- 21 Aralık 2017
- 2.024
- 2.161
- 133
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
62 kiloyum canim 2 oglum vr bekarkende bu kilodaydim zayiflayamadimHoşgeldin o zaman kilon kaçtı not alalım
Sporuna ek 1 mil leslie veya ip atlama yapabilirsinMerhaba arkadaşlar bu sabah 3 haslanmıs yumurta peynır zeytın 2 gün Kurusu akşam 1.5 köfte burger turşuyoğrt ve 3 kaşık pilav yedım cezam nedır acaba
Ay ne guzel benim hayalim 60 kilo62 kiloyum canim 2 oglum vr bekarkende bu kilodaydim zayiflayamadim
Benim 67.50 hedef kaç senin boyun kaç birde zaten kilo fazlan yok sanki.Sizlerin kilo kacti -?
Benim kilodan ziyade gobegim kat kat cok rahatsiz oluyorum kemiklerimde iri 62 den fazla gorunuyorum disardan tabi cok kilolu degilim ama vucdum bicimsiz kiloda alt bedenim ince ust kat kat benim kilo vermem lazim lavaboya cikamiyorum da zaten pek yemiyorum yemek ama bazende cok yiyorum kola cok icerim mesela benimde artik dikkat etmem lazimBenim 67.50 hedef kaç senin boyun kaç birde zaten kilo fazlan yok sanki.
Bu arada 55 olabilir en az oda ama dusunuyorum kiloyu gobekten vermesem yine ..Benim 67.50 hedef kaç senin boyun kaç birde zaten kilo fazlan yok sanki.
Bu arada 55 olabilir en az oda ama dusunuyorum kiloyu gobekten vermesem yine ..
Iki oglumda sezeryan buyugu 2.5 kucugu 1 yasinda canim mekik filan cekmem lazim biliyorum zaten onlarida yapacam ama az once dedigim gibi duzenli yemek yemiyorum bazen hic yemiyorum bazen cok bide ekmek tuketimim fazla acikcasi makarnaylada ekmek yiyorum kilom ama sabit bekarlik kilomda boyleydi evet sporda yapacam canim benCanım bölgesel zayıflamak istiyorzan tek başına diyet asla yeterli gelmez. Bölgesel antreman yapman lazım. Youtube a spuatgirl diye bir kanal var. Doris isminde bir bayanın kanalı. Kısa ama etkili videoları var. Onunla karşılıklı karın antremanı yapabilirsin. Bu arada küçük oğlun kaç yaşında ya da aylık yani doğum yapalı ne kadar oldu emziriyo musun? Eğer doğum tazeyse ve sezeryansa hareketleri dikkatli yapmanı öneririm.
Iki oglumda sezeryan buyugu 2.5 kucugu 1 yasinda canim mekik filan cekmem lazim biliyorum zaten onlarida yapacam ama az once dedigim gibi duzenli yemek yemiyorum bazen hic yemiyorum bazen cok bide ekmek tuketimim fazla acikcasi makarnaylada ekmek yiyorum kilom ama sabit bekarlik kilomda boyleydi evet sporda yapacam canim ben
Yok daha yok :)Zaten artık karataya niyetlendiysen ekmek makarna pilav yok
Boyunuz kac ?Benim kilom tepemde yaziyo
Koklariz artik ne yapalim sknti degil :)Kolada yok ama koklamak serbest
Nikotin alan var mi peki kizlar ben kullaniyorum da bazen aciktiriyor beni bazen istahimi kesiyor adet gunlerimde tatliyla gunumu geciriyorum ama artik hic biri yok tatli yok demi :) ben hazirim yazdim siteye hic biri artik yok benm icin mekikte cekecem yesillik cok yerim ama ozellikle salata benim icin zor olacagini zanntmyrm tabi kola disinda cok asiri iciyorum nerdeyse su icmiyorum bikac saat once esim gelirken kola almadi iyiki almams ama hada icmem belki haftada bi sefercik :) o olsun bari :))))
Tamam canim emin olabirsiniz uyacagima ay da bir olsun peki siz tatli tuketiyormusunz yoksa odami ayda birkezKendine aylık izin günü ver mesela benim adetimin ikinci günü izin günüm. Ama haftalık kola içersen ceza veririz haberin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?