- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
saol canim malt hapini nerden bulabilirim.Canım soğan domates felan katıyorum arasına tabiki biraz zeytinyağı kulllünıyorum güzel oluyor
Canım acıktıysan yediklerinde bir sıkıntı olabilir. Ama çok dayanamayacağın zamanlarda en az hasarlı olan yoğurdu tercih edebilirsin. Hatta pul biber ve limon katarsan yardımcı bir etken de olur. Kahvaltı miktarını biraz daha artırabilirsin.
Canım bak öncden de yazmıştım sana bu söylediklerimi uygulayan arkadaşlarımın sütü arttı benimde arttı. Solgar ın malt hapını al günde 8 tane iç. Humana stel tee günde 4 bardak. Pastırma ye her gün. Dereotu ye. Her yemeğin yanında kuru soğan ye. Günde 4 lt su iç. Eğer içebilirsen çemen otu al onu iç. En olmadı çemen otu hapı al onu kullan. Maydanoz zencefil yeşil çay ve naneden uzak dur. İnşallah artar benim sütüm varken kızım bıraktı emmeyi insan çok kötü oluyor kaç kere ağlama krizine girdim ama bi yerden sonra kızımın sağlıklı bi anneye uhtiyacı olduğunu düşünerek kendimi üzmeyi bırktım. Umarım bool bool sütün olur. Burde eğer adet görüyorsan adetten önce azalma olur hormanal değişiklikten dolayı ama tekrar düzilir.
saol canim malt hapini nerden bulabilirim.
ya iste cok vicdan yapiyoru biz napim cok uzuluyorum ama elimden birsey gelmiyor.
sogan hayatimda yemeklerimede hic katmadim oylede agzima almadim hic sevmiyorum
ama onuda yicem napim mecbur.
sutun oldugu halde almamasina yine care var sagip verirsin en azindan ama hic olmaamsi cok kotu
tamam yarin alayim canim. valla sogan yedigim gun midem alt ust oluyor.Eczanelerde var ya da solgarın sitesinden alabilirsin canım. Kuru soğan muhakkk ye. Humana stel tee de öyle. Ayrıca kendin rezeni anason tane kimyon ıhlamur ve ısırgan demleyip içebilirsin bunlar da artırır.
Canım bunları tek başına içmeyeceksin karışım olacak. Rezene anason tane kimyon ısrgan ihmalur hepsini karıştır demle 2 3 bardak iç. Ama sütü en çok yapan şey çemen. Humana setel tee de çemen otu var. Pastırmada çemen var. Ben sade çemen otu bile içtim. İnsan herşeyi yapıyor. Tam çemen otu hapı alacktım ki kızım emmeyi bıraktı. Ama malt hapının çok faydası oldu. Ben maltana içiyordum oda çok fayda etti ama 7 kilo aldım sayesinde. Maltana yerine kesinlikle malt hapını tavsiye ederim. Aynı etkiyi yapıyor.tamam yarin alayim canim. valla sogan yedigim gun midem alt ust oluyor.
cok kotu oluyorum rezene iciyorum. isirganida alayim
Kendimi tebrik ederim bugun k.validem çağırdı. Envai çeşit yiyecek hazirlamis misafiri vardi.cok az salata yedim bol bol cay ictim. Leptinim gitti oglen ama tatli ve hamur isi yemedim
anladim canim cok saolcandy4 birde canım soğanı çiğ yiyemiyorsan fırında domates zeytinyağı sumak felan harmanla pişir öyle ye o zaman mideni ağrıtmaz
Aferin bize o zamanVallahi bendehem seni hem kendimi tebrik ediyorum iki akşamdr misafirim var ama hic kaçamak yapmadım onlara chese cake kuruyemiş ikram ederken ben yudum yudum çayımı içtim. Onlara ayrı kendime ayrı akşam yemeği hazırladım. Gündüz arkadaşıma latte kendime acı kahve yaptım. Aferin bize başarıcaz biz bu işi.
Oo harika tebrik ederim gercekten motivasyon istiyor insan.kacamak yapamiyorum su icmeye ve yurumeye calisiyorum yalniz olsam coktan birakmistimMerhaba bende sizinle nu yolda yürümek istedim. Günlerdir kendime bir takım ariyordum. Burasi tsm bana gore sanki ☺çünkü benim bebegim de 18 aylik ve hala emziriyorum. Ve bende 2 ekimde karatay diyetine basladim simdiye kadar 9 kilo verdim. Bu aralar zorlaniyorum. Takima ve motiveye ihtiyacim var çünkü vermem gereken en az 10 kilo daha var. Olur mu acep
Sonunda 1 mil leslie yapmayi basardim hemde 15 dk hemde kesintisiz
Cok eglenceliydi nasil gecti anlamadim ama cok yoruldum
Merhaba bende sizinle nu yolda yürümek istedim. Günlerdir kendime bir takım ariyordum. Burasi tsm bana gore sanki ☺çünkü benim bebegim de 18 aylik ve hala emziriyorum. Ve bende 2 ekimde karatay diyetine basladim simdiye kadar 9 kilo verdim. Bu aralar zorlaniyorum. Takima ve motiveye ihtiyacim var çünkü vermem gereken en az 10 kilo daha var. Olur mu acep
Kizlar benmde 4 aylik bebegim var ve diyetteyim 2 gün once basladm, ama karatay diyeti değil benmki bende gunde 2 ogun yiyorum
Araniza katilabilrmiym?
Aktif grup arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?