Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Kızlar aç karna spor yapayım leptini tavana çıkarayım dedim 40 dk dans ettim şimdi inanılmaz midem bulanıyo. Ben eskiden aç karna dünyanın sporunu yapardım bana mısın demezdi. Ay yaşlandım mı ne?

Benim burdada kaldirim var ama bebek arabasiyla gidilmiyor ana caddeye cikip gidiyorum gidecegim yere
Evde yalnizsam once bebek arabasini indirip aciyorum sonra bebegi alip iniyorum.

Günaydın canlar sabah tereyağında iki yumurta peynir zeytin üç ceviz salata bir elma.
Dün akşam 1 mil leslie
Küçüğüm çok oksuruyor burnu akıyor hastalığa devam yani bense dr. Götürmüyorum ateşi yok diye ama hep mememde. işe geldimde anca yazabiliyorum

Burnunu acmayi unutma gecmez oksurugu gecmis olsun

Ah canim burun aspratorunu artik kullanamiyorum desem yeri. büyüdü ya hic istemiyor çook agliyor. küçükken kolay ve işlevseldi ama artik ise yaramiyor.
Aspirator kullanmiyorum bensiringaya serumu doldurup sikiyorum burnuna sora cevirip sirtina pat pat.aglasada yap kurtulur cocuk

Keciboynuzu ozu tahinin icinde cok az var

Benim pekmezim de keçiboynuzu ama şekersiz özel yapım. Karatay teyze pekmezi de vermiyo ben de şekersiz olmasına rağmen tüketmemeye çalışıyorum olmuşken tam olsun diye. Yanlış anlama canım burdaki amacımız zaten birbirimizi uyarmak ve destek olmak değil mi?

Zaten sekerli tuketince 2 ogun olmuyo dayanamiyosun cok cok az koyarim ben pekmezi etkilemiyo bile oyle dusun ne kadar az

aksam yemegim firinda sebzeli tavuk.
bulgur pilavi. (sutu azda olsa arttirdigi icin hemen hemen her ogunumde bu var)
yaninada kis gunu cacik yapdim :))

Aspirator kullanmiyorum bensiringaya serumu doldurup sikiyorum burnuna sora cevirip sirtina pat pat.aglasada yap kurtulur cocuk
Guzel yöntemmis aklimda
Aksam dunden kalan bir levrek karatay usulu yaptığım karnibahar pogcasi ve salata bir kepce de tarhana cok mu yiyorum ki ben
Gerci tarti gunumuze az kaldi o zaman belli olcak az mi cok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…