- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
Kahvaltin çok güzel tebrikler devam.
Bebeginiz icin bir mama önerisi benim oğlum bayıla bayila bunu her zaman yiyebiliyor.
Bir tatli kaşığı tereyağını kizdirip ustune bir bucuga yakin bardak su döküyorum kaynayinca iki dilim ekmeği ufaltip atiyorum icine uc tatli kasigi kadar beyaz peynir cesitlerinden koyup pişiriyorum. Müthiş lezzetli ve oglum çok severek yiyor bi deneyin derim.
Ekmek bebe biskuvisi pirinc unu bende dusunmuyorum buyuk konusmayayim ama
Benimkide 6 aylik olmak uzere
1 corba kasigi veriyorum ne verirsem
Sabah 1er cay kasigi yumurta sarisi labne tereyag muz keciboynuzu ozu verdim
Oglene haslanmis elma ve armut puresi var aksama haslanmis kabak havuc ve cig avokado puresi yatmadan muz ve yogurt
Yemedigi ogunun yerinede yogurt teklif ediyorum
dogru soyluyorsun ihmal ediyorumFayda etmiyorsa emilimi engelleyen bir sebep vardir ayni dr a gidersen sonuc alirsin takip eder en azindan
Hayirli olsun allah anali babali buyutsunGünaydın arkadaşlar bikac gıçundur giremedım ablamın doğumu vardı telaşımız vardı gerı döndüm kaldığım yerden devam
Canım bende 5 aylıkken ek gıdaya basladım aYa eşimin pimpiriği yüzünden ek gıdaya tam olarak baylayamadım 5 aylık oldu dün Allantan doktor ek gıda ver dedi de eşim kabul etti. Benim elimden 5 yiğen geçti ben acemi bir anne değilim ama eşimin bunu görmesi için biraz daha zaman lazım. Canım ne kadr bekletsem de yemesi gerektiğinin 5 de 1 ini yiyo. Çok bunalıyorum. Mama da yemiyo sebze püresi veriyorum onu da yemiyo. Keçi peyniri aldım dün mandıradar onu da yemedi. Ne yapsam bilemiyorum artık.
amin canım teşekkürlerHayirli olsun allah anali babali buyutsun
Canım Benim doktorumda 5 aylık başlattı ek gıdaya ama yoğurtla başladık ve çok az patates havuç haşlayıp çorba gibi yaptım sadece 2 3 cay kaşığı verıyordum daha yeni 8 aylık olacak bebegım daha yeni yeni yutma yetisi olusuyor erken baslamak avantajlıYa eşimin pimpiriği yüzünden ek gıdaya tam olarak baylayamadım 5 aylık oldu dün Allantan doktor ek gıda ver dedi de eşim kabul etti. Benim elimden 5 yiğen geçti ben acemi bir anne değilim ama eşimin bunu görmesi için biraz daha zaman lazım. Canım ne kadr bekletsem de yemesi gerektiğinin 5 de 1 ini yiyo. Çok bunalıyorum. Mama da yemiyo sebze püresi veriyorum onu da yemiyo. Keçi peyniri aldım dün mandıradar onu da yemedi. Ne yapsam bilemiyorum artık.
Aynen canım benimle ilgilen önce sağlık ama kendını ihmaletme yemegını ye bebişlerin bize ihtiyacı varKızlar günaydın bu ara migren ve mide bulantılarıyla uğraşıyorum sizlerle ilgilenemedim kusura bakmayın. Kızımda da orta kulak iltihabı çıktı. Canım çok sıkkın. Türk kahvesi içtim daha kahvaltı yapmadım. Benim motuvasyon yerlerde yataktan kalkamıyorum. Ev işi bile yapacak halim yok. Spor hiç yapamam sanırım.
ben ek gida konusunda cok korkuyorum ya. ne vercem ne kadae vercem hic bilmiyorumCanm
Canım Benim doktorumda 5 aylık başlattı ek gıdaya ama yoğurtla başladık ve çok az patates havuç haşlayıp çorba gibi yaptım sadece 2 3 cay kaşığı verıyordum daha yeni 8 aylık olacak bebegım daha yeni yeni yutma yetisi olusuyor erken baslamak avantajlı
gecmis olsun olur boyle zamanlar sıkma canini. spor falan yapma bosver iyi beslenki sen iyi ol bariKızlar günaydın bu ara migren ve mide bulantılarıyla uğraşıyorum sizlerle ilgilenemedim kusura bakmayın. Kızımda da orta kulak iltihabı çıktı. Canım çok sıkkın. Türk kahvesi içtim daha kahvaltı yapmadım. Benim motuvasyon yerlerde yataktan kalkamıyorum. Ev işi bile yapacak halim yok. Spor hiç yapamam sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?