- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
Midede ulser olurya yara olur agri yapar
Buda bagirsakta yara ama agri degil kanama yapiyor
Insallah kalici diyor dr ama instagramda saglikli yasiyoruz sayfasinda gluten hassasiyeti sebep olur kesilirse iyilesir diyordu deneyelim bakalimAyyy çok geçmiş olsun canım. Rabbim tez zamanda şifa versin.
Gunaydin kizlar. geçmiş olsun perianne.
Sabah iki bardak sudan sonra iki yumurta ceviz findik tahin peynir zeytin ihlamur
Bugun bende spor yapicam inşallah
Teşekkürler bilgi icin ama ben sadece konyadan gelen tahinden yedim pekmezsiz cevizi icine bandirarakCanım dün sorduğun için yazıyorum pekmezin şeker içereyor mu? Karatay zayıflamak istiyorsanız pekmez bal hiç tüketmeyeceksiniz ancak sağlıklı iseniz günde bir çay kaşığı yiyin diyor. Tabii şeker içermeyen gerçek pekmezi. Bilgin olsun
Ayyy özür dilerim ben peyniri pekmez diyo okumuşum tahinin arkasına yazınca otmatik olarak pekmez algılamış beyinTeşekkürler bilgi icin ama ben sadece konyadan gelen tahinden yedim pekmezsiz cevizi icine bandirarak
Estağfurullah cnm acliktan ve annelik yorgunluğundan ve herşeye yetismeye çalışmaktan olabilir benim gibiAyyy özür dilerim ben peyniri pekmez diyo okumuşum tahinin arkasına yazınca otmatik olarak pekmez algılamış beyin
guzel fikir ama ben tartilamam yok cunku bozuk.Kuzularrrr yarın öğlene kadar aç karna vie kıyafetsiz müümkünse büyük tuvalete çıktıktan sonra tartılıp buraya yazmayı unutmayınnn. Bu haftanın birincisi bu haftanın kaptanı olsun. Her hafta birinci olan o haftanın kaptanı olsun. Yeyip içtiklerinizden ve sporlarınızdan mesul olarak gerekli yönlendirmeyi yapsın ne dedsiniz?candy4 E erayde elvin13 Peri anne
Ah ah ben bugun uc öğün yedim. Spor da yapmadim. herhalde kaptan filan olamam.Kuzularrrr yarın öğlene kadar aç karna vie kıyafetsiz müümkünse büyük tuvalete çıktıktan sonra tartılıp buraya yazmayı unutmayınnn. Bu haftanın birincisi bu haftanın kaptanı olsun. Her hafta birinci olan o haftanın kaptanı olsun. Yeyip içtiklerinizden ve sporlarınızdan mesul olarak gerekli yönlendirmeyi yapsın ne dedsiniz?candy4 E erayde elvin13 Peri anne
Birakma aman devam boyle eksi olsun bizim olsun71.7-500
Veremiyorum diye birakacaktim nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?