Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Tamam canım şimdi günde yarım saat eliptikle başlayım Leslie yı bugün araştırayım bebegım uyanıkken yapabılırsem çok iyi olur

topik sahibi olan arkadaşım ve diğer üyeler nasıl verdiniz mi karatay ile?inşallah vermişsinizdir.konuya ve kişilere hakim olan birileri yazabilir mi verieln kiloları
bide bu diyetin ana mantığını 5 cümle ile açıklar mısınız

Topik sahibinden selamlar bugün ikinci haftam doldu toplam 2.700 verdim mantık un ve unlu tüm gıdalar pirinç patates tahıl gurubu şeker yasak. Günde iki ögün en fazla üç öğün yenecek. Ara öğün yasak. Meyve sadece bir öğan o da sadece kahvaltıda serbest. Aşırı şekerli meyveler mümkün olduğunca az tüketilecek. Çay kahve sitki çayı şekersiz olmak kaydıyla serbest. Yumurta et süt ve süt ürünleri tavuk balık tereyağı zeytinyağı serbest. Vücuda sağlıklı yağ grecek. Vücut enerjiyi bu sağlıklı yağdan krşılayacak. Her gün muhakkak en az 20 dk aktivite yapılacak. Olay budur canım.

Tamam canım şimdi günde yarım saat eliptikle başlayım Leslie yı bugün araştırayım bebegım uyanıkken yapabılırsem çok iyi olur

Benim kızım tam bir kucak delisi öyle kuckta durmak da yetmiyor o kucakta olacak ben ayakta sallanıcam. Ama şunu keşfettim müziğin sesini biraz yükzek açıp karşısında yapınca duruyo beni izliyo napıyo bu annem diyd sanırım öyle yapabiliyorum şükür

Peki hamsiyi sardalyeyı nasıl yıyecegız ve nekadar yıyecegız biliyormusunız herhafta yaparım balık ama kızartmasını yapıyorum

Peki hamsiyi sardalyeyı nasıl yıyecegız ve nekadar yıyecegız biliyormusunız herhafta yaparım balık ama kızartmasını yapıyorum

Canım kızartma kesinlikle yasak fırında yapabilirsin. Sadece balık için değil et tavuk herşeyin kızartması yasak. Ben her türlü balığı fırında yapıyorum çok da güzel oluyor.

ilk kilon nedir topik sahibi hatun kişi:) çok zora benzemiyor aslında..yapılabilir

2.5 hafta oldu toplam 1.700
Bayagi hizli gidiyordum aslinda birden kilo almaya basladim su icmeye baslayinca geri verdim .1700 cok degil ama surekli tok oldugumu sınırsız yedigimi dusununce gayet iyi
Bence çok iyisin canım bu arada bende su içemez oldum yaaa. Bana hatırlatın ara sıra hatta içmezsem ceza da verin

Yemez olaydim cikolatayi cezaya kaldigim yetmez gibi gece bi aciktim yattigim yerden bayilacaktim butun sistemi bozdum
1 kase yogurt birkac fistik ceviz yedim
Bir kucuk cikolata bana yarim ogune patladi

Ay o kaçamaklar işte benim yılbaşındaki planlı kaçamk olmasına rağmen bana 1 kiloya mal oldu. Bir sonraki kaçamak günümde daha dikkatli olucam

Kahvaltıya arkadaşım gelecek şimdiden yaçayım yiyeceklerimi sucuklu omlet domates biber çeşitli peynirler zeytin bir lokma lavaş ile de tahin pekmez ancak arkadaşlar benim pekmezim özel içinde şeker yok saf keçiboynuzundan yapılma onu belirteyim tahin de zaten kratayda yenilebileyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…