Doğum Sonrası Karatay Diyeti

1.5 kase kadar rondodan gecmis karnibahari kavrulmus soganla kapagini kapatip arada karistirip pisiriyorum tuzu unutma ustune yogurt ve manti sosu yapip dokuyorum
Ben karnibahar cok severim ama sadece yogurtla sarimsak ustunede yag pulbiber nane tavada kizdirip dokerim sizinkinide denerim en kisa zamanda

Size harika birde patates tarifi vereyim cocuklar bayildi onlara yapinca bende biraz yiyorum
Tepsiye patatesleri yemek yapar gibi dogruyorum zeytinyag pulbiber karabiber tuz isot kekik bol susam serpip karistiriyorum ustunu kapatip 30 dk pisiriyorum sonra acip 15 dk pisiriyorum

Bunu bende yapiyorum ama susam koymadan susamli hic denemedim canim

Ellerinize saglik ama cok guzel tarif hepsi tesk ederim sizde kac cocuk var

Simbonun tartısı uygun fiyatlı canım bende onu kullanıyorum tavsiye ederim. Eczane tartısıyya aynı tartıyo

Günaydın kizlar sohbet baya ilerlemiş tarifler guzel. Yeni gelenler hos gelmis, basarilar.
Sabah tavada iki yumurta peynir zeytin yumurta tahin 4 ceviz 1 bardak tarçınlı süt ve 1 elma
Bende kahvalitimi yaptim bir haslanmis yumurta bir kcuk dilim peynire zentin yagi dokup yedim 4 zeytin ve bir elma ben kahvaltida pek birsey demiyorum fazla bile geldi birazdan iki uc tanede badem yerim

Selamlar çok yazamıyorum farkındayım ama menü bildirimi yapabiliyorum hiç değilse. Bebiklerimden biri hasta maalesef.
Kahvaltıda 2 sahanda yumurta beyaz peynir biraz İzmir tulumu 4 zeytin ceviz domates salatalık
Biraz önce şekersiz Türk kahvesi içtim. Suyu arttırmam lazım 2 litreyi bulmuyor
Hala spora başlayamadan Leslie 1 mil yapmak istiyorum bir de 5 dakikalık falan karın egzersizi nerden bulabilirim ne önerirsiniz.
Kahvaltıyı 9da bitirdimmkaç öğün yapmam lazım sizce ?

Bende kahvalitimi yaptim bir haslanmis yumurta bir kcuk dilim peynire zentin yagi dokup yedim 4 zeytin ve bir elma ben kahvaltida pek birsey demiyorum fazla bile geldi birazdan iki uc tanede badem yerim
Ustunede 1 cay bardagi kuruyemis yemelisin acikirsin birde yemekten kalkinca agzimizi kilitliyoruz bir lokma bile almak insulin salgilatir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…