Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Benimki 41.hafta dogdu bolbol vaktim vardi

Kızlar bugün dışardayız sabah kızımı doktora götürdük tahlil şu bu gerildim baya. Kahvaltı olarak 1.5 lahmacun bol salata 2 ane çiğ köfte ve ayran yedim. Sabah da yürüyerek gittik doktora ordar avm ye şimdide gezmeye devam edicez. Akşam yine hafif geçiririm ben.

Ya kızlar ben bugün çok kötüyüm hem içim yanıyo hem gözm döndü. Sabah 8.30 dan öğlen 3 e kadar ayaktaydım. Ordan oraya derkn yoruldum. Birde yemeği 12 de yedim açtım o saate kadar. Yemek ağır geldi ama erken acıktım peynir yedim felan ay şimdi de içim yanıyo ama aç gibiyim. Çok kötü bi gün oldu. Eve geldik eşimde bende pert olmuşuz uyuduk bu saate kadar kalkamıyoruz valla. Sersemledik hava da çarptı sanırım. Ay bişey yememeye çalışıcam su ile geçirmeye çalışıcam ama iyi değilim.

Bence yogurtlu salata yap kereviz cok tutuyo mesela yaninda kuruyemis haslanmis yumurta hem hafif hem doyurucu

kahvaltiyi gec yapiyorum aslinda ondan dolayi.
ben ara ogunde yemiyorum hic istahim yok ya
Bende gec kalkiyorum kizim gunduz cok uyumuyo gece yatinca oglene kadar uyuyo emmeye kalkinca bile acmiyo gozunu.bende prensip meselesi bebek kalkmadan uyansamda kalkmiyorum

Bence yogurtlu salata yap kereviz cok tutuyo mesela yaninda kuruyemis haslanmis yumurta hem hafif hem doyurucu

Canım öyle bişeyler yiyecek gibi değilim midem bulanılo yine canım sadece sütlü kanve istiyo ama onu da şekersiz içemem. Yini aç halde dıyarda gezdim ondançoldu. Dünde açken dışarı çıktım tüm gün midem bulandı. Bide Asyanın stresi oldu bugün iyice çorba oldum. Kızlar bugün için izin verseniz sütlü kahve içebilir miyim ya?

Kızlar sütlü türk ahvebi içtim içine biraz benim özel keçiboynuzu pakmezinden kattım öyle ttlandrdım ama hala içim yanılo çok tuhafım bugün ya

Kızlar sütlü türk ahvebi içtim içine biraz benim özel keçiboynuzu pakmezinden kattım öyle ttlandrdım ama hala içim yanılo çok tuhafım bugün ya
seker icini daha cok yakar. yogurt falan yesen belki iyi gelir. bi bardak sut icebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…