- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
Bence kendini cezalandirma bebek bakiyoruz zaten yoruluyoruz
Yogurt kuruyemis yap en azindan
Ben minnosu mama sandalyesine oturtup 1 mil yaptim
malesef benim tarti yine calismiyor :/
Akşam yemeğim bir tabak mercimek çorbası, salata ve ton balığına dünden kalan eristeden ekledim, balik yediğim için iki lokma tahin helvası
makarna degilde borulce yapicaktim ama isten gec gelmiş ve acıkmıştım
aksam yemegim bir tabak bulgur pilavi. yaninda bir kase yogurt ve biraz yesillik
aynen canim yarin balik yapmayi planliyorum bakalim. sogana hala cesaret edemiuorim ya pisirip yemeyi deniycem soganli bi yemek yapabilirim cig hayatta yiyememCanım soğan yedin mi? birde sen emziriyorsun zaten çok fazlalığın da yok muhakkak et gurubu ilave et. Süt için protein çok önemli. Hatta direk etten gelen protein çok önemli.
aynen canim yarin balik yapmayi planliyorum bakalim. sogana hala cesaret edemiuorim ya pisirip yemeyi deniycem soganli bi yemek yapabilirim cig hayatta yiyemem
Her türlü hazır konserve yasak canım. Aklında bulunsunAa eristeyi biliyorum ama ton balığını şimdi öğrendim. Işte su bardağı ile turk kahvesi içmiştim oysaki o halde ben cezamı vereyim leslie mutlaka bu aksam yapilmali
bezelyede yasakmii. cook severim uzun zamandir yemedimHer türlü hazır konserve yasak canım. Aklında bulunsun
bezelyede yasakmii. cook severim uzun zamandir yemedim
Bezelyem buzluktan konserve kullanmiyorum
Ben doguma yakinken bile gittim doldurdum buzlugumu
Minnosuma dogmadan kabak enginar bile aldim koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?