Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Arkadaslar akşam kereviz yemeği ve yoğurt yedım Y YesilinBuyusu sende acaba Karatay on kitabı varmı bende almak istiyorum tam Karatay yapmak istiyorum

Bende hiç kitabı yok ama benim evde internet sınızsız oldugu için videolarını izliyorum. Şu an için yediklerinde karataya uygun olmayan bişey görmedim ben. Menülerinizi takip ediyorum. Uygun olmayan biyey görünce muhakkak uyarırım canım.

Guzel yöntemmis aklimda
Aksam dunden kalan bir levrek karatay usulu yaptığım karnibahar pogcasi ve salata bir kepce de tarhana cok mu yiyorum ki ben
Gerci tarti gunumuze az kaldi o zaman belli olcak az mi cok mu

Yok canım sende çok yemiyosun. Ara öğün yapmıyosun sabah ve akşam karataya uygun yemeklerden istadiğin kadar yiyebilirsin. Burda belirleyici olacak olan şey sanırım yaptığımız spor olacak.

kahvaltida hic ekmek yemiyormusunuz. ben ekmeksiz yapamiyorum kepek ekmek bi dilim

kahvaltida hic ekmek yemiyormusunuz. ben ekmeksiz yapamiyorum kepek ekmek bi dilim

Yemiyorum canım. Yumurtayla aram cok kötü olmasına rağmen onu da ekmeksiz yiyorum. Ama senin benim kadar fazlalığın yok. Sporu da baya ağır yapıyorsun. Yani kadın bunu yaşam tarzı olarak anlatıyor ama şahsen ben zayıfladıktan sonra yumurtanın yanında 1 dilim eklemeyi düşünüyorum.

uc gundur spor yapmiyorum iyice bosladim. yarindan itibaren yine duzenli doncem.
tembellik yapiyorum.
evet 58 diyorum ama 58 bende zayif bile durabilir belki 60 da birakirim

Ben ekmek yemeyi dusunmuyorum nadiren yerim ama
Ulseratif kolit hastasiyim ben o yuzden basladim bu diyete aslinda ketojenik diyet yapmaliyim ama o cok agir
Yapmisken bari zayiflayayim diye dusundum

Canım bilmediğim bi rahatsızlık ama Allah şifa versin geçmiş olsun. Ben hergün yumurta yimiyorum zaten yediğim günlir eklerim 1 tane ama 55 i gördüktin sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…