Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Bugün 1 mil leslie 50 mekik yaptim. simdi ikizlerimi sinemaya götürüyorum küçüğümu anneme biraktim herzamanki gibi sagolsun.
Sabah kocacimdan cok guzel iltifatlar aldım
Zayiflamam ile ilgili birakmak yok bu mutluluga devam

Afedersiniz 3 cocukla kafa kalmiyo
bende 78 i gordum dogum haric
doguma 82 yle gittim

3 çocukla herşey normal canım bence 3 çocuğa göre kilon da iyi. Beni Asya mahvette aslında hamilelikte ideal kilo aldım 17 aldım. Doğum yaptığım gün fotolarım var. Ne yüzümde kilo var ne kollarımda ne bacaklarıma sadece karnım şiş. Ama sonra kızım mız mız emdikçe ben acaba süt mü yok korkusuyla 7 kilo aldım. Doğum yaptığım kiloya çıktım. Tabi o zalan sadece göbeğe yığılmış olan kilo tm vücuda yayıldı iğrenç bi hal aldım. Çok şükür 9 u gitti. Mücadeleye devam.

Akşam yemeği 1 trabzon hurması yoğurt biraz eski kaşar az yemek için böyle yemedim arkadaşlar canım başka bişey istemedi. Acıkmamak için birazdan türk kahvesi içicem.

Kızlar az önce ankara biletimi aldım ayın 2 sine gidiyorum ailemin yanına tayini beklemiycem artık zaten çıkacağı da yok. Yaklaşık 1 ay kalıcam. Yalnız hemen acilen platese başlamam lazım gitmeden biraz daha kilo vermem iyice sıkılaşmam görüntümün güzelleşmesi lazım. Büyük ablamla konuştum 9 kilo verdim diyorum ben görüntüye bakarım 67 bence kilolu diyo ölür müsün öldürür müsün hiç onun laflarını çekemem valla neyi yemek istesem burnumdan getirir.zindan eder bana ankarayı. o yüzden gitmeden en azından 3 kilo daha vermem lazım ya hamilelik öncesi pantlonlarımla gitmek istiyorum. Kızlar bana istediğiniz kadar ceza vermekte özgürsünüz. Sakın kaçamak yapmama izin vermeyin.

Akşamı dışarda yedim brokoli ve bruksel lahanali salata ve sultan kebabı yedim ve ustune sade dondurma vee eve geldim annem bir kabak tatlisini anlatti kii gelde yeme 2 tane huplettim
Vayy şımardım mi nee..

Akşamı dışarda yedim brokoli ve bruksel lahanali salata ve sultan kebabı yedim ve ustune sade dondurma vee eve geldim annem bir kabak tatlisini anlatti kii gelde yeme 2 tane huplettim
Vayy şımardım mi nee..
Ya benimde canim kabak tatlisi cekti buharda pisirdim tahinle cevizle yedim
Tatlisi gibi olmadi ama sanki yedim
Ee cezan ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…