- 21 Aralık 2017
- 2.024
- 2.161
- 133
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
İp ucu çok kilolu olmak kilolu olan herzaman daha çok kilo verır
İp ucu çok kilolu olmak kilolu olan herzaman daha çok kilo verır
Yumurta yerine ne yiyebiliriz acabaKahvaltı salamlı kars kaşarlı omlet idi ancak yumurtaları yiyemedim uzun bi süre de yumurta yiyemem.. tulum peyniri çeytin ve 1 trabzon hurması.
Yumurta yerine ne yiyebiliriz acaba
Yumurta gibi tutmuyorki hicbirseyde
Ozellikle yazin cok kokuyor kahvalti yerine yemek iyi fikir niye aklima gelmedigine sasirdimBen şöyle yapıyorum zaten kahvaltıyı geç yaptığım için öğle yemeği gibi oluyor. Normal karatay yiyeceklerinden yiyorum. Ne varsa tavuk köfte nohut mercimek kısır. Yumurtayla aram hiçbir zaman iyi olmadı ve bugün bişey daha koptu malesef çok kötü oldum hemen yemeyi bıraktım.
Ozellikle yazin cok kokuyor kahvalti yerine yemek iyi fikir niye aklima gelmedigine sasirdim
Benim de Motive olmaya ihtiyacım var. Hafta sonu telefon çekmeyen bir yerde olacağım onun dışında katılmak isterim elimden geldiğince yazarım.Canım katılabilirsin tabiki ancak düzenli bildirim yapmak şartıyla. Girip çıkan oluyo hoş olmuyo. Ya tamamen gel ye gelme. Burda sadece menü paylaşımı yapmıyoruz çünkü birbirimizi takip adiyoruz ceza veriyoruz haftalık yarış yapıyoruz tabi bu işin eğlencesi birazda. Ama asıl amaç birsirimizi motive edip takip etmek. Sen bi yazar bi yazmazsan takip edemeyiz. Grup amacından çıkmış olur. Sağlıkla huzurla büyük inşallah bebişlerini.
10 sene kadar kek bile yiyemedim sonra birden yemeye basladim ama yazlari hala yiyemem. mihlama arada yeniyormus nohut salatasi borulce salatasi tavuk salatasiKüçüklükten beri böyleyim daha yeni yeni yiyorum omleti hele haşlanmış yumurtanın olduğu sofraya oturmam o denli. Ben hep öyle yapıyorum tavsiye ederim. Onlarda yumurta kadat tok tutuyo bugün hiçbişey yiyememiş oldum acıktım bi türk kahvesi içeyim en iyisi.
Tamam canım sana kocaman bi hoşgeldin o zamanBenim de Motive olmaya ihtiyacım var. Hafta sonu telefon çekmeyen bir yerde olacağım onun dışında katılmak isterim elimden geldiğince yazarım.
Erken kahvaltiysa ara ogun lazimBugün yediklerimden başlayayım. Saat 11 de kahvaltı yaptım 2 yumurtadan omlet beyaz peynir zeytin domates roka şekersiz çay
Saat 15 gibi ara öğün yaptım akşama dayanamayacağımı hissettim. Keten tohumlu yoğurt 7-8 çiğ badem
Zevkle ceza veriyoruzTamam canım sana kocaman bi hoşgeldin o zamanuygun olmayacağın zamanlarda haber verirsen çok iyi olur. Şemdi cuma güna tartı günümüz. Cuma sabah aç karna tuvalete gittikten sonra çıplak tartılıyoruz. Birinci olan o haftanın kaptanı oluyor. Bu haftanın kaptanı elvin13 . Kaçamak yaptığında muhakkak yaz çünkü güzel cezalarımız var. Bazen insan vazgeçme noktasına geliyor ama burda birbirimize destek vererek devam etmeyi sağlıyoruz. Sabah akşam menüleri yazıyoruz. Karataya uygun olmayan bişey varsa uyarıyoruz. Sporları takip ediloruz. Bu haftaki kilonu not alıyorum. Spor yapabiliyor musun? Gerçi 10 aylık iki bebek yeterince spor aslında
Canım eğer kahvaltıyı erken yapıyorsan ara öğün gerekir bence sağlıklı bi ara öğün yapmışsın. BendeBugün yediklerimden başlayayım. Saat 11 de kahvaltı yaptım 2 yumurtadan omlet beyaz peynir zeytin domates roka şekersiz çay
Saat 15 gibi ara öğün yaptım akşama dayanamayacağımı hissettim. Keten tohumlu yoğurt 7-8 çiğ badem
10 sene kadar kek bile yiyemedim sonra birden yemeye basladim ama yazlari hala yiyemem. mihlama arada yeniyormus nohut salatasi borulce salatasi tavuk salatasi
Ya haftasonu gorumcem gelecek tatil boyu burdalar aofralar hazirlanacak kekler borekler nasil dayanirim bilmiyorum
Sanirim hep tek ayak ustunde durucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?