- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
Eskidendi canim o bebekliyiz artikKızlar aç karna spor yapayım leptini tavana çıkarayım dedim 40 dk dans ettim şimdi inanılmaz midem bulanıyo. Ben eskiden aç karna dünyanın sporunu yapardım bana mısın demezdi. Ay yaşlandım mı ne?
Burnunu acmayi unutma gecmez oksurugu gecmis olsunGünaydın canlar sabah tereyağında iki yumurta peynir zeytin üç ceviz salata bir elma.
Dün akşam 1 mil leslie
Küçüğüm çok oksuruyor burnu akıyor hastalığa devam yani bense dr. Götürmüyorum ateşi yok diye ama hep mememde. işe geldimde anca yazabiliyorum
Ah canim burun aspratorunu artik kullanamiyorum desem yeri. büyüdü ya hic istemiyor çook agliyor. küçükken kolay ve işlevseldi ama artik ise yaramiyor.Burnunu acmayi unutma gecmez oksurugu gecmis olsun
Aspirator kullanmiyorum bensiringaya serumu doldurup sikiyorum burnuna sora cevirip sirtina pat pat.aglasada yap kurtulur cocukAh canim burun aspratorunu artik kullanamiyorum desem yeri. büyüdü ya hic istemiyor çook agliyor. küçükken kolay ve işlevseldi ama artik ise yaramiyor.
Kahvalti peynir zeytin muz fistik tahin pekmez hurma sutlu kahve
Keciboynuzu ozu tahinin icinde cok az varCanım pekmezi çok tüketiyo gibisin. Pekmezin şekersiz mi yapıldı? Karatay da pekmez de yasak çünkü o yüzden soruyorum.
Keciboynuzu ozu tahinin icinde cok az var
Zaten sekerli tuketince 2 ogun olmuyo dayanamiyosun cok cok az koyarim ben pekmezi etkilemiyo bile oyle dusun ne kadar azBenim pekmezim de keçiboynuzu ama şekersiz özel yapım. Karatay teyze pekmezi de vermiyo ben de şekersiz olmasına rağmen tüketmemeye çalışıyorum olmuşken tam olsun diye. Yanlış anlama canım burdaki amacımız zaten birbirimizi uyarmak ve destek olmak değil mi?
Y YesilinBuyusu bak bundan koyuyorum 1 kase tahin e 1 tatli kasigi
http://www.hunnap.com.tr/tr/urundetay/keciboynuzu-ozu
Hic yokCanım baktım da acaba şeker içeriyomu ki? Bir çay kaşığı veriyor ama şöyle diyor zayıflamk istiyorsanız hiç yemeyeceksiniz ama sağlıklı iseniz bi kaşık yiyebilirsiniz. Bu karatayın sözü bal içinde aynı şeyi söylüyor.
Guzel yöntemmis aklimdaAspirator kullanmiyorum bensiringaya serumu doldurup sikiyorum burnuna sora cevirip sirtina pat pat.aglasada yap kurtulur cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?