- 15 Ocak 2018
- 511
- 376
- 23
- 35
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
Tamam kuzum ben girmediysem bilinki internet paketim bitti otesi burdayimCanım o zaman grubun amacından da bahsedeyim. Sabah akşam menü paylaşımı yapıyoruz. Cuma sabah aç karna mümkünse tuvalete gittikten sonra tartılıp kilo paylaşımı yapıyoruz. En çok kilo veren o haftanın kaptanı oluyor. Bu haftanın kaptanı @candy4 ama elektrikleri kesik giremiyor 1 2 gündür. Bi terslik olup giremeyeceğin zaman gruba bilgi verirsen iyi olur. Kaçamak yapan olursa ceza veriyoruz süper cezalarımız var. Karataya uymayan bişey varsa birbirimizi uyarıyoruz.
Ve acikcasi ben kreviz filan hic yemedim yemek seklimi degismem lazimCanım o zaman grubun amacından da bahsedeyim. Sabah akşam menü paylaşımı yapıyoruz. Cuma sabah aç karna mümkünse tuvalete gittikten sonra tartılıp kilo paylaşımı yapıyoruz. En çok kilo veren o haftanın kaptanı oluyor. Bu haftanın kaptanı @candy4 ama elektrikleri kesik giremiyor 1 2 gündür. Bi terslik olup giremeyeceğin zaman gruba bilgi verirsen iyi olur. Kaçamak yapan olursa ceza veriyoruz süper cezalarımız var. Karataya uymayan bişey varsa birbirimizi uyarıyoruz.
Şekersiz olmk şartıyla serbest. Ancak türk kahvesi nescafe yasak işlenmiş pakete girmiş her ürün yasak . Konserveler yasak. Bitki çayı çay türk kahvesi şekersiz olarak serbest. Herçgün en az 20 dk bir aktivite olacak.Kahve filan iciliyor mu
Ve acikcasi ben kreviz filan hic yemedim yemek seklimi degismem lazim
Hoşgeldin o zaman kilon kaçtı not alalımTamam kizlar artik bende varim ama bugun ben makarna filan yedim buraya girmeden once
Yap canım bende ayda 1 yapıyorum muhakkakKizlar sali gunu serbest gun yapmak istiyorum 5 hafta oldu baslayali hic serbest yapmadim
Saat 15.30 gibi ara yaptım ceviz ve keten tohumlu yoğurt.
Akşam çorba ,etli patlıcan yemeği , yoğurtlu kabak havuç salatası yedim. Tarator diyorlar galiba. Kavurma olduğu için pişirme usulü pek karataya uygun değil herhalde ama sonuçta yoğurt ve sebze diyerek zararsız gördüm.
Menüme yorum yapar mısınız ? Biraz yönlendirilmeye ihtiyacım var.
Bir de Ben neskafeyi hala bırakamadım. Bi iki gün içmedim sonrasında dayanamadım
Sütlü Türk kahvesini ara öğünde mi içiyorsunBen sutlu filtre kahve iciyorum yoksa sutlu turk kahvesi iki ogun arasiysa sade kahve
illa neskafe seviyorsan ic tabi
Kahvalti veya aksam yemeginden onceSütlü Türk kahvesini ara öğünde mi içiyorsun
Muz ve incir cok az tuketilebilir gurubu ben yedigimde minik yerli muz yiyorumKaratayda muz yenılebiliyormu
Merhaba arkadaşlar bu sabah 3 haslanmıs yumurta peynır zeytın 2 gün Kurusu akşam 1.5 köfte burger turşuyoğrt ve 3 kaşık pilav yedım cezam nedır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?