Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Kızlar günaydın kimliğimi kaybetmiştim. Hafta sonu içinde acil lazım oldu bugün koştur koştur kimlikle uğraştım. Fotoğraf ordan nüfus felan aç karna yürüyüş yapmış oldum.

Gunaydin kizlar. geçmiş olsun perianne.
Sabah iki bardak sudan sonra iki yumurta ceviz findik tahin peynir zeytin ihlamur
Bugun bende spor yapicam inşallah

Canım dün sorduğun için yazıyorum pekmezin şeker içereyor mu? Karatay zayıflamak istiyorsanız pekmez bal hiç tüketmeyeceksiniz ancak sağlıklı iseniz günde bir çay kaşığı yiyin diyor. Tabii şeker içermeyen gerçek pekmezi. Bilgin olsun

Teşekkürler bilgi icin ama ben sadece konyadan gelen tahinden yedim pekmezsiz cevizi icine bandirarak

Kuzularrrr yarın öğlene kadar aç karna vie kıyafetsiz müümkünse büyük tuvalete çıktıktan sonra tartılıp buraya yazmayı unutmayınnn. Bu haftanın birincisi bu haftanın kaptanı olsun. Her hafta birinci olan o haftanın kaptanı olsun. Yeyip içtiklerinizden ve sporlarınızdan mesul olarak gerekli yönlendirmeyi yapsın ne dedsiniz? candy4 E erayde elvin13 Peri anne

guzel fikir ama ben tartilamam yok cunku bozuk.
yada vakit bulursam gidip eczaneden tartiliyim
burda satilan yerde yok buyuk ihtimal pazartesi alirim bitane

Ah ah ben bugun uc öğün yedim. Spor da yapmadim. herhalde kaptan filan olamam.
Eşimin israri uzerine beraber calisiyoruz. oglen yemeğe ciktik. Ezo corba. Kabak dolma ve salata yedim
Aksam iskembe çorba. Bezelye ve karnibahar pogca az yogurt yedim.
Tarti oncesi iyi bi gun olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…