya canım hem zevkli hem de çok yormadan harika kardiyo yaptırıyor. Hareketlerini kolay yapabiliyosun. Ben kaç gündür spor yapamıyorum. Bugün yapıcam inşallah.

Öncelikle hoşgeldin tabiki katılabilirsin birlikten kuvvet doğar. 9 kilo harika vermişsin canım. Biz günlük menülerimizi paylaşıyoruz. Haftalık kilo takibi yapıyoruz. Tavsiyelerde bulunuyoruz. İnsan güzil motive oluyor. İnşallah hep birlikte istediğimiz kilolara ineriz.

Kizlar benmde 4 aylik bebegim var ve diyetteyim 2 gün once basladm, ama karatay diyeti değil benmki bende gunde 2 ogun yiyorum

Araniza katilabilrmiym?
Aktif grup arıyorum

Canım sende hoşgeldin. Tabiki katılabilirsin. Peki neden karatay yapmıyorsun? Şimdi şöyle bir sıkıntı olabilir hani burası karatay gurubu olduğu için herkes malum karatay yapıyor. senin yediklerinde karataya uygun bişeyler olmadığında sürekli sana uyarıda bulunabiliriz hatta ceza da veriyoruz bazen. Kim karatay kim değil takip etmesi zor olur. Seni bunaltmayalım. Karatay diyetini bi düşün istersen canım.

Kızlar kilo takibini cumaya çekelim mi? Hatta haftalık yarışma da yapabiliriz. Aramıza yeni katılanlar da var. Daha uygun olur sanki. Bugün sabahtan tartılıp kilo boy ve geçen haftaki kilonuzu yazarsanız not alıcam haftaya ilk haftanın birincisini belirleriz. Belki daha da motive edici olur.

Evet benim boyum eczanelerde 1.63 el mezurasında 1.60 kızlar ben 1.60 kabul ediyorum bugün itibariyle kilom 68.900 bir günde nasıl bu kadar kilo gidiyor gerçekten bilmiyorum. Karatay teyze seviyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…