Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Canım ekmek vermeyi hiç düşünmüyorum. Ama başka triflerin varsa deneyelim. 5 aylık bu arada.

Ekmek bebe biskuvisi pirinc unu bende dusunmuyorum buyuk konusmayayim ama
Benimkide 6 aylik olmak uzere
1 corba kasigi veriyorum ne verirsem
Sabah 1er cay kasigi yumurta sarisi labne tereyag muz keciboynuzu ozu verdim
Oglene haslanmis elma ve armut puresi var aksama haslanmis kabak havuc ve cig avokado puresi yatmadan muz ve yogurt
Yemedigi ogunun yerinede yogurt teklif ediyorum

Amanin cok ufakmis haklisin verme
Ben ilk alti hic bisiy vermemistim alti aydan sonra tadimlarla baslayip arttirmistim koyun etli sebzeli yada balkabakli corbalari sevmişti az az yer o daha annesi uzme kendini

Canım ineek yoğurdu mu veriyorsun? Ben daha süt ürünlerinen sadece dün keçi peyniri verdim. Keçi sütü bulabilirsem kendim keçi yoğurdu yapmayı planlıyorum.

Günaydın arkadaşlar bikac gıçundur giremedım ablamın doğumu vardı telaşımız vardı gerı döndüm kaldığım yerden devam

Canım bende 5 aylıkken ek gıdaya basladım a
Hayirli olsun allah anali babali buyutsun
amin canım teşekkürler

Sabah kahvaltım 2 haslanmıs yumurta 10 tane zeytın 5 tane domates 1 cay bardağı cevız bı parça peynir biraz öncede Türk kahvesi içtim ve şimdi temizlik zamanı Leslie 1 mil e baktımda yapılamayacak bişi yok hem 15 dk bugün yapmayı düşünüyorum

Canm
Canım Benim doktorumda 5 aylık başlattı ek gıdaya ama yoğurtla başladık ve çok az patates havuç haşlayıp çorba gibi yaptım sadece 2 3 cay kaşığı verıyordum daha yeni 8 aylık olacak bebegım daha yeni yeni yutma yetisi olusuyor erken baslamak avantajlı

Kızlar günaydın bu ara migren ve mide bulantılarıyla uğraşıyorum sizlerle ilgilenemedim kusura bakmayın. Kızımda da orta kulak iltihabı çıktı. Canım çok sıkkın. Türk kahvesi içtim daha kahvaltı yapmadım. Benim motuvasyon yerlerde yataktan kalkamıyorum. Ev işi bile yapacak halim yok. Spor hiç yapamam sanırım.

Aynen canım benimle ilgilen önce sağlık ama kendını ihmaletme yemegını ye bebişlerin bize ihtiyacı var

ben ek gida konusunda cok korkuyorum ya. ne vercem ne kadae vercem hic bilmiyorum
5 aylikken doktor cagirdi ek gidayi konusmak icin. bakalim

gecmis olsun olur boyle zamanlar sıkma canini. spor falan yapma bosver iyi beslenki sen iyi ol bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…