Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Bir ymurt

Bir yumurtayla tost makinasinda omlet yaptim icine yesillik koyup durum yapip yedim
Peynir, zeytin
Domates,salatalik
1 dlm etimek
Cay..
Detoksun ikinci gunundeyim:)
Simdi papatya cayimi iciyorum
Sen yapabildin mi kahvaltini

Yok yapmıyorum inadım tuttu. Sinirlenince midem kitleniyo zaten benim. Güzel kahvaltı canım bende pazartesi başlıycam detoksa

Kızlar bugünki yemeğim bir tane muz kakaoya batırıp yedim büyük bir kase yoğurt 2 ceviz 10 badem 10 fısık 10 fındık

Son düzenleme:
Konusmustuk kalori sayim sayfasinda karatay diyeti yapiyorum
74.7 baslangic 73.3 e dustum ama 73.8 e geri ciktim sebepsizce kacamak yapmiyorumda

Konusmustuk kalori sayim sayfasinda karatay diyeti yapiyorum
74.7 baslangic 73.3 e dustum ama 73.8 e geri ciktim sebepsizce kacamak yapmiyorumda

Canım konuştuğumuz hatırladım da ne yapıyodun kaç kiloydun onu unutmuşum. Süper sende karataycısın. Peki kaç öğün yapıyorsun. Spor yapıyor musun? Su ne kadar içiyorsun? Regl yaklaşmış olabilir o yüzden şişmiş olabilirsin. Sakın bırakma canım. Gidecek bu kilolar

Gec kalkiyorum 2 ogun yapiyorum. Su az iciyorum .maalesef yuruyus bile yapamiyorum .regl de olmuyorum. tek elle tutulur tarafim bol bol emzirmem ve kacamak yapmamam .ama pantolonum bollasmis belki tartida birden duserim .insallah

Gec kalkiyorum 2 ogun yapiyorum. Su az iciyorum .maalesef yuruyus bile yapamiyorum .regl de olmuyorum. tek elle tutulur tarafim bol bol emzirmem ve kacamak yapmamam .ama pantolonum bollasmis belki tartida birden duserim .insallah

Canım su az içtiğin için vücudun ödem tutuyodur. O yüzden tartı yüksektir. Hem emziriyormuşsun en az 3 lt su içmen gerekir. Ben emzirirken 5 lt içiyodum. Canım evde yürüyüş yapabilirsin. Bende şu an onu yapıyorum. Leslie diye internetten bi bak istersen. Çok yormuyor ame güzel terletiyor. Zaten emziriyorsun kaçamak da yapmıyosun e 2 öğün yiyomuşsun azcık da sporla destekleyip syu artırırsan kısa sürede verirsin kilo.

Kızlar günaydınnn ya doğrusu haftalık tartılmak biliyorum ama kendime engel olamadım bugün tartıldım veee 69.400 çıktım ayyy 6 lı sayılarü sevineceğim hiç aklım gelmezdi. Sen bu sayıyı gör sonra akşama kaçamak yap

Kızlar bugün benim serbest günüm ama bişey yiyeyim dedim midem bulandı. Sanırım midem küçülmüş. Bugünçtahmin ettiğim gbi abartı bi kaçamak yapamıycam galiba. Kahvaltı 1 2 lokma sucuklu yumurta ben bugün daha yemek yemem. Yersem kaçamaklarımı yiycem.

Günaydın kızlar. Sabah kahvemi içtim leslie ile 3 mil yaptım arkasından sırt ve kol antremanı yaptım. Bugün biraz da oryantal yapıcam. Dünün acısı çıkacak. 12.30 da kahvaltımı yaptım. Domates salatalık kapya biser üzerlerine zeytinyağı üç çeşit peynir zeytin 3 adet ceviz şekersiz çay.

Dun tek ac kalan bendim heralde
Herkes ogle yemegini gec yemis kimse yemek istemedi bende yapmadim fistik ve1muz yedim
Kahvalti yumurta peynir zeytin dereotu
2kayisi 1 mandalina biraz kaymak ve fistik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…