- 21 Aralık 2017
- 2.024
- 2.161
- 133
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
Bizdede var onlardan da benden korkularina yapamiyorlar.gecenlerde irmik helvasi vermeyi teklif ettiler saclarim diken diken bi olmaz dedim bittibizim toplumda bilmisler agzina pilav peynir falan sokuyor hic bisey olmaz diye korkuyorum :))
kizim bugun ateslendi aksama kadar hastanedeydim. sekerim dustu bi poca meyve suyu yedim aksam yemegi yemedim o yuzden
gorumcem diyor bi parca lahmacun verBizdede var onlardan da benden korkularina yapamiyorlar.gecenlerde irmik helvasi vermeyi teklif ettiler saclarim diken diken bi olmaz dedim bitti
Valla o bilmişlere 1 kere agzının payını verdın mı bak bakalım senin iznin olmadan cocuguna birşey veriyorlar mı özelliklede küçücük bebeklere çikolata şeker verıyorlar ya sinir oluyorumbizim toplumda bilmisler agzina pilav peynir falan sokuyor hic bisey olmaz diye korkuyorum :))
kis bebekleri cok kotu evde kala kala bi hava aldirmaya cikarsam carpiyor aliskin degilGeçmiş olsun canım bende Asya ile uğraşıyorum ya bebeklerin hasta olması kötü oluyor. Valla bi yerlere yığılıp kalıcam artık. Şu tayin işi belli olsun annemin yanına gidicem bi süre.
valla vermeye kalkan olursa kizacamm bu sefer cok cirkinlescemValla o bilmişlere 1 kere agzının payını verdın mı bak bakalım senin iznin olmadan cocuguna birşey veriyorlar mı özelliklede küçücük bebeklere çikolata şeker verıyorlar ya sinir oluyorum
1 kere net belli et tavrını çok cahil insan var maalesefvalla vermeye kalkan olursa kizacamm bu sefer cok cirkinlescem
gorumcem diyor bi parca lahmacun ver
Bende cok soguk olmadigi surece hergun cikariyorum.bi markete bakkala gitsek yetiyor zatenGeçmiş olsun arkadaslar umarım hemen iyileşir bebekleriniz.yalnız evden dışarı çıkartıp hava aldırmamız gerekıyor yağmur olmadığı sürece tabi
Hahahaa bende oyle yapiyorum bak hasta varsa kalkalim, bebegi open olursa kız hemen,kimse agzina yemek vermesin .oda napsin dirdirimi dinleyecegine kolluyo hemenBen şimdiden eşime anlatıyorum. Bak ben vermiycem başkasının vermesini de birlikte engelliycez diye. Valla isteyen küssün darılsın umrum olmaz. Benim çocuğuma benim vermeyin dediğim bişeyi hele bi teklif etsinler valla artık yıkarım ortalığı. Zaten heybeleri epey dolu yolverdiğimi görürler. Bak geldi yine benimkiler.
Kuruyemis salata yiyebilirsin sen yemeyince karsindakide oruclunun onunde yiyor gibi oluyorGünaydın arkadaşlar sabah 2 haşlanmış yumurta 2 domates 10 tane zeytın 1tane portakal yarım cay bardağı cevız büyük bi parça peynır.bugun arkadasım gelecek ikramlar yaptım tabi ben yemeyecegım sizce ben cayın yanında me yıyeyım ceviz badem olur mu tabi kahvaltıdan 5 saat sonra olacak
Aynen canım bide yemem içinde ısrar eder oyle yapayım kuruyemıs yerim artık sagol canımKuruyemis salata yiyebilirsin sen yemeyince karsindakide oruclunun onunde yiyor gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?