- 21 Aralık 2017
- 2.024
- 2.161
- 133
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
Haha maşallah:) süpersin hep boyle devam et.Bi masallahinizi alirim dışarda sadece sutlu cay ictim kurabiyeleri zayiflara yedirdim
Haha maşallah:) süpersin hep boyle devam et.Bi masallahinizi alirim dışarda sadece sutlu cay ictim kurabiyeleri zayiflara yedirdim
Bu kadarmi ben bu kadarcik seyle doymuyorum gelip gecip bisey atiyorum agzima
Bu kadarmi ben bu kadarcik seyle doymuyorum gelip gecip bisey atiyorum agzima
Ama iyice doyunca aramiyorum sanirim bu yuzden yavas veriyorum
Yemiyorum zaten cok doyuyorum senin kadar az yesem deliririm amaAralarda bişey atınca leptin gidiyo işte ben hemen arkasına bi türk kahvesi patlattım şimdide iki bardak yeşil çay içiyorum
Yemiyorum zaten cok doyuyorum senin kadar az yesem deliririm ama
Oksijen al temiz hava iyi gelirBen bu aralar aktivite olarak yan gelip yattığım için bari yemekten biraz kısayım dedim. Niyeyse kolum kanadım kalkmıyo. Üşengeçlik diz boyu. Sanki bişey yapınca başım ağrıyackmış gibi geliyo. Valla migren ataklarından bıktım artık.
Muz var mı canımArkadaslar yumurta bitmis kahvaltiya ne onerirsiniz ama cok tok tutmali
Arkadaslar yumurta bitmis kahvaltiya ne onerirsiniz ama cok tok tutmali
Günaydın arkadaşlar akşam 1 tabak ıspanak yemeği bol yoğurtlu bu sabah 1 yumurta 10 zeytın 2 tane gün Kurusu 1 cb ceviz peynır domates yesıllıkler bende spor yapamadım Buara birazdan yürüyüşe çıkacağım bebegımle
Hadıya park falanda mu yok yakında bizimde merdıvenler var onun için baston araba aldım daha rahat ettım taşıması kolay oluyor canımNi güzel canım burda kaldrım diye bişiy olmadığı için yürüyüş yeri yolu vs de olmadığı için ben babeğimi alıp çıkamıyorum. Zaten merdivenden arabayla kızımı indirmek de işkence.
Hadıya park falanda mu yok yakında bizimde merdıvenler var onun için baston araba aldım daha rahat ettım taşıması kolay oluyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?