- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
Bence leslie kurtarmaz leslie arkasına 100 tane ip atlama olsun.Ya az yiyince de ne guzel geldi gercekten.
Cezam yarin yine leslie olsun.
Benim fazla yemem yok ama bazen de cok yiyorum dengesiz besleniyorum ve cok ozur dilerim lavaboya cikamiyorum kayisi filanda ise yaramadi gobegim var benimdeÖncelikle merhaba uzun süredir dışarıdan takip ettiğim kadınlar kulübüne bu konuyla giriş yapayım istedim. Çok uzatmıycam arkadaşlar vermem gereken 17 kilo var. 1 aydır kalori sayıyorum resmen gramla yiyorum ve 4 kilo verdim. Ancak aç gezdim diyebilirim. Ayrıca inanılmaz halsiz düştüm. Bakmam gereken bir bebişim var. Bu kadar halsizlik bana göre değil. 4.5 aylık bir kızım var ne yazıkki her çareye başvurmama rağmen emmeyi bıraktı. Ben de artık forma girmenin zamanı geldi diye düşündüm. Ben günde 2 öğün beslenerek başladım karatay diyetine katılmak isteyen olursa sevinirim. Birbirimize destek verirsek belki daha uzun süre motivasyon sağlayabiliriz. Ayrıca diyetle ilgili bilgi alış verişinde bulunursak daha da faydalı olur diye ümit ediyorum. Şu an 72,20 kiloyum boyumda 1.60 haftalık kilo bildirimi yapıcam. inşallah hedefe yorulmadan varırız. Sevgiler...
Afiyet olsunnnn :)Akşam yemeği kara lahana dolması tam karatay usulü az bulgur bol kıyma ve tereyağlı doyana kadar yedim yanında da yoğurt.
Benim fazla yemem yok ama bazen de cok yiyorum dengesiz besleniyorum ve cok ozur dilerim lavaboya cikamiyorum kayisi filanda ise yaramadi gobegim var benimde
Tamam canim yaparim mutlaka ama karatay diyetini bilmiyorim ki benCanım karatay yapmayı düşünrsen bekleriz. Kabızlık için bir tarif vereyim ben şu an uygulayamıyorim ama yaptığım zamanlarda kübızlık sorunum külmümıştı. Sabah aç karna bir kaşık zeytinşağına limon sık iç.
Tamam canim yaparim mutlaka ama karatay diyetini bilmiyorim ki ben
Kerevizle yaptığınız en güzel yemek nedir? Kereviz aldım da ben sadece mayonezli salatasını yapmıştım. Nasıl yapsam bilemiyorumAkşam menumde 1 tabak zeytinyağlı portakalli kereviz. 6 tane kaşarlı kofte 1 ince lavaş. 3 kasik yoğurt vardı.
Herkese afiyet olsun.
Tamam bende varimKaratay şöyle un ve unlu tüm gıdalar şeker ve şekerli tüm gıdalar pirinç makarna abur cubur ve ara öğün yasak. İki ögün yapılıyor. Kahvaltıyı çok erken yapanlar için 3 öğün de veriliyor. Ama her öğünün arası en az 5 saat olacak. Et tavuk balık sebze peynir yoğurt süt ve çiğ kuruyemiş serbest. Meyve sadece günde bir öğün ve kahvaltıda tüketilecek. Akşam 7 den sonra bişey yemek yok.Özetle böyle
Hic kereviz yapmadim bilmiyorum tadini belki deKerevizle yaptığınız en güzel yemek nedir? Kereviz aldım da ben sadece mayonezli salatasını yapmıştım. Nasıl yapsam bilemiyorum
Ya varya portaklli kerevize ben bayılırım en guzeli bu bence. Gerçi Teyzemiz portakalin pişmesine de karsi.ama bazen onu dinlemiyorum masumca oldugunu dusundugum zamanlar tabi..Kerevizle yaptığınız en güzel yemek nedir? Kereviz aldım da ben sadece mayonezli salatasını yapmıştım. Nasıl yapsam bilemiyorum
Canım o zaman grubun amacından da bahsedeyim. Sabah akşam menü paylaşımı yapıyoruz. Cuma sabah aç karna mümkünse tuvalete gittikten sonra tartılıp kilo paylaşımı yapıyoruz. En çok kilo veren o haftanın kaptanı oluyor. Bu haftanın kaptanıTamam bende varim
Ya varya portaklli kerevize ben bayılırım en guzeli bu bence. Gerçi Teyzemiz portakalin pişmesine de karsi.ama bazen onu dinlemiyorum masumca oldugunu dusundugum zamanlar tabi..
Tabiki hemenO zaman tarifini de alalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?