Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Akşam yemeğim bir tabak mercimek çorbası, salata ve ton balığına dünden kalan eristeden ekledim , balik yediğim için iki lokma tahin helvası
makarna degilde borulce yapicaktim ama isten gec gelmiş ve acıkmıştım

aksam yemegim bir tabak bulgur pilavi. yaninda bir kase yogurt ve biraz yesillik

esime kuru fasulyede yapmisdim dayanamadim iki uc kasik pilava doktum

Canım ton balığı yasak. Erişte de öyle. Aslında iki yasağı birden yapmışsın bir cezayı haketmişsin ama bu seferlik vermeyelim. Tahin helvasını veriyor karatay teyzemiz onda sıkıntı yok. Çok acıkmamk için işten çıkmadan bi yeşil çay veya sade türk kahvesi içmeyi dene istersen. Biraz daha dayanacak vaktin olur.

aksam yemegim bir tabak bulgur pilavi. yaninda bir kase yogurt ve biraz yesillik

Canım soğan yedin mi? birde sen emziriyorsun zaten çok fazlalığın da yok muhakkak et gurubu ilave et. Süt için protein çok önemli. Hatta direk etten gelen protein çok önemli.

Canım soğan yedin mi? birde sen emziriyorsun zaten çok fazlalığın da yok muhakkak et gurubu ilave et. Süt için protein çok önemli. Hatta direk etten gelen protein çok önemli.
aynen canim yarin balik yapmayi planliyorum bakalim. sogana hala cesaret edemiuorim ya pisirip yemeyi deniycem soganli bi yemek yapabilirim cig hayatta yiyemem

Aa eristeyi biliyorum ama ton balığını şimdi öğrendim. Işte su bardağı ile turk kahvesi içmiştim oysaki o halde ben cezamı vereyim leslie mutlaka bu aksam yapilmali

bezelyede yasakmii. cook severim uzun zamandir yemedim

Canım karatay diyetinin ana mantığı hiçbir sebze meyve mevsiminde değilse yenmeyecek. Ancak eğer sen kendin yazdan alıp konserve yaptıysan veya derin dondurucuda sakladıysan o ayrı. Ancak paktlenmiş her ürün konserve her ürün karatayda yasak. Çünkü içerisinde muhakkak katkı maddesi var. İşlenmiş oluyor yani. Zaten aslında kadın bunu diyet olarak anlatmıyor. Her zaman böyle yaşayın diyor. Ama işte yılların alışkanlıklarını ömür boyu değiştermek zor zanaat.

Ben doguma yakinken bile gittim doldurdum buzlugumu
Minnosuma dogmadan kabak enginar bile aldim koydum

Ben doguma yakinken bile gittim doldurdum buzlugumu
Minnosuma dogmadan kabak enginar bile aldim koydum

İşte doğuma yakınken mevsimi değildi malesef. Doğurduğum zaman mevsimiydi. Sen şanslıymışsın zaman bakımından. Zaten 36. Haftadan sonra her gün hastanedeydim ben. Doğum sonrası yaşadığım travmaları saymayayım bile. Bu sene böyle oldu. Sadece yemek bulmakta zorlanıyorum. Zaten kızım daha tam anlamıyla ek gıdaya başlamadı. Mevsim sebzelerinden veriyorum çok az miktarda. Bizde idare ediyoruz bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…