Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Kızlar ben kahvaltıyı erken yaptığım için acıktım ve ara öğün yaptım. Birde çok halsiz düştüm bugün neden bilmiyorum. Asla yüzüstü yatamam ama yatağa öyle bi uzanmıştım uyuyakalmışım eşim çok yorgunum diye uyandırmamış böyle deli gibi acıkmış bi şekilde uyandım 2 tane muz fazla oldu biliyorum ama iyi geldi bir mandalina 4 5 tane turunç biraz fıstık yedim. Çok kas ağrım var şimdi kara lahana dolması yapıyorum. Akşam yemeğim o.

Benim fazla yemem yok ama bazen de cok yiyorum dengesiz besleniyorum ve cok ozur dilerim lavaboya cikamiyorum kayisi filanda ise yaramadi gobegim var benimde

Benim fazla yemem yok ama bazen de cok yiyorum dengesiz besleniyorum ve cok ozur dilerim lavaboya cikamiyorum kayisi filanda ise yaramadi gobegim var benimde

Canım karatay yapmayı düşünrsen bekleriz. Kabızlık için bir tarif vereyim ben şu an uygulayamıyorim ama yaptığım zamanlarda kübızlık sorunum külmümıştı. Sabah aç karna bir kaşık zeytinşağına limon sık iç.

Akşam menumde 1 tabak zeytinyağlı portakalli kereviz. 6 tane kaşarlı kofte 1 ince lavaş. 3 kasik yoğurt vardı.
Herkese afiyet olsun.

Tamam canim yaparim mutlaka ama karatay diyetini bilmiyorim ki ben

Karatay şöyle un ve unlu tüm gıdalar şeker ve şekerli tüm gıdalar pirinç makarna abur cubur ve ara öğün yasak. İki ögün yapılıyor. Kahvaltıyı çok erken yapanlar için 3 öğün de veriliyor. Ama her öğünün arası en az 5 saat olacak. Et tavuk balık sebze peynir yoğurt süt ve çiğ kuruyemiş serbest. Meyve sadece günde bir öğün ve kahvaltıda tüketilecek. Akşam 7 den sonra bişey yemek yok.Özetle böyle

Tamam bende varim

Kerevizle yaptığınız en güzel yemek nedir? Kereviz aldım da ben sadece mayonezli salatasını yapmıştım. Nasıl yapsam bilemiyorum
Ya varya portaklli kerevize ben bayılırım en guzeli bu bence. Gerçi Teyzemiz portakalin pişmesine de karsi.ama bazen onu dinlemiyorum masumca oldugunu dusundugum zamanlar tabi..

Tamam bende varim
Canım o zaman grubun amacından da bahsedeyim. Sabah akşam menü paylaşımı yapıyoruz. Cuma sabah aç karna mümkünse tuvalete gittikten sonra tartılıp kilo paylaşımı yapıyoruz. En çok kilo veren o haftanın kaptanı oluyor. Bu haftanın kaptanı candy4 ama elektrikleri kesik giremiyor 1 2 gündür. Bi terslik olup giremeyeceğin zaman gruba bilgi verirsen iyi olur. Kaçamak yapan olursa ceza veriyoruz süper cezalarımız var. Karataya uymayan bişey varsa birbirimizi uyarıyoruz.

O zaman tarifini de alalım.
Tabiki hemen
iki buyuk kereviz ve bir patatesi yikayip limonladim ve dogradim. Bir sogani salataya dograr gibi dogradim. Kerevizin saplarini da guzelce yikadim dogradim. Bir bardak portakal suyunu ekledim. Hepsini harmanlayip tuz ve zeytinyagi ekleyip küçük gözde hic karistirmadan ve kapagini açmadan pişirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…