Doğum Sonrası Karatay Diyeti

ben ek gida konusunda cok korkuyorum ya. ne vercem ne kadae vercem hic bilmiyorum
5 aylikken doktor cagirdi ek gidayi konusmak icin. bakalim
1 cay kasigi tadimla başlıyorsun o yuzde 5 aylik basladim ben sadece tadim yapti sadece mandalina ya tepki verdi onuda elimden emmisti 1 cay kasigi bile yemedi yani
Tadimlar bitip alerjisi yoksa 1 caorba kasigi veriyorsun zamanla artiyor 7 aylikken gunde toplam 1 cayy bardagi ek besin almali

Canım sen mandalinaya çok erken başlamışsın önce meyvelerden muz elma mandalina asit aman diyim oğlum 8 aylık olcak ben hala vermedim

ben ek gida konusunda cok korkuyorum ya. ne vercem ne kadae vercem hic bilmiyorum
5 aylikken doktor cagirdi ek gidayi konusmak icin. bakalim
Doktorun seni yönlendırır benım doktorum yoğurt ve patates havucla başlattı ama çok az hemn bi parça yoğrt 2 3 cay kaşığı verdım hiç zorlamadım hala zorlamam 11 Ocak’ta 7 ayımız bıtıyor bu ay kahvaltıya başladık öğlen yoğrt akşam çorba yatmadan muhallebi bizim menümüz böyle ama 7 aylık olunca böyle .cok yemelerını bekle yavas yavas alısacaklar sabırlı ol canım

Merhaba kızlar benimde oğlanlar hasta ise gidip geldim. Yoğun ve yorucu bir gun ama diyete devam sabah sucuklu iki yumurta peynir zeytin yer fistik ve biraz süt ile bitirdim. Bir saat sonrada aksam yemeği için hazir olurum. ben de istanbuldayım

Afıyetolsun canım geçmiş oldun bebişlere hemn iyileşeler inşallah

Çocuklar hasta olmasın annişler üzülmesin ya

bizim toplumda bilmisler agzina pilav peynir falan sokuyor hic bisey olmaz diye korkuyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…