- 9 Şubat 2015
- 450
- 624
- 53
- 37
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
Afıyetolsun canım ben 15 dk elıptık yaptım 100 kalorı yaktım büyük fincan Türk kahvesı ve 1.5 lıtre su içtimKahvaltıya arkadaşım gelecek şimdiden yaçayım yiyeceklerimi sucuklu omlet domates biber çeşitli peynirler zeytin bir lokma lavaş ile de tahin pekmez ancak arkadaşlar benim pekmezim özel içinde şeker yok saf keçiboynuzundan yapılma onu belirteyim tahin de zaten kratayda yenilebileyor.
Masallah bu saate kadar 1.5lt ben 3 br agzima zorla doktumAfıyetolsun canım ben 15 dk elıptık yaptım 100 kalorı yaktım büyük fincan Türk kahvesı ve 1.5 lıtre su içtim
Kesinlikle katılıyorum hazırlık aşamasında bile yoruluyoruzBebekle disari cikmak spordan sayılmalı
Kollarim bacaklarim koptu
Tahin salatalarima koyuyorum sut yapiyor
Susamda kullaniyorum
Hamsiyi nasıl yapıyorsun fırında üstünü yaglıyormusun okadar mı yanı bende öyle yapayım dıger herseyı fırında yapıyorum ama sadece hamsiyi tavada yapıyordumCanım kızartma kesinlikle yasakfırında yapabilirsin. Sadece balık için değil et tavuk herşeyin kızartması yasak. Ben her türlü balığı fırında yapıyorum çok da güzel oluyor.
Kilom coook bolbol su içmeliyimMasallah bu saate kadar 1.5lt ben 3 br agzima zorla doktum
tarçınlı süt olur mu kiCook acıktım ne yıyebilirim yardım kızlar
9 da yaptım canımHe birde kahvaltiyi kacta ettiniz 5 saat olduysa yarim ogun yiyebilirsiniz
Erken kalkan 2.5 ogun gec kalkan 2 ogun
canim iki uc gundur nerdeyse pskolojim bozuldu. sutum iyice azaldi yok denecek kadar. arttirmak icin her seyi yedim icdim tik yok.
Olmayinca olmuyor ama 1 damla olsada emzirmeyi birakma diyetini yap saglikli beslen genede sutu azaltan şok diyetler benim sutum hic azalmadi 2 hafta once neyse ocanim iki uc gundur nerdeyse pskolojim bozuldu. sutum iyice azaldi yok denecek kadar. arttirmak icin her seyi yedim icdim tik yok.
agladim agliycam o derece. bu yuzden diyet spor hicbirsey dusunemedim yapamadimda
herseyi yedum kuru tut hasladim suyynu icdim pekmez suya koyup icdim salep icdim bulgur vs . ispanak yesillik yedimde yedim yokk yokkk.
olmiycak sanirim. oluruna birakip sıkı diyetemi baslamaliyim bilmiyorum bebegim daha 3 aylik
iste bunye yapiyor ya kesinlikle yemeyle alakasi yok.Olmayinca olmuyor ama 1 damla olsada emzirmeyi birakma diyetini yap saglikli beslen genede sutu azaltan şok diyetler benim sutum hic azalmadi 2 hafta once neyse o
iste bunye yapiyor ya kesinlikle yemeyle alakasi yok.
oyle olsa seninki azalirdi mesela.
inek olsam kimse beslemez satar yemin ederim
Hamsiyi nasıl yapıyorsun fırında üstünü yaglıyormusun okadar mı yanı bende öyle yapayım dıger herseyı fırında yapıyorum ama sadece hamsiyi tavada yapıyordum
Cook acıktım ne yıyebilirim yardım kızlar
canim iki uc gundur nerdeyse pskolojim bozuldu. sutum iyice azaldi yok denecek kadar. arttirmak icin her seyi yedim icdim tik yok.
agladim agliycam o derece. bu yuzden diyet spor hicbirsey dusunemedim yapamadimda
herseyi yedum kuru tut hasladim suyynu icdim pekmez suya koyup icdim salep icdim bulgur vs . ispanak yesillik yedimde yedim yokk yokkk.
olmiycak sanirim. oluruna birakip sıkı diyetemi baslamaliyim bilmiyorum bebegim daha 3 aylik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?