Doğum Sonrası Karatay Diyeti

kilom 65.5
boyum 1.67
-4 kilo

Canım bir haftada mı 4 kilo? Senin zaten bişeyin yok ama hedefin kaçtı? Haftaya bakalım kim birinci olacak? İşler kızışıyorrrrr
haftada degil diyete basladigimdan berri yani 1.5 ay canim
hedefim yaza kadar 58 . var var daha epeyi var benim

Cevap olarak yazamadim pardon beceremedim☺teşekkürler ne yaptim iki öğün yedim aralarda yemek tuzuna dahi bakmadım tam oruclu gibiydim gibiyim hala ve karatayin yasaklarına uymaya çalıştım. Bugün kahvaltida mantarli soganli dunden kalan yemegime yumurta kirdim. Ceviz findik peynir zeytin cay ve 3 gun kurusu yedim. Ve aksam yemegini yiuene kadar cay ve turk kahvesi disinda hic bisi yemicem.

Haftanin 3 veya 4 günü yaptığım leslie 1 mil +1mil leri de unutmayayım ve ayrica bebegimle birlikte 3 cocugum ve işim ve evimin işleri de var
Ama bu islerim hep vardi biliyorum ki aslolan yediklerine kontrol sağlayıcı olabilmek ve artık kontrol bende.

Sabah annem geldi bir tepsi el acmasi ispanakli borek 1 tencere yaprak sarmasi
Allah im beni nelerle siniyosun dedim.
Neyseki sarmayi bulgurlu yapmis aksam yiyebilirim bir kac tane
Kahvalti 2 tereyagli yumurta peynir yesillik
Kuruyemis 1kayisi 1 hurma kaymak sutlu kahve

Benimde 3 cocugum var hic bitmiyor islerim

Kızlar üst üste iki gün misafir ağırlamak biraz ağır geldi sanrım ben bugün çok halsizim. Birde sabah kızımı aşıya götürüp geldim kahvaltı yapmamıştım iyice halsiz düştüm. Yürüyerek gidip geliyorum. Normalde bugün leslie yapacaktım kendime sözüm vardı ama yapamıycam o yüzden ceza olarak akşam yemeğinde sadece yoğurt yiycem zaten midem ağzımda sanki o kadar dolu başka bişey yiycek durumum da yok.

Sadece yogurt seni daha da halsiz yapabilir. Yanina biraz et tavuk ayada fasulye gibi protein al bence. kuzuna da geçmiş olsun

yogurda bira meyve koy dickdimde meyvede yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…