Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Afıyetolsun canım ben 15 dk elıptık yaptım 100 kalorı yaktım büyük fincan Türk kahvesı ve 1.5 lıtre su içtim

Canım kızartma kesinlikle yasak fırında yapabilirsin. Sadece balık için değil et tavuk herşeyin kızartması yasak. Ben her türlü balığı fırında yapıyorum çok da güzel oluyor.
Hamsiyi nasıl yapıyorsun fırında üstünü yaglıyormusun okadar mı yanı bende öyle yapayım dıger herseyı fırında yapıyorum ama sadece hamsiyi tavada yapıyordum

Aslında iki arkadaşımız daha vardı candy4 ve @Selmammmm ama iki gündür kayıptalar.
canim iki uc gundur nerdeyse pskolojim bozuldu. sutum iyice azaldi yok denecek kadar. arttirmak icin her seyi yedim icdim tik yok.
agladim agliycam o derece. bu yuzden diyet spor hicbirsey dusunemedim yapamadimda
herseyi yedum kuru tut hasladim suyynu icdim pekmez suya koyup icdim salep icdim bulgur vs . ispanak yesillik yedimde yedim yokk yokkk.
olmiycak sanirim. oluruna birakip sıkı diyetemi baslamaliyim bilmiyorum bebegim daha 3 aylik

Son düzenleme:
Olmayinca olmuyor ama 1 damla olsada emzirmeyi birakma diyetini yap saglikli beslen genede sutu azaltan şok diyetler benim sutum hic azalmadi 2 hafta once neyse o

Olmayinca olmuyor ama 1 damla olsada emzirmeyi birakma diyetini yap saglikli beslen genede sutu azaltan şok diyetler benim sutum hic azalmadi 2 hafta once neyse o
iste bunye yapiyor ya kesinlikle yemeyle alakasi yok.
oyle olsa seninki azalirdi mesela.
inek olsam kimse beslemez satar yemin ederim

Hamsiyi nasıl yapıyorsun fırında üstünü yaglıyormusun okadar mı yanı bende öyle yapayım dıger herseyı fırında yapıyorum ama sadece hamsiyi tavada yapıyordum

Canım soğan domates felan katıyorum arasına tabiki biraz zeytinyağı kulllünıyorum güzel oluyor

Cook acıktım ne yıyebilirim yardım kızlar

Canım acıktıysan yediklerinde bir sıkıntı olabilir. Ama çok dayanamayacağın zamanlarda en az hasarlı olan yoğurdu tercih edebilirsin. Hatta pul biber ve limon katarsan yardımcı bir etken de olur. Kahvaltı miktarını biraz daha artırabilirsin.

Canım bak öncden de yazmıştım sana bu söylediklerimi uygulayan arkadaşlarımın sütü arttı benimde arttı. Solgar ın malt hapını al günde 8 tane iç. Humana stel tee günde 4 bardak. Pastırma ye her gün. Dereotu ye. Her yemeğin yanında kuru soğan ye. Günde 4 lt su iç. Eğer içebilirsen çemen otu al onu iç. En olmadı çemen otu hapı al onu kullan. Maydanoz zencefil yeşil çay ve naneden uzak dur. İnşallah artar benim sütüm varken kızım bıraktı emmeyi insan çok kötü oluyor kaç kere ağlama krizine girdim ama bi yerden sonra kızımın sağlıklı bi anneye uhtiyacı olduğunu düşünerek kendimi üzmeyi bırktım. Umarım bool bool sütün olur. Burde eğer adet görüyorsan adetten önce azalma olur hormanal değişiklikten dolayı ama tekrar düzilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…