Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Tamam kuzum ben girmediysem bilinki internet paketim bitti otesi burdayim

Ve acikcasi ben kreviz filan hic yemedim yemek seklimi degismem lazim

Kızlar bugün benim aylık ölçüm güüm şimdi size farkları yazıyorm. İlk ölçüyü bir aptallık anında akşam yemekten sonra almışkım. Mecburen aynı şekilde alıyorum. Ancak bu sefer yarın sabah alıcam ve o ölçüyle devam edicem.

21 OCAK 2018

Sağ ayak bileği sabit
Sol ayak bileği sabit
Sağ diz üstü 2 cm
Sol diz üstü 1 cm
Popo 3 cm
Basen 3 cm
Sağ bacak 5 cm
Sol bacak 2.5 cm
Göbek deliği 3cm
Bel ovuğu 3 cm
Simit 4 cm
Göğüs sabit
Boyun sabit
Sağ kol 1 cm
Sol kol 0.5 cm

Saat 15.30 gibi ara yaptım ceviz ve keten tohumlu yoğurt.
Akşam çorba ,etli patlıcan yemeği , yoğurtlu kabak havuç salatası yedim. Tarator diyorlar galiba. Kavurma olduğu için pişirme usulü pek karataya uygun değil herhalde ama sonuçta yoğurt ve sebze diyerek zararsız gördüm.
Menüme yorum yapar mısınız ? Biraz yönlendirilmeye ihtiyacım var.
Bir de Ben neskafeyi hala bırakamadım. Bi iki gün içmedim sonrasında dayanamadım

Bence menüde bi sıkınıt yok evet pişmiş havuç vermiyor ama ben o kadar daçkatı olmaya gerek görmüyorum şahsen. Canım türk kahvesi içmeyi dene. Biraz kendini ona yönlendir o zaman nescafe ihtiyacın kalmaz.

Merhaba arkadaşlar bu sabah 3 haslanmıs yumurta peynır zeytın 2 gün Kurusu akşam 1.5 köfte burger turşuyoğrt ve 3 kaşık pilav yedım cezam nedır acaba

Köfe burger hamburger ekmeğinde mi canım pirinç pilavı da var. Cezaya başka bir arkadaş karar versin. Muz incir karpuz kavun var ama az miktarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…