- 9 Şubat 2015
- 450
- 624
- 53
- 37
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
Tamam canım şimdi günde yarım saat eliptikle başlayım Leslie yı bugün araştırayım bebegım uyanıkken yapabılırsem çok iyi olurCanım incir üzüm karpuz kavun gibi şekeri yüksek meyveleri çok vermiyor. Mesela bir incir tamam ama yanında 3 tane gün kurusu yeme 1 incir 1 gün kurusu mesela ya da incir olmazsa 3 gün kurusu gibi. Ben leslie yapıyorum. Yapabilirsem arkasırdanda biraz kas antremanı yapıyorum. Kenidim hırpalamadan. Belim sıkıntılı şu an bana en uygun spor bu. Bisikletin varmış eğer düzenli yaparsan zaten yeterli olur. Ama arada değişiklik istersen leslie tavsiye ederim. Yormadan inanılmaz terletiyo. Güzel kalori yakıyorsun. İyi bir kardiyo aktivitesi.
topik sahibi olan arkadaşım ve diğer üyeler nasıl verdiniz mi karatay ile?inşallah vermişsinizdir.konuya ve kişilere hakim olan birileri yazabilir mi verieln kiloları
bide bu diyetin ana mantığını 5 cümle ile açıklar mısınız
73 kiloyum -1kg
Benim oğlumda diş cıkarıyor hep kucak istiyor anca akşam yapacağım spor.galıba bu grupta 3 kişiyiz degılmiIncir serbest cokta guzel sut yapiyor
Ben leslie yi 3 dk yapabildim en fazla. bu ara kizim biraz huysuz yanina oturup oynamami istiyor.
Tamam canım şimdi günde yarım saat eliptikle başlayım Leslie yı bugün araştırayım bebegım uyanıkken yapabılırsem çok iyi olur
1 haftada mı 1 kilo harıkasın canım kaç haftadır dıyettesın73 kiloyum -1kg
Peki hamsiyi sardalyeyı nasıl yıyecegız ve nekadar yıyecegız biliyormusunız herhafta yaparım balık ama kızartmasını yapıyorum
ilk kilon nedir topik sahibi hatun kişi:) çok zora benzemiyor aslında..yapılabilirTopik sahibinden selamlar bugün ikinci haftam doldu toplam 2.700 verdim mantık un ve unlu tüm gıdalar pirinç patates tahıl gurubu şeker yasak. Günde iki ögün en fazla üç öğün yenecek. Ara öğün yasak. Meyve sadece bir öğan o da sadece kahvaltıda serbest. Aşırı şekerli meyveler mümkün olduğunca az tüketilecek. Çay kahve sitki çayı şekersiz olmak kaydıyla serbest. Yumurta et süt ve süt ürünleri tavuk balık tereyağı zeytinyağı serbest. Vücuda sağlıklı yağ grecek. Vücut enerjiyi bu sağlıklı yağdan krşılayacak. Her gün muhakkak en az 20 dk aktivite yapılacak. Olay budur canım.
Evet incir 1 tane yiyorumCanım harikasın - 1 kilo süpersinama aklında bulunsun incir üzm karpuz kavun gibi şeker oranı yüksek gıdalar mümkün olduğunca az tüketilecek.
ilk kilon nedir topik sahibi hatun kişi:) çok zora benzemiyor aslında..yapılabilir
2.5 hafta oldu toplam 1.7001 haftada mı 1 kilo harıkasın canım kaç haftadır dıyettesın
Bence çok iyisin canım bu arada bende su içemez oldum yaaa. Bana hatırlatın ara sıra hatta içmezsem ceza da verin2.5 hafta oldu toplam 1.700
Bayagi hizli gidiyordum aslinda birden kilo almaya basladim su icmeye baslayinca geri verdim .1700 cok degil ama surekli tok oldugumu sınırsız yedigimi dusununce gayet iyi
Yemez olaydim cikolatayi cezaya kaldigim yetmez gibi gece bi aciktim yattigim yerden bayilacaktim butun sistemi bozdum
Yemez olaydim cikolatayi cezaya kaldigim yetmez gibi gece bi aciktim yattigim yerden bayilacaktim butun sistemi bozdum
1 kase yogurt birkac fistik ceviz yedim
Bir kucuk cikolata bana yarim ogune patladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?