- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
Harikasın canım ben su konusunda sıkıntılıyım bu aralar. Sizlerden ricam bana hatırlatmanız ve yeterli içmediysem ceza vermeniz..Günaydın tartıldım 77.7 kg boyum 165. limonlu 2 koca bardak suyumu içtim. Çocuklarıma aycekirdekli ekmek yoğurdumtabiki ben yemicem yarim saat sonra karatay kahvaltimi yapicam. Ay guzel oldu burası kolay gelsin hepimize.
Hehe Hatırlattım hadi iç hemen☺peki ceza nasil oluyor? Ne cezasi mesela.
Evet benim boyum eczanelerde 1.63 el mezurasında 1.60 kızlar ben 1.60 kabul ediyorum bugün itibariyle kilom 68.900 bir günde nasıl bu kadar kilo gidiyor gerçekten bilmiyorum. Karatay teyze seviyorum seni
Hısgeldin canm tebrıkler çok guzel kilo vermişsinMerhaba bende sizinle nu yolda yürümek istedim. Günlerdir kendime bir takım ariyordum. Burasi tsm bana gore sanki ☺çünkü benim bebegim de 18 aylik ve hala emziriyorum. Ve bende 2 ekimde karatay diyetine basladim simdiye kadar 9 kilo verdim. Bu aralar zorlaniyorum. Takima ve motiveye ihtiyacim var çünkü vermem gereken en az 10 kilo daha var. Olur mu acep
Harıka olurKızlar kilo takibini cumaya çekelim mi? Hatta haftalık yarışma da yapabiliriz. Aramıza yeni katılanlar da var. Daha uygun olur sanki. Bugün sabahtan tartılıp kilo boy ve geçen haftaki kilonuzu yazarsanız not alıcam haftaya ilk haftanın birincisini belirleriz. Belki daha da motive edici olur.
Kıyafetsiz ve aç karna canım sabah saatindeTartiyi kiyafetlemi kiyafetsizmi yapıyoruz
Ooo _1oldum bile bebek uyusun tartilicam hemenKıyafetsiz ve aç karna canım sabah saatinde
oo hosgeldn canim masallah iyi vermissin nasil yapdin anlatirmisin emzirirken bu kadar vermek cok iyi.Merhaba bende sizinle nu yolda yürümek istedim. Günlerdir kendime bir takım ariyordum. Burasi tsm bana gore sanki ☺çünkü benim bebegim de 18 aylik ve hala emziriyorum. Ve bende 2 ekimde karatay diyetine basladim simdiye kadar 9 kilo verdim. Bu aralar zorlaniyorum. Takima ve motiveye ihtiyacim var çünkü vermem gereken en az 10 kilo daha var. Olur mu acep
gunaydin kizlar kizimi rota asisina goturuyorum bugun istahim yoktu bir dilim kepek ekmege kaymak surup yedim sadece.
yaninda bir fincan cay.sekersiz midem almadi bi cay kasigi bal koydum icine.
umarim kacamak sayilmaz :))
yaa tesaduf iste kac aylikti seninki ben ilk asiya goturuyorum.1 çay kaşığı bal veriliyor canım ay bende birazdan rota aşısına götürücem kızımı tesadüf oldu. Canım tartılma gününü cumaya çektik artık haftalık yarışma da yapıcaç. Aç karna kıyafetsiz tartıldın mı? Boy ve kilo yazarsan sevinirim not alıcam. Haftaya ilk birincimizi belirliycez.
5 aylık olduk canım ikinci doz bizimki. Canım yazılar gittiyse pili zayıflamıştır. Tartı alma pil al. Benimkide öyle oluyo.[QUOT
yaa tesaduf iste kac aylikti seninki ben ilk asiya goturuyorum.
canim bugun tartilcam ama evdeki tartim bozuldu hic yazi falan birsey cikmiyor ben yenisini alana kadar tartilamam ki
alana kadar bensiz yarisin artik napim
bende oyle dusundum alayim donunce takayim bi.5 aylık olduk canım ikinci doz bizimki. Canım yazılar gittiyse pili zayıflamıştır. Tartı alma pil al. Benimkide öyle oluyo.
cok iyii.72.2 yim
Saat pili oluyo genelde onlar. Eline pili al da git istersen.bende oyle dusundum alayim donunce takayim bi.
her pil uyar mi braun benimki
Kuzum boy kaçtı? Tamam yazmışsn pardon72.2 yim boyum 1.60
Gecen hafta 73
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?