Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Günaydın tartıldım 77.7 kg boyum 165. limonlu 2 koca bardak suyumu içtim. Çocuklarıma aycekirdekli ekmek yoğurdum tabiki ben yemicem yarim saat sonra karatay kahvaltimi yapicam. Ay guzel oldu burası kolay gelsin hepimize.

Günaydın tartıldım 77.7 kg boyum 165. limonlu 2 koca bardak suyumu içtim. Çocuklarıma aycekirdekli ekmek yoğurdum tabiki ben yemicem yarim saat sonra karatay kahvaltimi yapicam. Ay guzel oldu burası kolay gelsin hepimize.
Harikasın canım ben su konusunda sıkıntılıyım bu aralar. Sizlerden ricam bana hatırlatmanız ve yeterli içmediysem ceza vermeniz..

Hehe Hatırlattım hadi iç hemen☺peki ceza nasil oluyor? Ne cezasi mesela.

Mesela meyve yasaklıyosun. Ya da 1 saat artı spor veriyosun. En büyük ceza da o ayki kaçamak hakkını kesebilirsin. Ama tabi bunun için suç büyük olması lazım yoksa insafsızlık olur. Çok su içme cezası olabilir. Bitki ayı içme cezası olabilir. Bunum gibi aklına gelen uygun bir ceza. Neyse ben bi su içeyim en iyisi.

Hısgeldin canm tebrıkler çok guzel kilo vermişsin

Harıka olur

Günaydın arkadaşlar dün akşam fırında balık ve yanında bolca salata yedım.3 lıtre su içtim akşam spor yapamadım Y YesilinBuyusu kilom 86.8 boy 165 dün 88 kiloydum nasıl oldu anlamadım tabi dün Vc ye cıkmamstım onun etkisi heralde

oo hosgeldn canim masallah iyi vermissin nasil yapdin anlatirmisin emzirirken bu kadar vermek cok iyi.
nelere dikkat ediyorsun?

gunaydin kizlar kizimi rota asisina goturuyorum bugun istahim yoktu bir dilim kepek ekmege kaymak surup yedim sadece.
yaninda bir fincan cay.sekersiz midem almadi bi cay kasigi bal koydum icine.
umarim kacamak sayilmaz :))

gunaydin kizlar kizimi rota asisina goturuyorum bugun istahim yoktu bir dilim kepek ekmege kaymak surup yedim sadece.
yaninda bir fincan cay.sekersiz midem almadi bi cay kasigi bal koydum icine.
umarim kacamak sayilmaz :))

1 çay kaşığı bal veriliyor canım ay bende birazdan rota aşısına götürücem kızımı tesadüf oldu. Canım tartılma gününü cumaya çektik artık haftalık yarışma da yapıcaç. Aç karna kıyafetsiz tartıldın mı? Boy ve kilo yazarsan sevinirim not alıcam. Haftaya ilk birincimizi belirliycez.

[QUOT
yaa tesaduf iste kac aylikti seninki ben ilk asiya goturuyorum.
canim bugun tartilcam ama evdeki tartim bozuldu hic yazi falan birsey cikmiyor ben yenisini alana kadar tartilamam ki
alana kadar bensiz yarisin artik napim

[QUOT

yaa tesaduf iste kac aylikti seninki ben ilk asiya goturuyorum.
canim bugun tartilcam ama evdeki tartim bozuldu hic yazi falan birsey cikmiyor ben yenisini alana kadar tartilamam ki
alana kadar bensiz yarisin artik napim
5 aylık olduk canım ikinci doz bizimki. Canım yazılar gittiyse pili zayıflamıştır. Tartı alma pil al. Benimkide öyle oluyo.

5 aylık olduk canım ikinci doz bizimki. Canım yazılar gittiyse pili zayıflamıştır. Tartı alma pil al. Benimkide öyle oluyo.
bende oyle dusundum alayim donunce takayim bi.
her pil uyar mi braun benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…