- 21 Aralık 2017
- 2.024
- 2.161
- 133
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
Benimki 41.hafta dogdu bolbol vaktim vardiİşte doğuma yakınken mevsimi değildi malesef. Doğurduğum zaman mevsimiydi. Sen şanslıymışsın zaman bakımından. Zaten 36. Haftadan sonra her gün hastanedeydim ben. Doğum sonrası yaşadığım travmaları saymayayım bile. Bu sene böyle oldu. Sadece yemek bulmakta zorlanıyorum. Zaten kızım daha tam anlamıyla ek gıdaya başlamadı. Mevsim sebzelerinden veriyorum çok az miktarda. Bizde idare ediyoruz bir şekilde.
Cok sıkma bikarsin aksam acikinca ye ben az veriyorum ama karnim doyuyo. Ac olsam coktan birakmistim.Kızlar bugün benim leptin yandı akşam yemeğini erken yemiş oldum peynir yiyorum
Doyunca 3. Ogunu aramiyor insanaksama bol soganli ispanak yemegi yanina et haslama yapiyorum bir kasede yogurt
gunde iki ogun yiyorum hic uc yiyemiyorum
kahvaltiyi gec yapiyorum aslinda ondan dolayi.Doyunca 3. Ogunu aramiyor insan
Ben acikirim diye korkuyorum 2 ogundede kuruyemis yiyorum
Bence yogurtlu salata yap kereviz cok tutuyo mesela yaninda kuruyemis haslanmis yumurtaYa kızlar ben bugün çok kötüyüm hem içim yanıyo hem gözm döndü. Sabah 8.30 dan öğlen 3 e kadar ayaktaydım. Ordan oraya derkn yoruldum. Birde yemeği 12 de yedim açtım o saate kadar. Yemek ağır geldi ama erken acıktım peynir yedim felan ay şimdi de içim yanıyo ama aç gibiyim. Çok kötü bi gün oldu. Eve geldik eşimde bende pert olmuşuz uyuduk bu saate kadar kalkamıyoruz valla. Sersemledik hava da çarptı sanırım. Ay bişey yememeye çalışıcam su ile geçirmeye çalışıcam ama iyi değilim.
Bende gec kalkiyorum kizim gunduz cok uyumuyo gece yatinca oglene kadar uyuyo emmeye kalkinca bile acmiyo gozunu.bende prensip meselesi bebek kalkmadan uyansamda kalkmiyorumkahvaltiyi gec yapiyorum aslinda ondan dolayi.
ben ara ogunde yemiyorum hic istahim yok ya
Bence yogurtlu salata yap kereviz cok tutuyo mesela yaninda kuruyemis haslanmis yumurtahem hafif hem doyurucu
seker icini daha cok yakar. yogurt falan yesen belki iyi gelir. bi bardak sut icebilirsinKızlar sütlü türk ahvebi içtim içine biraz benim özel keçiboynuzu pakmezinden kattım öyle ttlandrdım ama hala içim yanılo çok tuhafım bugün ya
Hastami olacaksin acaba benim hasta olmadan once cok yanar icimKızlar sütlü türk ahvebi içtim içine biraz benim özel keçiboynuzu pakmezinden kattım öyle ttlandrdım ama hala içim yanılo çok tuhafım bugün ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?