- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
Hastami olacaksin acaba benim hasta olmadan once cok yanar icim
Haydaaaaa gruba hastalık bulaştı tüh. Geçmiş olsun canım.Benimde bogazim agriyo
1-2gun ara ver istersenKızlar günaydın ben pek iyi değelim migrenim tuttu mideme de vurdu. Birde motivasyonum yerlerde. Sanki diyeti devam ettiremeyecek gibiyim. Çok düştüm.
D b12 demir in nasilben en ufak soguk alginliginda bile bir hafta yatiyorum yatakda.
oyleki bunyem direncsiz.
gecen haftalarda bikere atlattim cok korkuyorum hasta olmakdan bebeged bulasir diyee
1-2gun ara ver istersen
dusuk ilacta kullandim ama fayda yokD b12 demir in nasil
Fayda etmiyorsa emilimi engelleyen bir sebep vardir ayni dr a gidersen sonuc alirsin takip eder en azindandusuk ilacta kullandim ama fayda yok
Oo birakma o zaman oksijen iyi gelirmis migrene acik havaya cikAra verirsem tamamen bırkırım ya. Toparlanmam lazım.
Aa toparla lutfen kone sahibem. Güzel bir yoldayiz onumuze çikan ilk engelde düşersek yolun guzel sonunu nasil görürürüz dimi.
Sabir lutfen arada kacamak da olsa bizimlesin
Oo birakma o zaman oksijen iyi gelirmis migrene acik havaya cik
Bebegin pesinede kostun ya stres oldun
Kizin mamami yemiyo yemek mi kac ayliktiSağol canım migren çok rezil ya. Yıllardır çekiyorum. Tamam kopmamaya çalışıcam sözzz
Ya canım sorma kafam çk dolu bin tane şey var senin söylediğin gibi kızım da çok üzüyo yemiyo çok bunaldım. Her mama saati işkenceye dönüştü. Her gün başım ağrır midem bulanır oldu.
Kizin mamami yemiyo yemek mi kac aylikti
Ogun aralarini ac biraz belki acikmiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?