Doğum Sonrası Karatay Diyeti

kizim bugun ateslendi aksama kadar hastanedeydim. sekerim dustu bi poca meyve suyu yedim aksam yemegi yemedim o yuzden

Geçmiş olsun canım bende Asya ile uğraşıyorum ya bebeklerin hasta olması kötü oluyor. Valla bi yerlere yığılıp kalıcam artık. Şu tayin işi belli olsun annemin yanına gidicem bi süre.

bizim toplumda bilmisler agzina pilav peynir falan sokuyor hic bisey olmaz diye korkuyorum :))
Valla o bilmişlere 1 kere agzının payını verdın mı bak bakalım senin iznin olmadan cocuguna birşey veriyorlar mı özelliklede küçücük bebeklere çikolata şeker verıyorlar ya sinir oluyorum

Geçmiş olsun canım bende Asya ile uğraşıyorum ya bebeklerin hasta olması kötü oluyor. Valla bi yerlere yığılıp kalıcam artık. Şu tayin işi belli olsun annemin yanına gidicem bi süre.
kis bebekleri cok kotu evde kala kala bi hava aldirmaya cikarsam carpiyor aliskin degil
evet degisiklik sart benim gidebilecegim biyer yok maleseff

Valla o bilmişlere 1 kere agzının payını verdın mı bak bakalım senin iznin olmadan cocuguna birşey veriyorlar mı özelliklede küçücük bebeklere çikolata şeker verıyorlar ya sinir oluyorum
valla vermeye kalkan olursa kizacamm bu sefer cok cirkinlescem

Ben şimdiden eşime anlatıyorum. Bak ben vermiycem başkasının vermesini de birlikte engelliycez diye. Valla isteyen küssün darılsın umrum olmaz. Benim çocuğuma benim vermeyin dediğim bişeyi hele bi teklif etsinler valla artık yıkarım ortalığı. Zaten heybeleri epey dolu yolverdiğimi görürler. Bak geldi yine benimkiler.

Hahahaa bende oyle yapiyorum bak hasta varsa kalkalim, bebegi open olursa kız hemen,kimse agzina yemek vermesin .oda napsin dirdirimi dinleyecegine kolluyo hemen

Günaydın arkadaşlar sabah 2 haşlanmış yumurta 2 domates 10 tane zeytın 1tane portakal yarım cay bardağı cevız büyük bi parça peynır.bugun arkadasım gelecek ikramlar yaptım tabi ben yemeyecegım sizce ben cayın yanında me yıyeyım ceviz badem olur mu tabi kahvaltıdan 5 saat sonra olacak

Kuruyemis salata yiyebilirsin sen yemeyince karsindakide oruclunun onunde yiyor gibi oluyor

Günaydın kızlar kahvaltı sucuklu yumurta biçkaç çeşit peynir zeytin fıstık. Bu arada ben kahvaltıyı geç yaptığım için geç yazıyorum yanlış anlaşılma olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…