- 10 Ekim 2016
- 1.830
- 1.663
- 133
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
evden cikdim artik. neyse her boy pilden alirimSaat pili oluyo genelde onlar. Eline pili al da git istersen.
Benimki 50 kr kadar olan pillerden yuvarlak braun degil amaevden cikdim artik. neyse her boy pilden alirim
kilom 65.5
boyum 1.67
-4 kilo
haftada degil diyete basladigimdan berri yani 1.5 ay canimCanım bir haftada mı 4 kilo? Senin zaten bişeyin yok ama hedefin kaçtı? Haftaya bakalım kim birinci olacak? İşler kızışıyorrrrr
Benimde 3 cocugum var hic bitmiyor islerimHaftanin 3 veya 4 günü yaptığım leslie 1 mil +1mil leri de unutmayayım ve ayrica bebegimle birlikte 3 cocugum ve işim ve evimin işleri de var
Ama bu islerim hep vardibiliyorum ki aslolan yediklerine kontrol sağlayıcı olabilmek ve artık kontrol bende.
Simdi kahvalti vakti yani bende 12 -1de yapiyorumBende bugün kahvaltı yapamadım bebegım hiç durmadı 1 tane portakal yıyebildim daha yeni uyudu
Sadece yogurt seni daha da halsiz yapabilir. Yanina biraz et tavuk ayada fasulye gibi protein al bence. kuzuna da geçmiş olsun
yogurda bira meyve koy dickdimde meyvede yasakKızlar üst üste iki gün misafir ağırlamak biraz ağır geldi sanrım ben bugün çok halsizim. Birde sabah kızımı aşıya götürüp geldim kahvaltı yapmamıştım iyice halsiz düştüm. Yürüyerek gidip geliyorum. Normalde bugün leslie yapacaktım kendime sözüm vardı ama yapamıycam o yüzden ceza olarak akşam yemeğinde sadece yoğurt yiycem zaten midem ağzımda sanki o kadar dolu başka bişey yiycek durumum da yok.
Y YesilinBuyusu biraz tarcin at hem bunyeni guclendirir hemde daha tok tutar. ben tarcin atip yiyorum
Bence kendini cezalandirma bebek bakiyoruz zaten yoruluyoruzCanım tavsiyen için teşekkür ederim de ya ben tarçını pek sevmem. Hatta toz tarçını hiç sevmem. Saf yoğurt yiyim daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?