Doğum Sonrası Karatay Diyeti

ben en ufak soguk alginliginda bile bir hafta yatiyorum yatakda.
oyleki bunyem direncsiz.
gecen haftalarda bikere atlattim cok korkuyorum hasta olmakdan bebeged bulasir diyee

Gunaydin geçmiş olsun canlar. Onerim hemen bir diş sarmısak yutun super iyi geliyor.
Dun dogumgununde salata agirlikli bir tabak yaptim aksam hiç bisi yemedim.
Sabah iki bardak suyumu ictim disari ciktim yarim saat yürüdüm geldim kahvaltı yapildi.
Iki yumurta peynir zeytin fistik bir elma artik akşama

Kızlar günaydın ben pek iyi değelim migrenim tuttu mideme de vurdu. Birde motivasyonum yerlerde. Sanki diyeti devam ettiremeyecek gibiyim. Çok düştüm.

Aa toparla lutfen kone sahibem. Güzel bir yoldayiz onumuze çikan ilk engelde düşersek yolun guzel sonunu nasil görürürüz dimi.
Sabir lutfen arada kacamak da olsa bizimlesin

Sağol canım migren çok rezil ya. Yıllardır çekiyorum. Tamam kopmamaya çalışıcam sözzz

Oo birakma o zaman oksijen iyi gelirmis migrene acik havaya cik
Bebegin pesinede kostun ya stres oldun

Ya canım sorma kafam çk dolu bin tane şey var senin söylediğin gibi kızım da çok üzüyo yemiyo çok bunaldım. Her mama saati işkenceye dönüştü. Her gün başım ağrır midem bulanır oldu.

Kahvaltı sarı elma üzerine kaymak ve tahin soğanlı kıyma kavurması peynir zeytin çay 3 ceviz. Bunları yedim biraz zorladım kendimi yoksa saçma sapan şeyler yiycektim

2 haslanmis yumurta maydonoz dereotu
Peynir tahin keciboynuzu ozu
Sutlu kahve
Dun 2 mil leslie yaptim Cok sevdim ya tembellik etmezsem yapicam hergun
Bide kiz birakirsa

Kizin mamami yemiyo yemek mi kac aylikti
Ogun aralarini ac biraz belki acikmiyordur

Kahvaltin çok güzel tebrikler devam.
Bebeginiz icin bir mama önerisi benim oğlum bayıla bayila bunu her zaman yiyebiliyor.
Bir tatli kaşığı tereyağını kizdirip ustune bir bucuga yakin bardak su döküyorum kaynayinca iki dilim ekmeği ufaltip atiyorum icine uc tatli kasigi kadar beyaz peynir cesitlerinden koyup pişiriyorum. Müthiş lezzetli ve oglum çok severek yiyor bi deneyin derim.

Kizin mamami yemiyo yemek mi kac aylikti
Ogun aralarini ac biraz belki acikmiyordur

Ya eşimin pimpiriği yüzünden ek gıdaya tam olarak baylayamadım 5 aylık oldu dün Allantan doktor ek gıda ver dedi de eşim kabul etti. Benim elimden 5 yiğen geçti ben acemi bir anne değilim ama eşimin bunu görmesi için biraz daha zaman lazım. Canım ne kadr bekletsem de yemesi gerektiğinin 5 de 1 ini yiyo. Çok bunalıyorum. Mama da yemiyo sebze püresi veriyorum onu da yemiyo. Keçi peyniri aldım dün mandıradar onu da yemedi. Ne yapsam bilemiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…