Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Kızlar bugün annem ve küçük ablamla konuştum artık biraz yavaşla çok sıkıyosun kendini dediler hatta annem patates detoksunu bırak dedi ablam da öyle zaten çok güzel kilo verdin yorma kendini dedi. Patates detoksu normalde 3 gün biliyorsunuz ama 2 günde bırakıcam yarın normal beslenicem ve biraz yavaşlıycam. Artık kilo az gitsede sıkılaşmaya ağırlık vericem. Hafta sonu plates yapmayı deniycem. Eğer belimde bir sıkıntı yaşamazsam platesle devam edicem. Beslenmemi de yine karataya uygun olarak ama normal şekilde devam ettiricem.

Bol bol yiyin beslenin arkadaslar ben cok yiyorum bende veriyorum
Cabuk verip yormaya gerek yok bebek bakıyoruz ustelik

Bol bol yiyin beslenin arkadaslar ben cok yiyorum bende veriyorum
Cabuk verip yormaya gerek yok bebek bakıyoruz ustelik

Canım ben diyet yapmayı hiç sevmem kilolu olmaya da alışık değilim uzun sürerse bıkıp bırakmaktan korkuyorum. Ama annemler biz sana bıraktırmayız dediler. Eşimde tam destek zaten. Artık onlara güvenerek yavaşlatıyorum bende.

Esim bana aman bosver emziriyosun sen diyo
Halbuki dogumdan oncede 74 kiloydum ben
Kendide sopa gibi

Iyi bir karar vermissin karatayla doyana kadar devam. Yasaklara ve leptin saatine dikkat ettigimiz surece kesin veririz.
Patates yoğurt çok çok az bebelere yazik en basta.
Bu aksam menum
3 buyuk kofte. Kereviz salata. Borulceli salata. Bir kase kemik çorba. Iki lokma muz.

Esim bana aman bosver emziriyosun sen diyo
Halbuki dogumdan oncede 74 kiloydum ben
Kendide sopa gibi

Canım benim eşiminde benim gibi sporcu bi geçmişi var kiloyu hiç sevmez. Bende hiç sevmem. Bi dönem pcos ilacı yüzünden 10 kilo almıştım. Dalga geçmeye her kıyafetimi eleştirmeye başlamıştı. Benim damarımı ve beni nasıl harekete geçireceğini iyi biliyo . Sonra ben verdim o aldı benle onla dalga geçtim. Dobiş dombili dopgeleeeeAllah var bu sefer hiçbişey söylemedi çünkü Asya yüzünden aldım ama ben diyete başlarken sıkı sıkı tembih ettim. Ben cayarsam bana yenik düşme engelle diye. Geçen elime çikolatayı aldım yeter artık dedim ki koşup aldı elimden Kiloluyken mutlu değilim sağlığım iyi değil bunları gördüğü için tm destek. Ama sanmayınki kendi de diyet yapıyo yatana kadar yer sağolsun dün gece salçalı sosis yapmış hapur hupur götürüyodu bi an ağlayasım geldi valla tencenenin dibini görmeden durmaz. Erkekler niye bu kadar çok yakıy ya hiç adil değil

Doğru söylüyosun canım umarım bıkmadan nihayete erebilirim. Çok uzun sürerse nasıl devam ettiricem bilmiyorum. Normal hayatımda sağlklı beslenen biriyim aslınra pirinç makarna hamur işi çoook nadir yerim. Dolmalarımı bile bulgurlu yaparım. Akşam asla meyve yemem. Abur cubur ayda bir kere regl günümde yerim. Ama diyete alışık değilim yoruyor beni. En azından yumurtanın yanında bir dilim ekmek yemeliyim yani. Bu yüzden yumurta yiyemiyorum.

Senelerdir kiloluyum alistim artik basta cok zor geliyodu zayiftim eskiden hep spor yapardim guzel giyinirdim.
Antidepresanlar mahvetti beni
Benim kizlarda zayif butun gun yiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…