- 10 Ekim 2016
- 1.830
- 1.663
- 133
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
Evet kuymak karadenizli degilim ama annem asciydi cok yemek bilir yapar yapar getirir birde gorumcelerim karadenizlilerle evlenince bayagi kultur harmanladik her mutfak var bizdeCanım eğer kahvaltıyı erken yapıyorsan ara öğün gerekir bence sağlıklı bi ara öğün yapmışsın. BendePeri anne gibi kahvaltımı geç yapıyorum bu sayede 2 öğün yapabiliyorum.
Mıhlama dediğin kuymak mı canım? İçinde mısır unu var. Karatayda var mı acep? Birde o ekmeksiz yenmez ki yaaaaa offfBu arada sen karadenizli misin? Sanki kara lahana dolması da yedin yanlış hatırlamıyorsam. Benim ortanca ablamın eşi trabzonlu tabii ablam her türlü yemeği öğrendi bizde ondan öğrendik. Kuymak da kara lahana dolması da bayılırım.
Gorumcem kv ye gelecek ama altli ustluyuz cayda yemekte bolbol bulusucaz kussemmi acabaOoooo çk zor yaaa. Biri varken yapmak gerçeken zor. Sana ceza versek görümcen varken uygulayabilecek misin canım? Nasıl yapcaz bu işiyemekleri mmkün olduğunca senin de yiyebileceğin yemeklerden seç canım. En güzel çözüm bu.
Gorumcem kv ye gelecek ama altli ustluyuz cayda yemekte bolbol bulusucaz kussemmi acaba
Tamam canım sana kocaman bi hoşgeldin o zamanuygun olmayacağın zamanlarda haber verirsen çok iyi olur. Şemdi cuma güna tartı günümüz. Cuma sabah aç karna tuvalete gittikten sonra çıplak tartılıyoruz. Birinci olan o haftanın kaptanı oluyor. Bu haftanın kaptanı elvin13 . Kaçamak yaptığında muhakkak yaz çünkü güzel cezalarımız var. Bazen insan vazgeçme noktasına geliyor ama burda birbirimize destek vererek devam etmeyi sağlıyoruz. Sabah akşam menüleri yazıyoruz. Karataya uygun olmayan bişey varsa uyarıyoruz. Sporları takip ediloruz. Bu haftaki kilonu not alıyorum. Spor yapabiliyor musun? Gerçi 10 aylık iki bebek yeterince spor aslında
Normalde işe giderken 8de kahvaltı ediyorum o zaman da 3 ana öğün yaptım hafta boyunca. Doğru mu yaptım bilmiyorum. Karatayın Kitaplarını da okudum , kitaptaki örnek menülerinde de 3 öğün vardı gerçi. Saatleri 8-13-18 diye ayarlamıştım. Hafta sonu bugünkü gibi 2,5 öğün yapabilirim.Erken kahvaltiysa ara ogun lazim
ben 12-1de kalhvalti yapiyorum 7 de aksam yemegi
Ama bak az once ortanca gorumcem geldi cikolata ikram ettim ben yemedim elim gitti gene yemedimbuda bi seçenek tabii. O zaman sana bol boool ceza verebiliriz.
Insanlar genelde erken kalktigi icin o saatte ediyor kahvalti sorun bendeSpor konusunda zayıfım işte yapamıyorum maalesef. Çalışıyorum , bebeklerim de daha küçük.
Normalde işe giderken 8de kahvaltı ediyorum o zaman da 3 ana öğün yaptım hafta boyunca. Doğru mu yaptım bilmiyorum. Karatayın Kitaplarını da okudum , kitaptaki örnek menülerinde de 3 öğün vardı gerçi. Saatleri 8-13-18 diye ayarlamıştım. Hafta sonu bugünkü gibi 2,5 öğün yapabilirim.
Orasi neresiydisarjim yokk zorla %7 yaptim elektrik yok bugun insallah gelir burasi feci kar sogukk direkler hep devrilmis)
oglen bi tabak kiymali sebzeli makarna yogurt.
tereyagi kullandim ve az koydum uzun zamandir makarna yememisdim kendimce biraz diyete uygun yapmaya calisdim
biraz fazla spor yapcam bugun hadi kactim ben
malatyaOrasi neresiydi
Aksam tavuklu nohutlu salata ayran tavuksuyu corba biraz kuruyemis
corba az unluydu
Okadarda icebiliriz heralde dimi
Sadece mercimek icebilirizYa karatay unlu çorba içmeyin diyor ama ne biliyim o kadar da çok zor olmaz mı
Sadece mercimek icebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?