- 15 Ocak 2018
- 511
- 376
- 23
- 35
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
Bunu mutlaka denerim :)Yarim kilo Pirasa yi incecik dogruyorum az zeytinyagi ve tuzla teflona koyup kapagini kapatiyorum
sogan gibi kavrularak pisiyor sonra zeytinyagi ekliyorum esim sebze yemez bitirme diye kavga cikariyo
Ben karnibahar cok severim ama sadece yogurtla sarimsak ustunede yag pulbiber nane tavada kizdirip dokerim sizinkinide denerim en kisa zamanda1.5 kase kadar rondodan gecmis karnibahari kavrulmus soganla kapagini kapatip arada karistirip pisiriyorum tuzu unutma ustune yogurt ve manti sosu yapip dokuyorum
Bunu bende yapiyorum ama susam koymadan susamli hic denemedim canimSize harika birde patates tarifi vereyim cocuklar bayildi onlara yapinca bende biraz yiyorum
Tepsiye patatesleri yemek yapar gibi dogruyorum zeytinyag pulbiber karabiber tuz isot kekik bol susam serpip karistiriyorum ustunu kapatip 30 dk pisiriyorum sonra acip 15 dk pisiriyorum
Ellerinize saglik ama cok guzel tarif hepsi tesk ederim sizde kac cocuk varSize harika birde patates tarifi vereyim cocuklar bayildi onlara yapinca bende biraz yiyorum
Tepsiye patatesleri yemek yapar gibi dogruyorum zeytinyag pulbiber karabiber tuz isot kekik bol susam serpip karistiriyorum ustunu kapatip 30 dk pisiriyorum sonra acip 15 dk pisiriyorum
Canim afiyet olsun bende diyet sayfalarindan ogrendim 3 kizim var benim biri bebekEllerinize saglik ama cok guzel tarif hepsi tesk ederim sizde kac cocuk var
Allah bagislasin cok istiyorm benimde bir kizim olsun cok sanslisinizSagol
Canim afiyet olsun bende diyet sayfalarindan ogrendim 3 kizim var benim biri bebek
Bir ara pskolojik sebeplerden cok zayifladim esim fark bile etmedi bu beni o donmde uzmstu ama aramizda hic iyi degildi simdi eder mi ne tepki verir bilmiyorum aman neyse kendim icin verecem gobegimi ama benim tartim yok annem adanada tatilde gelirse onda hassas tarti var alirim yada ben bitane aldiririm esime cunku siz surekli tartiliyorsunuz benimde tartilmam lazim sizle beraber
Bende kahvalitimi yaptim bir haslanmis yumurta bir kcuk dilim peynire zentin yagi dokup yedim 4 zeytin ve bir elma ben kahvaltida pek birsey demiyorum fazla bile geldi birazdan iki uc tanede badem yerimGünaydın kizlar sohbet baya ilerlemiş tarifler guzel. Yeni gelenler hos gelmis, basarilar.
Sabah tavada iki yumurta peynir zeytin yumurta tahin 4 ceviz 1 bardak tarçınlı süt ve 1 elma
Ustunede 1 cay bardagi kuruyemis yemelisin acikirsin birde yemekten kalkinca agzimizi kilitliyoruz bir lokma bile almak insulin salgilatirBende kahvalitimi yaptim bir haslanmis yumurta bir kcuk dilim peynire zentin yagi dokup yedim 4 zeytin ve bir elma ben kahvaltida pek birsey demiyorum fazla bile geldi birazdan iki uc tanede badem yerim
Yok ben gecede demistim ben 2 ogun disinda hic birsey yemiyorum benim acikma durumum pek olmuyor bide arada kahve iciyorum gunde bikez oda sekersizUstunede 1 cay bardagi kuruyemis yemelisin acikirsin birde yemekten kalkinca agzimizi kilitliyoruz bir lokma bile almak insulin salgilatir
Sadece acikcasi canim kola istiyor onuda almadim zatenUstunede 1 cay bardagi kuruyemis yemelisin acikirsin birde yemekten kalkinca agzimizi kilitliyoruz bir lokma bile almak insulin salgilatir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?